Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 100. yılda 3lü kupa bekliyoruz sende ççç

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Parma bir sezonda 0 AB oyuncusu alabilir diyor...
      Benim dediğim oyuncuları kendim aldım ilk sezonumda Parmada. Hepsi Avrupa oyuncusu.

Yorum

• Benden mi

Sanırım göremicem
        Kaç yaşında oLuyomki acaba?
        68 doğumLuyum
        Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• İşte benim merak ettiğim de bu. Acaba oyun nereye kadar gidiyor. Ve bu kullanıcı en sonunda ölecek değil mi ççç

Yorum

• sene başlangıcında bursasporun alt yapısından özcan diye bir oyuncu almıştım yarım sezon enim takımın alt yapısında oynadı sonra takıma aldım çocuk manyak gelişti. daha 17 yaşında
            bide bu oyuncular arada bir saçlarını boyatıyorlar birden sakalları uzuyor
            mesela özcan bi ara saçı sarıydı ve kısaydı

bide antalya sporun altyapısından aldığım bir oyucuyuda rahatlıkla sol kanada oynatıyorum
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• bunlarda ankaragücüe kiralık gönderdiklerim

~Twitter ~

Yorum

• yeni kariyer açanlar trabzonsporla, vaclav kadlec var oyunun başında bedava sonra baya gelişiyor trabzonsporda iş yapar

Yorum

• Dün Antalyaspor maçı ile kariyerime devam ettim .

İlk Yarıyı 2-0 önde kapattık . Dakika 77'iken 3 dakika'da 3 Gol Yedik Anasını satım

Umut Ve Gökhan Deli Ediyor Beni . Birini Devre Arasında Yolluyorum .

Gözlemciler Yerli Forvet Arayışlarını Sürdürüyor .

Yorum

• Dün akşam Nottingham Forest ile sıkı bi hazırlık döneminin ardından sezonun ilk maçına çıktık Southampton'a deplasmanda 3-1 kaybettik fakat oynanan oyun umut vericiydi çoğu futbolcuya çalışma izni alamadığımız için takımı yeterince güçlendiremedik Ermin Zec, Davide Santon ve Sinan Bolat'ı aldık (fakat Zec ve Sinan ligin ilk maçında sakat oldukları için oynayamadılar) anlaşma aşamasına geldiğimiz oyuncular var efsaneyi mutlaka eski günlerine döndüreceğiz...

Ahh birde şu çalışma izni için federasyon izin verse birde şu sakatlıklar olmasa çok iyi olacak ya neyse...
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Bugün uzun zamandır düşündüğüm St. Pauli kariyerime başladım.Bilmeyenler için St. Pauli Almanya 2. liginde ve Almanya'nın en sıradışı kulüplerinden birisi.Uzun süre devam etmeyi düşünüyorum sıkılmazsam..

Bremen ile ana kulüp anlaşması yaptık ve takımın eksik 2 bölgesine de Bremen'den 2 oyuncuyu kiraladık.Serbest olarak Cuevas ve Zuculini'yi de kadromuza kattık.Hazırlık maçlarındayız şuan.
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• leoyu 12.5 sattım daha iyisini aldım
                        şuan 11.36 ya botafago da oynayan eduardo yu almaya çalışıyorum
                        ~Twitter ~

Yorum

• Arkadaşlar çalışma iznine takılmayacak şöyle sağlam genç (önceliğimiz stoper,solbek,önlibero) Nottingham Foreste gelecek oyuncular yokmu yahu anlaştıklarımız çalışma iznine takılıyo çalışma izninde sorun olmayanlar gelmek istemiyo
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar çalışma iznine takılmayacak şöyle sağlam genç (önceliğimiz stoper,solbek,önlibero) Nottingham Foreste gelecek oyuncular yokmu yahu anlaştıklarımız çalışma iznine takılıyo çalışma izninde sorun olmayanlar gelmek istemiyo
                            İlk sezon yerli transferine yoğunlaşsan iyi olur.Kiralık ve transfer listesindeki oyunculara göz gezdir.Premier Lig'den bir takım ile pilot kulüp anlaşması yap..
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar çalışma iznine takılmayacak şöyle sağlam genç (önceliğimiz stoper,solbek,önlibero) Nottingham Foreste gelecek oyuncular yokmu yahu anlaştıklarımız çalışma iznine takılıyo çalışma izninde sorun olmayanlar gelmek istemiyo
                              micheal morton var mesela DM olarak bir dene.

Jan polak DC olarak.. yada Jorge Sotomayor..

DL olarak belki gelebilir tam emin değilim ama Grimi Leandro, Danny Grainger..
                              Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                              Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• 6 yıllık (Trabzonspor-İnter) kariyerimi sonlandırdım ve yeni bir kariyere başlıyorum bugün .

Yeni takımımız İspanya 2.lig ekiplerinden Celta Vigo .

Hedefimiz bu sene La Liga'ya yükselmek .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim