Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim oynadığım oyun orjinal ve İngilizce.Yine de bahsettiğim olay başıma geldi.Sorun kesinlikle oyunda.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Mvv Maarschit'i Çalıştırıyorum .

Yorum

• Fm 08'de Banska Bystrica takımında oynayan Kamil Turna'yı nasıl bilirsiniz ?

Trabzonspor-Banska Bystrica hazırlık maçında daha ilk yarıda 4 gol attı bana Ya o çok iyi yada ben çok kötü bir hocayım.

Yorum

• 2 haftadır 90+3 ve 90+1 de yediğim gollerle saçma salak maçlarda 2-2 berabere kaldım ve liderlikten oldum hemde 2.maçta rakip 10 kişiydi mantık sınırlarını zorluyor artık Fm.Ne yapcaz 10 kişi kalan takıma karşı geri mi çekilcez.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2 haftadır 90+3 ve 90+1 de yediğim gollerle saçma salak maçlarda 2-2 berabere kaldım ve liderlikten oldum hemde 2.maçta rakip 10 kişiydi mantık sınırlarını zorluyor artık Fm.Ne yapcaz 10 kişi kalan takıma karşı geri mi çekilcez.
            passing'i short yapıp orta sahayı teknik ve kalabalık tutup rakibi yorgunluktan öldürüyorum ben öyle durumlarda..
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• valla ben 2018deyım bı tanıdık gıray baska yok

Yorum

• 31. hafta auto save yapmıştım 33.hafta ligde 2. iken 1 puan gerideydim fb'den 33.hafta maçına çıktım pc res attı kendine. Tekrar girdim 31.haftadan save'e salak fener ilk hafta berabere kaldı önceden 4-0 yendiği denizli ile ve liderliğe oturdum. İçime sinmedi bedavadan şampiyonluk gelcek gibi hissediyorum 2 hafta var ve son hafta Trabzonla yapcam.
                şu anda Türkiye Kupası Finalinde de Fb ile oynuyorum.
                Dk 16 GOL Stancu 1-0
                Dk 54 Gollll Erman Kılıç 2-0
                Dk 90+2 Edu Stancu yu düşürdü penaltıyı Sivakov GOlle sonuçlandırdı 3-0

İlk kupamız geldi.

Ve Ligde Trabzonspor Fb'yi 1-0 yenince denizli deplasmanında 1-0 galibiyetle dönen bursaspor 33.haftada şampiyonluğu garantiledi.
                Son maçımı da içerde Trabzona verdim 3-2 kaybettik ama paf takımla çıktım desem yeridir. Sahaya 1 yabancıyla ve 19A nın kalecisiyle çıktık.

En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 05.07.2009, 23:12.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Oyunum mükemmel gidiyor. 2018 senesindeyim, ancak bugun moralim bozuldu. Oyuncularımın kariyerlerine bi bakayım dedim. History bölümleri sıfırlanmış ya kariyerlerinde direk 2017-2018 sezonu istatistiklerinden başlanmış. Moralimi bozdu oyundan soğudum. Düzelme ihtimali varmı acaba bu konuda bilgisi olan birşeyler yazarsa sevinirim.

Yorum

• Arkadaşlar Bobonun sözleşmesi bitti bjk de alayım imzaladı erteledim 1 hafta. 26 yaşında.İmzaladım 4 yıllık
                    Ey Türk Gençliği!

Yorum

• fm 2008 de 2030
                      takım manchester
                      tanıdık adam yok....
                      sergen doktorum
                      hakan şükür gs de antrenör...
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2 haftadır 90+3 ve 90+1 de yediğim gollerle saçma salak maçlarda 2-2 berabere kaldım ve liderlikten oldum hemde 2.maçta rakip 10 kişiydi mantık sınırlarını zorluyor artık Fm.Ne yapcaz 10 kişi kalan takıma karşı geri mi çekilcez.
                        Rakip 10 kişi kaldığı zaman hemen kanat adamlarına birbiriyle maç içinde yer değiştirmelerini söyle (swap position with),aynısını forvetler için de uygula,rakip yorgunluktan haşat olur o zaman.
                        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• uefa kupasında psg ve newcastle united'ı eledim.çeyrek finaldeyim.işte rakibim
                          ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                          #Ziya Doğan

Yorum

• Maçın sonucunu bekliyoruz...

Yorum

• Bursasporla şampiyonlar ligindeyim
                              ilk maçta Leverkusen deplasmanında 2-2 kaldık grupta lyon ve barcelona var

GOOOL dk 1 Bobo Bursa:1-0:Barcelona
                              dk 20 Abidal direkten döndü
                              dk 25 penaltıııı gabriel milito bobyu düşürdüüüü
                              olamaz bobo valdezin üstüne nişanladı penaltı kaçtııı
                              Lanet olası bobo
                              Dk 42 bojan 1-1
                              Ms 1-1 1 puanı kurtardık

çok kötü bir oyun sahamda altayla lige yeni çıkmış ve yabancısı dahi olmayan berbat bir altay ile 1-1 kaldık.
                              Barcelona ile altay aynı güçtemi.

Ya bende ERROR yazıyor oyun kapanıyor 1 kaç maç geriden başlıyorum çok sinir bozucu oluyor.
                              En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 06.07.2009, 17:42.
                              Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Arkadaşlar Diabate diye bir forvet aldım Bordeaux'dan. Oyunu 2 kanata yaydığım için kafa ve bitiriciliğine bakarak aldım ikiside 17. Fakat oyuncunun zihinsel özellikleri düşük bu sorun teşkil edermi?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X