Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dediğini yaptım ve 5 milyonu alıyorum 4 teklif geldi şimdi bana kaliteli bi forvet lazım isim önerin acil genç ve uygun fiyata
    alan diye bi forvet vardı 23 yaşındaydı sanırsam bayagı ıyıydı ozellıklerı ama sakat oldugu ıcın alamadım ben. emre güral ve henrique yetiyo şimdilik vittek i sattım janko ve halili satmaya ugrasıyorum. emre ve henrı bayagı ıyı galıba atıyolar takır takır
    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• 2012-2013 sezonunu 61 puan ile 4. olarak bitirdim. Aynı sezon Avrupa Kupasında işe şampiyon oldum Trabzonspor ile.
      -----------------Onur-------------------
      Serkan----Bamba----Ayila Yussuf----Emerson
      ----------------Zokora---------------------
      -----------Colman---------Soner-------------
      Volkan----------------------------------Olcan
      -----------------Halil------------------------

Celutksa,Giray,Mustafa,Ferhat,Janko,Yasin,Emre,Ala nzinho,Samed Yeşil(kiralık),Diogo (kiralık) ve Tolga Zengin olarak oynadım.

Sapara,Henrique,Cech,Vittek hepsini sattım.

Avrupa kupasında, Napoli ve Ath. Madrid'li gruptan averajla 2.çıktım Napoli ile birlikte. Ardından Celtic,Liverpool,Rubin,PSV ve finalde PSG'yi yenerek kupayı aldık.

2013-2014 sezonu için Eneramo'yu bedelsiz olarak aldım 4 maç 7 gol ile oynuyor. Alper'i 10 milyona aldım. Ve ilk sezon kiralık olan Yussuf'u aldım. Avrupa gruplarında 2 maç 4 puan ile liderlikteyim bu sezon. Lig de ise liderle 5 puan var aramda 7 maç sonunda.

Avrupa kupasını alınca 1.torbadan direk gruplara kaldık tabi güzel bir duygu Burdisso'yu defansa alabilirseniz iyi iş yaparsanız. Forvete hızlı birisi şart.
      En son agahozlu tarafından düzenlendi; 10.02.2013, 21:12.
      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Kanatta Nangis üzerine tanımam.
        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kanatta Nangis üzerine tanımam.
          Şu oyuncuların tam ismini yazın bulamıyoruz yoksa... Ligde ve kupada 2 maç yaptım beceke ile kendi sahamda 0-0 berabere kaldım anji ile kupa maçında da 1-1 berabere kaldım 2 maçta 2 beraberlik bakalım sonumuz ne olur Zokorayı sattım 5 milyona kimi alacağım bilemiyorum
          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Lenny Nangis tam ismi.

Yorum

• Ve muhteşem üçlü bir araya gelir...

Şenol Güneş - Alihan Ertürk - Ünal Karaman

Yorum

• Ben de Şenol Güneşi almaya çalıştım ama Interın başına geçti adam. kısmet
                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Yorum

• UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan bu şekilde çıkmanın gururunu yaşıyoruz..

Not : Üst turda Valencia ile eşleştik.
                  En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 10.02.2013, 23:26.

Yorum

• Zokora niye satarsınız anlamak mümkün değil. Top dağıtan stoper olarak 3. sezonum hala oynatıyorum. Form grafiği en yüksek futbolcu takımdaki. Ön libero oynatmayın bu adamı stoper oynatın. İlk sezon direk Bamba - Zokora yapın.

Yorum

• Zokora, satılacak en son oyunculardan biri bana göre de. 32 yaşında 7.12 ortalama ile oynuyor.

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben de Şenol Güneşi almaya çalıştım ama Interın başına geçti adam. kısmet
                        he ya bu football managerde senol gunes ya manchestere gider ya milana ya intere bi gerçektemi eziliyor bu adam oyunda king
                        Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Benim takıntım var galiba yaşlı oyuncu babamın oğlu olsa oynatmam , para ediyosa satarım etmiyosa kovarım

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim takıntım var galiba yaşlı oyuncu babamın oğlu olsa oynatmam , para ediyosa satarım etmiyosa kovarım
                            Ben de aynı mantalite var.
                            29'undan sonra satılması gerekiyormuş gibi geliyor bana.
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben de aynı mantalite var.
                              29'undan sonra satılması gerekiyormuş gibi geliyor bana.
                              Halbu ki Zokora bende 35 yaşında ve çatır çatır top oynuyor
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Sat dediler sattık zokora reisi gerçi pişman oldum ama elden bişey gelmiyor.Takım harbiden gol atamiyo kimi koyduysam nafile henriye karşı alerjim var bi onu denemesine son çare ona bakicaz
                                Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X