Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aylar sonra oyunu tekrar yükledim...

Giray,Song,Sylva,Barış ve Tayfun'u sattım...
    Burak'ı kiraladım...

Transfer listesindeki Helder Postiga Ve Kennedy Bakırcıoğlu'nu cuzi miktara takıma kattım...
    Defansa Egemen'in yanına Sergei Krystov'u transfer ederek defansı sağlamlaştırdım....

Ligde 2'si deplasmanda 3 maçı da kazanarak Lider konumdayım,Avrupa'dan ümidim olmadığı için Maçlarda tatile gittim ve Hamburg'a elendim...

Takım gayet iyi gidiyor Solda Gabric,Ön Libero da Selçuk'ın performansları iyi değil..

Transferin bitimine 3 gün kala Umut ve Gabric'i satarak,Sola Deniz Naki Ön Liberoya Annan'ı alma çalaışmalarımız sürüyor,Ek olarak Çağlar'ı ucuza alabilirsem Cale'yi satmayı düşünüyorum...
    Aslında Avrupa maçlarını oynamalıydın.Belki elerdin.2-3 kez şansım tuttu.Bunun için forumlardan taktiklere bakabilirdin.Hamburg elenmeyecek takım değil
    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aslında Avrupa maçlarını oynamalıydın.Belki elerdin.2-3 kez şansım tuttu.Bunun için forumlardan taktiklere bakabilirdin.Hamburg elenmeyecek takım değil
      Takımım çok iyi gidiyor,Taktiğim de gayet başarılı Oynasam elerdim büyük ihtimal...

Ama Oyuncular çok sık sakatlanıyorlar,Hem Avrupa Hem Lig bir arada gitmez,Zaten Gruplara kalsam Gruplarda da elenirdim...

Caleyi yüksek bonservis ile satarak,Çağlar'ı Cuzi Bir miktara transfer edip artan Para İle Sorun yaşadığım Ön Liberoya Annan'ı transfer ettim....

Umut'u satarsam Sol kanat alarak transferi sonlandırıcağım...

Yorum

Takımım çok iyi gidiyor,Taktiğim de gayet başarılı Oynasam elerdim büyük ihtimal...

Ama Oyuncular çok sık sakatlanıyorlar,Hem Avrupa Hem Lig bir arada gitmez,Zaten Gruplara kalsam Gruplarda da elenirdim...

Caleyi yüksek bonservis ile satarak,Çağlar'ı Cuzi Bir miktara transfer edip artan Para İle Sorun yaşadığım Ön Liberoya Annan'ı transfer ettim....

Umut'u satarsam Sol kanat alarak transferi sonlandırıcağım...
        Hangi yıldasın bilmiyorum ama kendime göre yorumlayım sende istersen aynısı yapabilirsin.

Ben 2012 Yılındayım Sık Sık transferler yaptım , geride bıraktığım sezonlarda.

Öncelikle Takımın yaş ortalamasını düzelttim. 27 Oldu yaş ortalamamız. Genç ve geleceğe umutla bakan bir takım kurduk.

Artık transfer dönemlerinde pek fazla oyuncu almıyacağım kendi takımıma.
        Pilot takımlarımı beslerim belki. Yani demek istediğim kadro'da 1-2 sene istikrar yakalamaya çalışıcağım. Düzeni sistemi bozmamaya gayret edeceğim.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hangi yıldasın bilmiyorum ama kendime göre yorumlayım sende istersen aynısı yapabilirsin.

Ben 2012 Yılındayım Sık Sık transferler yaptım , geride bıraktığım sezonlarda.

Öncelikle Takımın yaş ortalamasını düzelttim. 27 Oldu yaş ortalamamız. Genç ve geleceğe umutla bakan bir takım kurduk.

Artık transfer dönemlerinde pek fazla oyuncu almıyacağım kendi takımıma.
          Pilot takımlarımı beslerim belki. Yani demek istediğim kadro'da 1-2 sene istikrar yakalamaya çalışıcağım. Düzeni sistemi bozmamaya gayret edeceğim.

