İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk 3 maç itibariyle 4 gol 1 asistDefansa Giray Kaçar ile Aykut Demr'i de aldım sezon sonunda gelecekler...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende D&R'dan aldım dün akşam cd'yi takıp kuruyorsun pcde steam olması lazım kurulum çok basit ...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki ben kurduktan sonra, arkadaşa versem o da kursa oyunu, zaten sadece ben; online oynarsam oynarım. Birden fazla kurulum oluyor mu yani? O da önemli benim için..
bu arada steam kullanıcı adım "kahverengi1"En son Mucahid Erdogan tarafından düzenlendi; 09.02.2013, 22:59.Ofli - mucahiderdogan
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün satın alıp hemen başladım ama fazla ilerleyemedimilk avrupa maçına çıktım Vitesse'yi 2-0 kendi sahamda yendim kaydedip çıktım .. Oyuna alışmak biraz zaman aldı açıkçası özellikle yaptığım 6 hazırlık maçını Bizatti yönetti ben sonuca bakakaldım
sonradan işi çözdüm ama
Oyunu Türkçe oynamak ayrı bir zevkli ... Oyuncu tavsiyeleriniz varsa alabilirim transfer sezonunun bitmesine 1 hafta kaldı girince oyuncu bakarım.
O listeden Mensah (stoper), Grygera (sağ-sol bek), Drenthe (sol kanat), Hargreaves ve Reo-Coker (ön libero), Alex de Souza (forvet arkası), Amanatidis-Reis-Mcfadden (forvet) bu ligi ağlatabilecek oyuncular bonservissiz sene başı oyunda.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim ekipten kimseyi vermem..Başkasını bul...
Ekibi çalıciğim
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvett oyuna son dakika itibarıyla başlamış bulunmaktayım.Ama oyuncu bulamıyorum yardım edin hele bi bir bütcemde yok yarım milyon civarı bütce var ne yapacağım şaşırdım kaldım kimi satsam bilemedim...Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokorayı sat abi 5 milyon verirler yaşlı zatenHayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
- Alıntı
Yorum
Yorum