Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İyi Ama Bir Şampiyonluğa O Kadat Bütce Vermezki İmkansız
    Ben ne bileyim.
    45m € bütçe verdiler..Yalan borcum yok size.

İlk olarak buroli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Egemen'le değişimli olarak göstermişsin,yıldızı yanlış yere koydun sanırsam.
    Şanslıymışsın 5 sene üstüste şampiyonluk ve bir Europa League kupası ile sadece 20m. bütçem var.
    Doğru. Yanlış yere koymuşum.

İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alihan sadece Futbol ile ilgilenmiyor demek ki. Karanlık işlerden gelirleride varmış görünen köy klavuz istemez.
    Gerçekleri açıklıyorum ; HH'yi kötü yola düşürdüm , Ruslar'a sattım.

Yorum

• Trabzonspor'da hedef Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu !

E grubunda ManU , Villareal ve Schalke ile eşleştik.

Yorum

• taktiğimiz böyle klasik 4-4-2 egemen sakatlandığı için yerinde cale oynuyor (tayfun cora pek güven vermedi) selçuk inan'ın yerine de sezer oynuyor.şimdilik hiç transfer yapmadım ligde gs'nin ardından ikinci sıradayız.
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Crush Dump hatası vermeye başladı.. Ne güzel giderken oyundan soğuttu bu hata beni.

Yeni oyun açmak istiyorum.Ama avrupanın devlerinden uzaklarda.Norveç olur Trinidad Tobago olur biraz çılgın bir kariyer olmasını istiyorum.

Avrupadan uzakta , yönetebileceğim bir takım varmı önerdiğiniz ?
          En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 16.07.2010, 17:33.

Yorum

• İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar tuhaf bir soru olacak belki ama oyundan görüntüyü nasıl alıyorsunuz. Önceki oyunlarda print screen'e basınca alıyordu ama şimdi öyle yapınca masaüstünün görüntüsünü kopyalıyor. Oyunda başka bir numara mı var yoksa Windows 7 kullandığım için mi olmuyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
            Başka yöntemi de var.

"Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2010" klasörünün içine "screenshots" diye klasör aç. Oyundayken Alt + F9 yaparsan görüntü direk o klasöre gider.
            -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Crush Dump hatası vermeye başladı.. Ne güzel giderken oyundan soğuttu bu hata beni.

Yeni oyun açmak istiyorum.Ama avrupanın devlerinden uzaklarda.Norveç olur Trinidad Tobago olur biraz çılgın bir kariyer olmasını istiyorum.

Git Hırvatistana işte.

Hajduk Split'i al.

Oldukça Zevkli oluyor. Sharbini , İbricic ve dahası..

Yorum

Crush Dump hatası vermeye başladı.. Ne güzel giderken oyundan soğuttu bu hata beni.

Kaizer Chiefs..
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaizer Chiefs..
                  Neden Kaizer Chiefs ?

Yorum

Neden Kaizer Chiefs ?
                    Bilmem aklıma geldi belki orda da vuvuzela vardır..
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Güney Afrika liginde iyi takımlar var. Ama ben Kazier yerine Ajax'ın takımı olan Ajax CT'yi öneririm. Altyapısı sağlam bir takım ve Avrupa'ya bir çok oyuncu satabiliyorsun. 1 Sezon oynamıştım Afrika Liginde Ajax ile.

Hırvayistan'da dediğim gibi Hajduk Split çok iyi bir takım. Yanlız Lig kalitesi düşük. Sharbini , İbricic falan 1-2 sezon sonra hemen ayrılmak istiyorlar ve daha bir sürü yıldız oyuncu..
                      Ama 1 sezon falan rahat oynanır.

Oyundan gerçekten zevk almak istiyorsanız ama Bankasya 1.Lig'i öneririm ısrarla hemde.
                      Takımı SüperLig'e çıkartıp orada yep yeni bir oluşum içine girilmesi , yabancı oyuncular alınması falan oldukça zevkli oluyor. Zaten takımı SüperLig'e çıkardın mı o takımın Favori Personelisin Babasın , büyüksün. )

Şu yeni BJK ile oynamak istiyorum Guti , Quaresma falan.. )

Yorum

• Nasipse bugün amatör ligden bir takım alıp başlayacağım.
                        Bakalım kaç senede 1.'lige çıkacağım
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Amatör'den nasıl takım alınıyor ?

Yoksa 3.Lig'i mi kastettin abi ?

Yorum

• Yok yok, bildiğin amatör lig

Kardeşim yamasını bulmuş, kurmuş. O başladı, ben de başlayayım dedim
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• YAhu su oyunu bir tüürlü ben kuramadim
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yok yok, bildiğin amatör lig

Kardeşim yamasını bulmuş, kurmuş. O başladı, ben de başlayayım dedim

Rica etsem özelden atarmısın yamanın linkini ? Deneyelim bakalım.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X