Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    7 macta 6 beraberlik 1 maglubiyet...

maglubiyet siradan bir takima karsi, beraberliklerin arasinda 6da 6 yapan Real Madride karsi bir beraberligimde var...

bana biri bunun aciklamasini yapabilirmi... ben niye hep berabere kaliyorum. kazandigim maclarin niye cogunda son dakika son saniyelerde goller yiyip berabere kaliyorum...???

bunun aciklamasi varmi?
    Taktiğin iyi değil demekki..
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taktiğin iyi değil demekki..
      ya denemedigim taktik kalmadi...

denemedigim sistem kalmadiii...

basit takimlarada berabere kaliyorum, büyük takimlarada berabere...

Yorum

ya denemedigim taktik kalmadi...

denemedigim sistem kalmadiii...

basit takimlarada berabere kaliyorum, büyük takimlarada berabere...

Büyük takımlara karşı berabere kalıyorsan iyi bence arada bir kaç galibiyette alabilirsin.Ama özellikle iç saha maçlarında biraz daha ofansif oyna bu taktikle değil anlayışla alakalı..Deplasmanda ise biraz daha defansif oynarsan kontralarla bulacağın toplarla maçı kazanabilirsin.Bu arada hangi takımı yönetiyorsun??

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Büyük takımlara karşı berabere kalıyorsan iyi bence arada bir kaç galibiyette alabilirsin.Ama özellikle iç saha maçlarında biraz daha ofansif oyna bu taktikle değil anlayışla alakalı..Deplasmanda ise biraz daha defansif oynarsan kontralarla bulacağın toplarla maçı kazanabilirsin.Bu arada hangi takımı yönetiyorsun??
          deportivo...

iyi futbolcularda aldim. ama ne bundan önceki oyunumda nede bu oyunda bir seri tutturamadim... kesin birseyleri yanlis yapiyorum...

ingilizceyi bilmeyisimizden büyük ihtimalle...

Yorum

• Finansal sıkıntılar nedeni ile süper lig'e çıkarttığım Karadenizspor'dan ayrılmıştım.
            Yeni takım arayışlarımız devam ediyor. Fazla acelecide değiliz. Ama Bankasya veya Alt Liglerden bir üst lige takım çıkartma işini yapmayacağım gibi artık. Çok zahmet işi. Hemen hemen bütün takımı , teknik kadroyu yenilemen gerekiyor. Zaten sana verilen para da en fazla 100 K bu para ile de alabileceğin oyuncu kalitesi ne diyim siz biliyorsunuz yani..

Zaten bu tür hedeflerde transfer pazarı bonservisi elinde oyuncular oluyor. Yerli olarak iyi oyuncular var ama. Ahmet Dursun , Berkant , Emrah Kol vs bunlar Türkiyenin belli klüplerinde rahatlıkla oynayabilecek oyuncular. Hele ki Emrah Kol yetenekli bir oyuncu. Kendisini Trabzonspora bile düşünülebilir alternatif bakımından. Ama bu Karadenizspor kariyeri bilgi edinme açısından çok iyi oldu benim için. Genç oyuncular kiralamıştım geleceklerini merak ettiğim genç oyuncuları.. 2 Sezon beraber olduk. Örneğin Gaziantepspor'un sağ kanat oyuncusu Ahmet Arı. Süper bir yetenek bana göre. Karadenizspor'un Yattarası diyordum kendisine. İçeri kat etmeleri , driblingleri falan süper bir oyuncu. 1 Sezon içinde iyi gelişim gösterdi kim bilir ileride daha nasıl olurdu. Gaziantepspora iyi bir şekilde gönderirdik Ahmet'i ve inanıyorum ki gittiği an kadroya girmesi rahat olurdu. Kendisini şahsi listeme adını yazmışım. Olurda sağ kanat arayışlarına girersem ilk hedefim olur Ahmet Ari.

Galatasaray'dan Serdar Eylik. Sol kanatta değerlendirdim bu oyuncuyu. Yetenekli oyuncu profilinden de belli oluyor ama bu sene Alanzinho'nun yaşadığı sıkıntıyı yaşadı kariyerimde. Saha içinde takip ettiğim bir oyuncu hareketleri paslarını falan ama istatistik olarak pek göze batmadı.Ortalaması iyiydi ama. Zayıf yönü ise çok sık sakatlık yaşadı.

