Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kuramadimsu oyunu ya gitti
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• bi stoper bulamadım dünden beri gitti...
      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• bU OYUNUN SON YAMASINI ÖZELDEN ATABILECEK VARMI?
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bi stoper bulamadım dünden beri gitti...
          Hangi takımdasın ve nasıl bi stoper arıyorsun..
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hangi takımdasın ve nasıl bi stoper arıyorsun..
            trabzonspor'dayım 2. yılımdayım lige daha başlamadım...giray tayfun ve egemen var elimde...song gitti..

Yorum

trabzonspor'dayım 2. yılımdayım lige daha başlamadım...giray tayfun ve egemen var elimde...song gitti..
              Sasha Yunisoğlu..

Azeri olduğu için kontenjan sorunu da olmaz.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sasha Yunisoğlu..

Azeri olduğu için kontenjan sorunu da olmaz.
                eyvallah denicem

Yorum

Finansal durumun iyi ise Mark Beevers'e bi bak derim..

Yorum

athletic bilbao'da Fernando Amorebieta var 25 yaşında

Yorum

• Mathias Jorgensen, Ömer Toprak, Kyriakos Papadopoulos..

Bunlarda var bi bak istersen..

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Finansal durumun iyi ise Mark Beevers'e bi bak derim..
                        İlk olarak buroli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        athletic bilbao'da Fernando Amorebieta var 25 yaşında
                        İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mathias Jorgensen, Ömer Toprak, Kyriakos Papadopoulos..

Bunlarda var bi bak istersen..
                        çok saolun...3 milyon param var şuanda...taksitle denicem..

Yorum

illiasu shilla.bundesliga'da 11 başlatırdım kendisini.her takıma gider,fazla maaş istemez.oyun görüşü hariç iyidir.
                          ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Trabzonspor ile köklü bir değişim yapmıştım. Fenerbahçe gibi Brezilya Pazarına sarmıştık.
                            Spartak'dan aldığım Welliton ligin 2. yarısı başladı yeni yeni kendini buldu. 13 golü var şuana kadar. Cruzeiro'dan aldığım Paulo Henrique tam bir görev adamı Asker , Asker. 25 Yaşında Ön Libero herkeze tavsiye derim. Markaj 15 , Top Kapma 16. Önümüzde ki sezon forma gözü kapalı onundur yani ötesi yok. Yattara'nın yerine aldığım Neymar sert futboldan şikayetçi. Sık sık sakatlanıyor Türkiye'ye ilk sezonunda pek fazla gösteremedi kendini ve yaklaşık 5-6 haftadır Milli takımda. Gelecek sezona kendisini çok iyi hazırlayacağız. Beklentiler çok büyük. Yeni bir takım oluşturduğumuz için kadro uyumu konusunda sıkıntılar çektik ama seneye uyumlu bir biçimde oynayacağız herkez birbirini tanıyor olacak ve bu kadro ile büyük aday olacağız şampiyonluk yolunda. Sistemimden söz etmek gerekirse Kalede Onur var. Saçma sapan goller yedi bu sezon sayesinde maç kaybettiğimiz oldu. Tolga'dan bahsetmiyorum bile önümüzde ki sezon gönderiyorum. Savunmada Ömer Toprak - Miranda ikilisi. Sağ bek Orhan Şam , Sol Bek Uğur Demirkol. Ön ikili Paulo Henrique , Selçuk İnan. Zaman Zaman ise Papy-Ceyhun. Sağ kanatta Yattara , Sol'da Engin Baytar. İleri uçta Wellition arkasında Carlos Alberto ve zaman zaman 2.forvet olarak Mustafa Pektemek.

Bu kadro nasıl yapıldı diyecek olursanız takımı komple yeniledim 2.sezonumda Gabric , Alanzinho , Teo , Colman büyük paralara sattık ve karşılığını böyle aldık.

Yorum

mathias jorgensen di galiba danimarkalı kopenhagdan almıstım 2 sene oynatım milana satmıstım 25 milyon €roya.3-4 e alınabiliyor

Yorum

• Stoper arıyorsanız , Dmitry Verkhovtsev'i tek geçerim ..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X