Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu görüntüyü nasıl print secret yapacağım bir türlü olmadı şikebahçeyi 2-0 yendim şimdi ağlıyolar penaltımız verilmedi diye inşallah bu hafta sonuda yeneriz bunları ağlasınlar koyacaktım resmı ama alamadım bi türlü print i
    f12 ye bas Murat abi. Sonra shift+tab tuşlarına bas. Steam'in menüsü gelecek oyunun içindeyken. Sağ altta aldığın ekran görüntüsünü göreceksin. Sonra normal adımları takip et. Çözersin zaten.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu görüntüyü nasıl print secret yapacağım bir türlü olmadı şikebahçeyi 2-0 yendim şimdi ağlıyolar penaltımız verilmedi diye inşallah bu hafta sonuda yeneriz bunları ağlasınlar koyacaktım resmı ama alamadım bi türlü print i
      Abi alt + F9'a bas, sonra belgelerim > sports interactive > screenshots dosyasına git, goruntu aldıgın kare ordadır.
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi alt + F9'a bas, sonra belgelerim > sports interactive > screenshots dosyasına git, goruntu aldıgın kare ordadır.
        Öğrendimde ogün şikebahçelileri yendiğimde ağlamalarının printini alacaktim geçti artık bir sonraki ağlamalarına )
        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• steam'ine de sana da...orjinal oyuna para veren aklıma da.....

failed to start game(unknown error)...ulan sen bilmiyceksen ben mi bilicem...

Yorum

• Onlinecılar aloooooooooooooooo
            1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Gençler bugün Trabzon'a gidiyorum. Pzt buradayım. Alihan'ı falan da beklemeden başlıyoruz!

Mesaj yerine ulaşmıştır umarım...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Yeni bi tane bastan sifirdan Baslamam gerekiyor
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• online lig nezaman başlayacak
                  Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gençler bugün Trabzon'a gidiyorum. Pzt buradayım. Alihan'ı falan da beklemeden başlıyoruz!

Mesaj yerine ulaşmıştır umarım...
                    æ bekletmez, bekler.

Yine bekleyeceğiz.. Yine Yiğit Gayretli'yi bekleyeceğiz.. Beklemek bizim kaderimiz.

Olsun..Bekleriz...

Yorum

• Online oyun nasıl oynanıyor detaylı açıklama yapabilicek olan var mı ?
                      Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Yaklaşık 30 a yakın maç yaptım, ne kendi takımında ( trabzonspor yani ) ne de oynadığım rakip maçlarda bir tane bile top kapma olayına rastlamadım. Sadece pas hatasıyla top kapıyorum. Presi sıklaştırıyorum yine bi numara yok! Adam rakip sahada topu alıyor, bizimkiler refakatçi gibi yanında adamla beraber koşuyorlar, topa bi ayak uzatayım falan yok! Benimi sabote ediyorlar anlamadım ki! Taktiksel açıdan sıkıntın var, önerim şu diyen??
                        https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• 2. sezonun 2. yarısında aldığım mağlubiyet sonrası şampiyonluk şansımın kalmaması üzerine istifa ettim. Oyuna tekrar başlıcam.
                          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Emerson'u Vitesse'ye sattım yerine Taiwo'yu aldım. Kevin Großkreutz'u devre arası kiraladım, satınalma opsiyonu ile.
                            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Leandro Paredes(AMC), geçte olsa Trabzonspor'a alabildim. Geleceği parlak bir oyuncu. 10 milyona alabildim ama getirisi olacak diye düşünüyorum.

İnternette araştırınca biraz şu performansı ile karşılaştım.
                              En son agahozlu tarafından düzenlendi; 18.02.2013, 12:47.
                              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Leandro Paredes(AMC), geçte olsa Trabzonspor'a alabildim. Geleceği parlak bir oyuncu. 10 milyona alabildim ama getirisi olacak diye düşünüyorum.

İnternette araştırınca biraz şu performansı ile karşılaştım.
                                Ya arkadaş okadar parayı nerden nasıl biriktiriyorsunuz onca futbolcu satışa koyuyorum bi allahın kulu talip olmuyo sattığımın parasınıda sadri başkan sağolsun iç ediyo
                                Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X