Ben daha ilk sezondayım,İlk 11'in yaş ortalaması 24;
          Bu ortalama 2. sezonda 20-21 civarı olur...
          Yaşlı oyuncuya para vermem ben...

İstikrar ise Gerekli değil,Oyuncunun yerine daha iyisini uygun şartlarda bulursam alıyorum

Şu an takımım Gayet iyi 7 maçta 18 puan ile Liderim,Sadece Çağlar aksıyor biraz...

Takımın en formda ismi Ceyhun Ön Liberoda oynamasına Rağmen 6 maçta 2 Gol 2 asist ile oynuyor;
          2. en formda isim Alanzinho ise 3 ay sakatlandı,Engini Forvet arkasında oynatıyorum...

Şuanlık her şey iyi gidiyor Ama bu sakatlıklar işi bozuyor...

Yorum

• Bende de sakatlık oluyor.Antreman filan uyguladım hala sakatlanıyorlar.En formdayken Ersen sakatlandı
            Trabzonspor

Yorum

Ben daha ilk sezondayım,İlk 11'in yaş ortalaması 24;
              Bu ortalama 2. sezonda 20-21 civarı olur...
              Yaşlı oyuncuya para vermem ben...

İstikrar ise Gerekli değil,Oyuncunun yerine daha iyisini uygun şartlarda bulursam alıyorum

Şu an takımım Gayet iyi 7 maçta 18 puan ile Liderim,Sadece Çağlar aksıyor biraz...

Takımın en formda ismi Ceyhun Ön Liberoda oynamasına Rağmen 6 maçta 2 Gol 2 asist ile oynuyor;
              2. en formda isim Alanzinho ise 3 ay sakatlandı,Engini Forvet arkasında oynatıyorum...

Şuanlık her şey iyi gidiyor Ama bu sakatlıklar işi bozuyor...
              Erkencisin sen. Daha Önünde baya bi yol var o zaman.

Ben Trabzonspor'dan Sıkılırsam Karadenizspor ile düşünebilirim.
              FM 09'da SüperLig'e kadar getirmiştim.

Bide şöyle bi durum var , ben takım almadan önce o takım'da sevdiğim , benim ilgimi çekebilecek bir oyuncu olmadığına bir göz atarım.

Karadenizspor ile girersem son günlerde en çok ilgimi kazanan ve transfer gündemimizde olan İbricic'i otomatikmen takıma alıcam , Hile gibi olacak ama..

Vericem 10 Numarayı'da , Kaptanlığı'da alıp bizi Önce Bankasya Allahın izni ile de Süper Lig'e götürecek.

Yorum

• Böyle giderse Ben de Hileye başvurucam şu sakatlıkları düzeltmek için....

Zafer ve Yattara zaten sakatlardı oynatmıyorum,
                Yetmezmiş gibi Selçuk Sezonun ilk haftasında sakatlandı Bu sezon hiç yok,Alanzinho 4 ay sakatlandı,Kennedy Sakatlandı,Onur Kıvrak sakatlandı,neredeyse herkes sakatlanıyor...

Halbuki Fitness Coach'um iyi...

Bu arada sakatlıklar sayesinde İlk yarıyı Liderin 5 Puan gerisinde 4. sırada tamamladım...
                En son Bekir tarafından düzenlendi; 31.03.2010, 19:34.

Yorum

• O seninde işin zormuş
                  Trabzonspor

Yorum

• Allah nazarlardan saklasın çok iyi gidiyoruz. Zaman zaman süpriz puan kayıplarımız oluyor onlarda olmasa 6-7 puan fark ile lider konumda olurduk.

24.Hafta'dayım Sivasspor ve Galatasaray ile aynı puandayım. Zirve için kapışıyoruz. Pilot takımın Giresunspor çok iyi gidiyor , 7.sıradalar. Bu sene ligde kalırsalar gelecek sezon yardımlarım olacak.