Emre Çolak zar zor oldu onu kiralık olarak almamız. Yaklaşık 4-5 teklif reddedildi ama sonun çabalarımızın sonucu kadromuza kiralık olarak katmıştık. 10 Numarayı verdim kendisine ve o pozisyonda oynattım. İyi de oynadı yükselme grubunda hemen hemen her maçta tipik 10 numara gibi sazı eline aldı. O da Serdar gibi sakatlıklar ile ciddi sorunlar yaşadı. 4 hafta varsa 2 hafta yoktu yani. Genel olarak değerlendirirsek iyi bir oyuncu. Bazı kariyerlerimde dikkatimi çekiyordu büyük takımlar alıyor ama bence o denli süper bir oyuncu değil yani Emre. Yükselme grubunda dediğim gibi sazı eline almıştı ama Bankasya'da hiç katkısı olmadı desem yeridir. Şöyle değerlendireyim Trabzonspor ile oynarsam o pozisyona oyuncu bakacak olursam Nasıl Ahmet Arıyı sağ kanat için düşündüysem Emre'yi 10 Numara pozisyonu için düşünmem.

Soner Aydoğdu yine ligin büyük topçusu olmaya aday futbolcularından. Gençlerbirliğinden kiraladık Soneri. Orta Sahanın ortasında oynattık hem hücuma destek vermesini , hemde savunmaya destek vermesini istedik. Yükselme grubunda pek fazla göze batmadı ama görevini layıkı ile yerine getiren oyunculardan biriydi. Asıl çıkışı Bankasya liginde yaptı. O Oyunun büyük yıldız olacak dediği Emre Çolak'ı bir kenara attı nerdeyse. Asistleri ve Kritik golleri ile genç yaşında bu genç takıma olumlu katkılar yaptı. Ahmet Arı'dan sonra 2. favorimdir Soner.

Karadenizspor kariyerimde ki gözlemlerimi aktardım sizlere. Birde şunu eklemek istiyorum ;

Bazı oyuncuların Profilleri göze pek iyi gözükmüyor bundan bişey olmaz dedirtiyor ama sanki o oyuncunun gizli özellikleri var gibi. İyi ortalama ile oynuyorlar yani. Buna da dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum artık bundan böyle.

Yorum

deportivo...

ingilizceyi bilmeyisimizden büyük ihtimalle...
              İngilizce Ne Alaka Anlayamadım..
              Oyun Türkçe Deil Mi ?
              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Oyunu kurup logo, yüz paketi vs. yükleyebildim sonunda.

2010'daki ilk kariyerime Liverpool ile başladım.Para mara yok bildiğiniz gibi, bol taksitli bir sezon yaşarım gibime geliyor.

Stoper, forvet ve tam anlamıyla bir MC lazım.Takıma şuan yada olmadı en geç 2 sezon sonrası direk katkı sağlayabilecek kalitede oyuncu tavsiyelerinizi bekliyorum.Araya 2-3 tane de 16-17'lik eleman atarsanız fena olmaz..
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oyunu kurup logo, yüz paketi vs. yükleyebildim sonunda.

2010'daki ilk kariyerime Liverpool ile başladım.Para mara yok bildiğiniz gibi, bol taksitli bir sezon yaşarım gibime geliyor.

Stoper, forvet ve tam anlamıyla bir MC lazım.Takıma şuan yada olmadı en geç 2 sezon sonrası direk katkı sağlayabilecek kalitede oyuncu tavsiyelerinizi bekliyorum.Araya 2-3 tane de 16-17'lik eleman atarsanız fena olmaz..
                  Joao Mouthinho, Ignacio Camacho, Miguel Veloso, Raul Garcia..

Yorum

Para yok diyor.

Yorum

Moutinho imkansız.Veloso veya Garcia ikilisinden birini 10 milyon euro civarına mal edebilirsem alırım.Teşekkürler..

