Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beyler herkes en iyi regeninin profilini koymaya calıssın..benim en iyi regenim yukarda daha iyisi yoktur bence

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      beyler herkes en iyi regeninin profilini koymaya calıssın..benim en iyi regenim yukarda daha iyisi yoktur bence
      Süpermiş, dur bi ben benimkilere bakayım

Yorum

• Bende de bu var, geleceğin İbrahimovic'i; hız, teknik, kafa, şut hepsi yerinde

Yorum

• Barros: Brezilya'nin Paysandau takimindan 210bin euroya aldim.

Ismail Göcke: Sivasspor'dan 3.1 Milyon Euroya aldim

Patrick Damen: AZ Alkmaar'dan 8.5 Milyona aldim

Tanju Koc: Ankaraspor'dan 2.1 Milyona aldim

Silva: 210bin euroya Santo Andre'den aldim.Süpürücü pozisyonu dahil defansin her yerinde oynuyor.

Arkadaslar bu oyuncularin hepsi kendi kesfimdir. Hepsini 18 yasinda kesfedip düzenli olarak ilk 11'de oynattim. O yüzden bu kadar gelisim gösterdiler. Fiyatlari da en az 30 milyon euro. Bazilari icin 70 milyon euro teklif ettiler ama satmadim. Kassio haric hepsinin reputasyonu worldwide. Ayrica elimde 2 tane daha wonderkid striker, 1 mc ve 1 dc ve bir dr oyuncu bulunuyor.
          "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
          "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
          Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Resimler sigmadigi icin digerini burdan yolluyorum.

Kassio: 18 yasinda wonderkid. Ilginc yönü hem DC hem de ST oynayabiliyor.Levante'den 1.1 milyona aldim.

Yorum

• İngiltere ve İspanya'dan müthiş genç yetenekler çıkıyor; scout'larınızı sürekli bu bölgelere tarama yapmaya gönderin; çok ucuza inanılmaz oyuncualr alabilirsiniz.

Yorum

• Uzun uğraşlar sonucu oyunu yükledim.Logo Forma ve yüz paketleriyle oyunu güzelleştirdim.ama maçın ortasında Array access out of bounds diye bi hata verip kapanıyor oyun yardım edebilirmisiniz?
                En son Misina tarafından düzenlendi; 03.02.2009, 01:03.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Arkadaşalar Genç Türk Yetenek varmı önerebileceğiniz?

Yorum

• hoffenheim ile yeni kariyere başladım
                    deplasmanda stutgart,bochum
                    içeride hamburg,bremen'i 1-0 yendim ilk 4 maç sonunda liderim 4gol attım sadece
                    sonra deplasmanda wolfsburg'u 2-1
                    içeride bayern'i 4-0 yendim(nasılsa yenilirim diye içeri gidip tv'yi dolaşırken geldim ilk yarı 3-0 olmuş inanamadım sonra 4 defans-3 ö.ilbero-2 orta saha-1 forvet oynadım geçtim maçı)
                    sonra gidip gladbach ile 1-1 berabere kaldım
                    zevkli bir kariyer oluyor öneririm hoffenheim'i iyi sayılacak bütçede veriyorlar
                    media 18. gösteriyordu beni bakalım sene sonu ne yapacaklar

Yorum

• abimler oynuyo bu oyunu bana öğretecek sabırları olmadığından sadece adını biliyorum oyunun
                      Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                      Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşalar Genç Türk Yetenek varmı önerebileceğiniz?
                        Hakan Albayrak (Gaziantep Belediye'de galiba, çok iyi gelişiyor), Sefa Aksoy, Murat Kalkan, Orhan Sam, Taner Taktak, Saban Ozdogan, Sinan Bolat, Özgür Çek, Aykut Demir, Erdi Kemendi, Ferhat Oztorun, Emrullah Guvenc, Emre Balak, Ergun Teber, Murat Sozgelmez, Ufuk Ceylan, Hakan Aslantas.

Yukardakilere bir bak, mutlaka işe yarayan bulursun.

Yorum

• Satış listesine koyduğum Erdinç Ergin ve Adnanı Talipleri çıkmadığı için Karadenizspora gönderdim,Karadenizsporda Lig üstü oyunculardır takmı sırtlarlar diye düşünmüştüm ama Karadenizspor 4 maçta 1 puan aldı.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Satış listesine koyduğum Erdinç Ergin ve Adnanı Talipleri çıkmadığı için Karadenizspora gönderdim,Karadenizsporda Lig üstü oyunculardır takmı sırtlarlar diye düşünmüştüm ama Karadenizspor 4 maçta 1 puan aldı.
                            Ben gencleri yollamistim ama hicbirini oynatmadilar.
                            Bir sey anlamadim.

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben gencleri yollamistim ama hicbirini oynatmadilar.
                              Bir sey anlamadim.
                              oyunda bi dengesizlik var.Kiralık gönderdiğin oyuncuyu kayıt etmiyolar ve oyuncu sezonu boş geçiriyor.

Yorum

• Evet,kiralık oyuncu sorununu çözmeleri için de bir yama gerekmektedir...Ben sezon başında gönderdim ki kayıt ettirsinler de oynatsınlar diye ama yine olmadı,çok yetenekli birini bile gönderseniz adamlar lütfedip kadroya almıyorlar.
                                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X