Kuramadimsu oyunu ya gitti
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi stoper bulamadım dünden beri gitti..."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi takımdasın ve nasıl bi stoper arıyorsun..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor'dayım 2. yılımdayım lige daha başlamadım...giray tayfun ve egemen var elimde...song gitti..
Azeri olduğu için kontenjan sorunu da olmaz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSasha Yunisoğlu..
Azeri olduğu için kontenjan sorunu da olmaz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor'dayım 2. yılımdayım lige daha başlamadım...giray tayfun ve egemen var elimde...song gitti.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi stoper bulamadım dünden beri gitti...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFinansal durumun iyi ise Mark Beevers'e bi bak derim..İlk olarak buroli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleathletic bilbao'da Fernando Amorebieta var 25 yaşındaİlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMathias Jorgensen, Ömer Toprak, Kyriakos Papadopoulos..
Bunlarda var bi bak istersen..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi stoper bulamadım dünden beri gitti...ÜNAL KARAMAN!
- Alıntı
Yorum
-
Trabzonspor ile köklü bir değişim yapmıştım. Fenerbahçe gibi Brezilya Pazarına sarmıştık.
Spartak'dan aldığım Welliton ligin 2. yarısı başladı yeni yeni kendini buldu. 13 golü var şuana kadar. Cruzeiro'dan aldığım Paulo Henrique tam bir görev adamı Asker , Asker.25 Yaşında Ön Libero herkeze tavsiye derim. Markaj 15 , Top Kapma 16. Önümüzde ki sezon forma gözü kapalı onundur yani ötesi yok. Yattara'nın yerine aldığım Neymar sert futboldan şikayetçi.
Sık sık sakatlanıyor Türkiye'ye ilk sezonunda pek fazla gösteremedi kendini ve yaklaşık 5-6 haftadır Milli takımda. Gelecek sezona kendisini çok iyi hazırlayacağız. Beklentiler çok büyük. Yeni bir takım oluşturduğumuz için kadro uyumu konusunda sıkıntılar çektik ama seneye uyumlu bir biçimde oynayacağız herkez birbirini tanıyor olacak ve bu kadro ile büyük aday olacağız şampiyonluk yolunda. Sistemimden söz etmek gerekirse Kalede Onur var. Saçma sapan goller yedi bu sezon sayesinde maç kaybettiğimiz oldu. Tolga'dan bahsetmiyorum bile önümüzde ki sezon gönderiyorum. Savunmada Ömer Toprak - Miranda ikilisi. Sağ bek Orhan Şam , Sol Bek Uğur Demirkol. Ön ikili Paulo Henrique , Selçuk İnan. Zaman Zaman ise Papy-Ceyhun. Sağ kanatta Yattara , Sol'da Engin Baytar. İleri uçta Wellition arkasında Carlos Alberto ve zaman zaman 2.forvet olarak Mustafa Pektemek.
Bu kadro nasıl yapıldı diyecek olursanız takımı komple yeniledim 2.sezonumda Gabric , Alanzinho , Teo , Colman büyük paralara sattık ve karşılığını böyle aldık.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi stoper bulamadım dünden beri gitti...
- Alıntı
Yorum
Yorum