Oyuncularımın değerlendirmesine gelirsek , Ceyhun inanılmaz bir çıkış içinde. Bi ara süper bi seri yaptı 4 maç'ta da gol atma başarısı gösterdi.

İbricic'de bi form düşüklüğü var o canımı sıkıyor. Çok garip ama adamı oynatmadım mı orta alanda doğru düzgün top falan yapamıyoruz.

Gutierrez mükemmel tek kelimeyle , Golleri Asistleri süper katkısı var.
                    Engin 2 idmana gelmedi , Kadro dışı bıraktım gelecek sezon'da satılmasına karar verdik.

Önümüzde ki sezon zaten mevcut kadro ile pek oynamamaya karar verdik. Bonservisi elinde oyuncuları her sezon takip ediyorum ve iyi transferler yapıyorum o sayede. Aynı şekilde Mehmet Topal'ı gelecek sezon için kadromuza kattık.

Selçuk ile yanyana oynatmayı planlatıyoruz ama bakalım. Önümüzde ki sezonun yolcuları Muslu Nalbatoğlu , Alanzinho , Engin Baytar. Bu isimlere bir kaç kişi daha eklenebilir.

Önümüzde ki sezon için 2 transferimiz hazır zaten şimdiden , Orhan Şam Ve Mehmet Topal.

Kaptanımız Egemen Korkmaz , 2.Kaptan Drago Gabric ve Selçuk İnan.
                    Gabric'in kaptanlığı hakettiğini düşünüyorum Çok hırslı oynuyor şerefsiz.

Dediğim gibi önümüzde ki sezon kadro ile pek oynayamı düşünmüyorum Giresunspor'a yardımlarım olacak genellikle.

Yorum

• Transferleri yaptım ilk 3 haftayı oynadım , oyuna ara verdim Hafta sonu devam inşallah.

Newcastle'lı Coloccini ve Jonas Gutierrez'i , Soldado ve Bilbao'lu Llorente'yi kiraladım opsiyonlarıyla birlikte.Ligde 3 maçı da kazandım şu ana kadar.

Bu kadar

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Allah nazarlardan saklasın çok iyi gidiyoruz. Zaman zaman süpriz puan kayıplarımız oluyor onlarda olmasa 6-7 puan fark ile lider konumda olurduk.

24.Hafta'dayım Sivasspor ve Galatasaray ile aynı puandayım. Zirve için kapışıyoruz. Pilot takımın Giresunspor çok iyi gidiyor , 7.sıradalar. Bu sene ligde kalırsalar gelecek sezon yardımlarım olacak.

Oyuncularımın değerlendirmesine gelirsek , Ceyhun inanılmaz bir çıkış içinde. Bi ara süper bi seri yaptı 4 maç'ta da gol atma başarısı gösterdi.

İbricic'de bi form düşüklüğü var o canımı sıkıyor. Çok garip ama adamı oynatmadım mı orta alanda doğru düzgün top falan yapamıyoruz.

Gutierrez mükemmel tek kelimeyle , Golleri Asistleri süper katkısı var.
                        Engin 2 idmana gelmedi , Kadro dışı bıraktım gelecek sezon'da satılmasına karar verdik.

Önümüzde ki sezon zaten mevcut kadro ile pek oynamamaya karar verdik. Bonservisi elinde oyuncuları her sezon takip ediyorum ve iyi transferler yapıyorum o sayede. Aynı şekilde Mehmet Topal'ı gelecek sezon için kadromuza kattık.

Selçuk ile yanyana oynatmayı planlatıyoruz ama bakalım. Önümüzde ki sezonun yolcuları Muslu Nalbatoğlu , Alanzinho , Engin Baytar. Bu isimlere bir kaç kişi daha eklenebilir.

Önümüzde ki sezon için 2 transferimiz hazır zaten şimdiden , Orhan Şam Ve Mehmet Topal.