Forvette N'gog ve Voronin var yedek olarak.Voronin'i satıyorum büyük ihtimalle son anda aksilik çıkmazsa.Cardozo'yu düşünüyorum alternatif olarak.Kulübüyle 8 milyon euroya anlaştık.İş imzaya kaldı, attırayım mı imzayı ne dersiniz?
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Moutinho imkansız.Veloso veya Garcia ikilisinden birini 10 milyon euro civarına mal edebilirsem alırım.Teşekkürler..

Forvette N'gog ve Voronin var yedek olarak.Voronin'i satıyorum büyük ihtimalle son anda aksilik çıkmazsa.Cardozo'yu düşünüyorum alternatif olarak.Kulübüyle 8 milyon euroya anlaştık.İş imzaya kaldı, attırayım mı imzayı ne dersiniz?
                        Daha ucuza Camacho'yu mal edebilirsen al derim ilerde baya iyi oluyor..

Yorum

• Cardozo'yu al Berk fm 09'da neyse burada da aynı leblebi mübarek..Bir de orta sahaya Ruben Yttergard Jensen'i al bu sene kupada oynat seneye koy Gerrard'ın yanına o kadar diyeyim

Genç olarak yetiştirebileceğin de Lukaku var tam aradıgın türde eleman oynattıkça açılıyo..Bunun yanında Babacar Khouma var Fiorentina'da..Verratti var süper genç..Aklıma geldikçe yazarım

Yorum

Daha ucuza Camacho'yu mal edebilirsen al derim ilerde baya iyi oluyor..
                            Veloso'yu 11 milyon euroya bağladık.

İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cardozo'yu al Berk fm 09'da neyse burada da aynı leblebi mübarek..Bir de orta sahaya Ruben Yttergard Jensen'i al bu sene kupada oynat seneye koy Gerrard'ın yanına o kadar diyeyim

Genç olarak yetiştirebileceğin de Lukaku var tam aradıgın türde eleman oynattıkça açılıyo..Bunun yanında Babacar Khouma var Fiorentina'da..Verratti var süper genç..Aklıma geldikçe yazarım
                            Cardozo'ya attırdım imzayı Murat.
                            Lukaku aklıma transfer mevsiminin açılmasından 1 ay sonra geldi.Baktım, Bayern kapmış, geç kaldık yani.Devre arası yada sezon sonu girişimde bulunurum ama gelme ihtimali bu saatten sonra yüksek değil.
                            Diğer oyuncuları da yazdım bir kenara, şuan transfer sezonu kapandı, açılınca alırım.

Ligde ilk 4 maçı geride bıraktık.Torres çılgın atıyor resmen.4 maç 7 gol..

Liverpool 1-1 Everton (Derbinin ligin ilk haftasına gelmesi iyi olmadı, kötü oynadık)
                            Man. City 0-4 Liverpool
                            Liverpool 2-0 Hull
                            West Ham 1-3 Liverpool

**Torres'i o kadar övdük adam sakatlandı, 2 hafta yok.Bu sakatlık çılgınlığı 2010'da da devam ediyor mu?

Korner bugı yine çözülememiş bu arada..

Yorum

• Ligi 58 puanla şampiyon tamamladım.
                              İkinci Ğs oldu aynı puanla.

Türkiye Kupası'nı kazandım , finalde Ğs'yi yendim.

Süper Kupa'yı kazandım , yine Ğs'yi yenerek..

Yeni sezonda şampiyonlar liginde mücadele edeceğimden yıldız oyuncular kattım kadroma.
                              Barcelona'dan Marquez ve Hleb'i , Aston Villa'dan Van Der Vaart'ı , Sevilla'dan Luis Fabiano'yu aldım.

Öte yandan Aykut Demir , Batuhan Karadeniz , Necip Uysal , Hamza Çakır da yurt içinden transfer edildi.

2 hafta geride kaldı henüz yeni sezonda , 6 puanla ikinci durumdayım..

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İngilizce Ne Alaka Anlayamadım..
                                Oyun Türkçe Deil Mi ?
                                oyunu yamayla türkcelestirebiliyorsun. orjinal dil türkce yok

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X