Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonsporu ilk yıl şampiyon yapmanın yolu nedir acaba
    Zuculini, Özer Hurmacı 4-1-3-2 oynamak, sakatlık olmasın diye dua etmek

slyva

serkan egemen song cale
    ----zuculini---------
    -----selçuk-------
    yattata-----alan
    gökhan--umut--

bu taktikle ilk yıl şampiyon oldum..rahat bir biçimde

rakip zayıf ise selçuk'un yerine colman ya da özeri oynattım..
    mentality attacking e yakın
    passing short'a yakın
    defensive line azcık da olsa ilerde..

bu kadar
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Trabzonsporu ilk yıl şampiyon yapmanın yolu nedir acaba
      Abi transfere bile gerek yok..İstersen bir tek bir Abdurrahman'ı al..

Gerisini takım tam anlamıyla tamamlıyor..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• oyunun türkce yamasını verecek ve vistada nasıl kuruldugunu bana anlatacak bir arkadas varmı acaba?
        √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi transfere bile gerek yok..İstersen bir tek bir Abdurrahman'ı al..

Gerisini takım tam anlamıyla tamamlıyor..
          İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zuculini, Özer Hurmacı 4-1-3-2 oynamak, sakatlık olmasın diye dua etmek

slyva

serkan egemen song cale
          ----zuculini---------
          -----selçuk-------
          yattata-----alan
          gökhan--umut--

bu taktikle ilk yıl şampiyon oldum..rahat bir biçimde

rakip zayıf ise selçuk'un yerine colman ya da özeri oynattım..
          mentality attacking e yakın
          passing short'a yakın
          defensive line azcık da olsa ilerde..

bu kadar
          Sistemimden taviz vermem 3-1-4-2 kısaca 3-5-2
          Bu sistemle farklı liglerde farklı takımlarla şampiyonluklar yaşadım.Fakat Ts ile üç ayrı sezn açtım üçünde de şampiyon olamadım.zaten başlangıçta 950k transfer ücreti veriyor.Transfer yapamıyorum.Satacağım oyunculardan para getirecek bir yattara var diğerlerine istediğim rakamı vermiyorlar.Yattrayı da satmak istemiyorum.Türkiye liginde şike var diyorum
          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• 2 şampiyonlar ligi kupası, 1 Fa cup, 2 Lig kupası, 1 İngiltere şampiyonluğu, 1 defa yılın hocası seçilmiş bir adamı hiç kimse istemez mi yahu?
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Trabzonspor macerası devam ediyor. TSL'de 16 maçta sadece 1 kez 0-0 berabere kaldım, 15 galibiyetle liderlik devam ediyor. Şu ana kadar toplam 4 gol yiyerek güzel bir istatistik yakaladım. Fakat avrupada işler karışık
              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

• Liverpool haftalık 77.000 pound'da diretti. Ben 83.000 istedim. 3 defa yineledim teklifi, daha sonra verdiklerini reddettim. Açıkta kaldım. ççç Ulen ne takım kurmuştum be.

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                Eduardo Galeano

Yorum

• Menejer - seçenekler - futbolu bırak ççç

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Liverpool haftalık 77.000 pound'da diretti. Ben 83.000 istedim. 3 defa yineledim teklifi, daha sonra verdiklerini reddettim. Açıkta kaldım. ççç Ulen ne takım kurmuştum be.
                    Açıkta kalmazsın ama bir daha haftalık 77 bin paundluk bir teklif gelir mi biraz zor.
                    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Liverpool haftalık 77.000 pound'da diretti. Ben 83.000 istedim. 3 defa yineledim teklifi, daha sonra verdiklerini reddettim. Açıkta kaldım. ççç Ulen ne takım kurmuştum be.
                      Al işte, sonra laz deyince kızıyor millet 6.000 sanal pound sanki zengin edecek seni.
                      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                      İşte BMN!*

Yorum

Sistemimden taviz vermem 3-1-4-2 kısaca 3-5-2
                        Bu sistemle farklı liglerde farklı takımlarla şampiyonluklar yaşadım.Fakat Ts ile üç ayrı sezn açtım üçünde de şampiyon olamadım.zaten başlangıçta 950k transfer ücreti veriyor.Transfer yapamıyorum.Satacağım oyunculardan para getirecek bir yattara var diğerlerine istediğim rakamı vermiyorlar.Yattrayı da satmak istemiyorum.Türkiye liginde şike var diyorum
                        Abi 4-2-3-1 ile bak neler yapıyorsun

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Menejer - seçenekler - futbolu bırak ççç
                          Halit'im, kısaca idam et kendini diyorsun.

İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Açıkta kalmazsın ama bir daha haftalık 77 bin paundluk bir teklif gelir mi biraz zor.
                          Ben kendini ispat etmiş bir adamım. İtibarım "kıtasal". Göze alacaklar bu parayı.

İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Al işte, sonra laz deyince kızıyor millet 6.000 sanal pound sanki zengin edecek seni.
                          ççç

Ben anlamam kankacım, aldığım kupalara bak. Kulübün mali durumunu bile düzelttim. Az para verdiler.

“Ben basit bir '
                          Eduardo Galeano

Yorum

• Biz 6.000 Euro ile idare edelim adam 6 bin pound daha fazla istedigi icin kovulsun.. olacak is mi ..
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Liverpool lige mağlubiyetlerle başladı. Beni çooooooooooooooook ararlar.

“Ben basit bir '
                              Eduardo Galeano

Yorum

• Türk milli takımı oyun dizilişi.

Teknik direktör : Mustafa Denizli

“Ben basit bir '
                                Eduardo Galeano

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X