Kaptanımız Egemen Korkmaz , 2.Kaptan Drago Gabric ve Selçuk İnan.
                        Gabric'in kaptanlığı hakettiğini düşünüyorum Çok hırslı oynuyor şerefsiz.

Dediğim gibi önümüzde ki sezon kadro ile pek oynayamı düşünmüyorum Giresunspor'a yardımlarım olacak genellikle.
                        Bitime 10 hafta kala sezon sonuna kadar tatile gittim. Ligi 3. bitirdik.

Türkiye Kupasını Kazandık. Önümüzde ki sezona dair bi planlama yapmadım henüz. Türkiye Kupasını kazanmamızda Alanzinho'nun emeği var özellikle Final karşılaşmasında.

Kupayı aldırdı ve Almanya'nın yolunu tuttu.

Yorum

• Yarı finalde Galatasaray'ı geçip, finalde Fenerbahçe'yi yenip Ziraat Türkiye Kupası'nı aldık.
                          Ligte ikinciydik.Son maç Galatasaray ile.Yenen şampiyon.2-0 mağlup olduk ve ligi 3. bitirdik.

Avrupa Kupası'nda yarı finalde Galatasaray'ı geçip, finalde Porto ile karşılaştık.
                          Maç öncesi karamsar bir ortam vardı.
                          Normal süre 0-0 bitti.
                          Uzatmalarda bir gol attık ama ofsayt.
                          Ardından bir gol daha ama o da ofsayt.
                          Çok sinirlendim o aralar.
                          Uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca penaltılara gitti maç.
                          Penaltılar 5-3 galip geldik ve kupayı müzemize götürdük.
                          Ardından çok güzel şeyler oldu.
                          Sezon sonu müthiş futbolcular gelcekti aslında bedava ama.(Örnek olarak Lukaku, Sweinsteiger falan.)
                          Süper Kupa'yı almak isterdi canım ama olsun.Finalde Trabzonspor'a başarılar.
                          Trabzonspor'a kazandırdıklarım:
                          1 Turkcell Super Lig şampiyonluğu(2 tane üçüncülük)
                          1 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu
                          1 ZTK şampiyonluğu
                          1 UEFA-Avrupa Ligi şampiyonluğu
                          Ve milyonlarca dolar ve oyuncu.

Milan ile Liverpool klüpleriyle ilgilendiğimi açıklandığım anda Liverpool yönetimi Benitez'i kovdular ve tekliflerini anında kabul ettim.
                          En son Atakan tarafından düzenlendi; 05.04.2010, 00:18.
                          Més Que Un Club

Yorum

• Şampiyon olduk artık ))

3 Sene bunun altyapısını hazırladık ve 4. yıl ipi göğüsledik. )

Lige Süper Kupa ile başlamıştık zaten , o kupa lig şampiyonluğunun habercisiydi belkide.

Final'de Bjk'ye yenildik ama olsun , lig şampiyonluğu unutturdu bize o mağlubiyeti.

Kendi adıma ilk teklifi Ajax'dan aldım , verdikleri paraya falan bakmadan reddettim.
                            Trabzonspor'dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok , ister Barcelona teklif etsin.

Gidebileceğim yere kadar gideceğim , şampiyonluğumuzu yaşadık önümüzde ki sezon flaş isimler katabilirz kadromuza. =)

Yılın Savunma oyuncusu Ceyhun , Orta saha Selçuk , ve Yılın Yabancı oyuncusu Teofilo oldu.
                            Ceyhun Stoper'de inanılmaz faydalı.

Trabzonspor'da yapacak çok işimiz var daha.

Yorum

• Kim tutar seni.
                              Bir an pişman oldum Liverpool'a gittiğime ama kader.Ne yapalım.
                              Més Que Un Club

Yorum

• adana demirspor kariyerim,henüz süper ligde 2. senemde,derslerin iyice ağırlaşması sınavların sıkıştırması sonrası yarım kaldı.
                                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X