Benim oynadığım oyun orjinal ve İngilizce.Yine de bahsettiğim olay başıma geldi.Sorun kesinlikle oyunda.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
2 haftadır 90+3 ve 90+1 de yediğim gollerle saçma salak maçlarda 2-2 berabere kaldım ve liderlikten oldum hemde 2.maçta rakip 10 kişiydi mantık sınırlarını zorluyor artık Fm.Ne yapcaz 10 kişi kalan takıma karşı geri mi çekilcez.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 haftadır 90+3 ve 90+1 de yediğim gollerle saçma salak maçlarda 2-2 berabere kaldım ve liderlikten oldum hemde 2.maçta rakip 10 kişiydi mantık sınırlarını zorluyor artık Fm.Ne yapcaz 10 kişi kalan takıma karşı geri mi çekilcez.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
- Alıntı
Yorum
-
31. hafta auto save yapmıştım 33.hafta ligde 2. iken 1 puan gerideydim fb'den 33.hafta maçına çıktım pc res attı kendine. Tekrar girdim 31.haftadan save'e salak fener ilk hafta berabere kaldı önceden 4-0 yendiği denizli ile ve liderliğe oturdum. İçime sinmedibedavadan şampiyonluk gelcek gibi hissediyorum 2 hafta var ve son hafta Trabzonla yapcam.
şu anda Türkiye Kupası Finalinde de Fb ile oynuyorum.
Dk 16 GOL Stancu 1-0
Dk 54 Gollll Erman Kılıç 2-0
Dk 90+2 Edu Stancu yu düşürdü penaltıyı Sivakov GOlle sonuçlandırdı 3-0
İlk kupamız geldi.
Ve Ligde Trabzonspor Fb'yi 1-0 yenince denizli deplasmanında 1-0 galibiyetle dönen bursaspor 33.haftada şampiyonluğu garantiledi.
Son maçımı da içerde Trabzona verdim 3-2 kaybettik ama paf takımla çıktım desem yeridir.Sahaya 1 yabancıyla ve 19A nın kalecisiyle çıktık.
En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 05.07.2009, 23:12.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
Oyunum mükemmel gidiyor. 2018 senesindeyim, ancak bugun moralim bozuldu. Oyuncularımın kariyerlerine bi bakayım dedim. History bölümleri sıfırlanmış ya kariyerlerinde direk 2017-2018 sezonu istatistiklerinden başlanmış. Moralimi bozdu oyundan soğudum. Düzelme ihtimali varmı acaba bu konuda bilgisi olan birşeyler yazarsa sevinirim.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 haftadır 90+3 ve 90+1 de yediğim gollerle saçma salak maçlarda 2-2 berabere kaldım ve liderlikten oldum hemde 2.maçta rakip 10 kişiydi mantık sınırlarını zorluyor artık Fm.Ne yapcaz 10 kişi kalan takıma karşı geri mi çekilcez.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
Bursasporla şampiyonlar ligindeyim
ilk maçta Leverkusen deplasmanında 2-2 kaldık grupta lyon ve barcelona var
GOOOL dk 1 Bobo Bursa:1-0:Barcelona
dk 20 Abidal direkten döndü
dk 25 penaltıııı gabriel milito bobyu düşürdüüüü
olamaz bobo valdezin üstüne nişanladı penaltı kaçtııı
Lanet olası bobo
Dk 42 bojan 1-1
Ms 1-1 1 puanı kurtardık
çok kötü bir oyun sahamda altayla lige yeni çıkmış ve yabancısı dahi olmayan berbat bir altay ile 1-1 kaldık.
Barcelona ile altay aynı güçtemi.
Ya bende ERROR yazıyor oyun kapanıyor 1 kaç maç geriden başlıyorum çok sinir bozucu oluyor.En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 06.07.2009, 17:42.Ey Türk Gençliği!
- Alıntı
Yorum
Yorum