Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Save dosyasını ben istedim.

İstememin sebebi de genç arkadaşımızı yermek falan değil.

Ben de yıllardır fm oynarım ve 08 dahil tüm seriler pc'de mevcut.

Fakat 2013'e bir kaç hazırlık maçında dışında pek zaman ayıramadım.Bu yüzden genç arkadaşımızın uzun süreli bu oyununu incelemek için save dosyasını istedim.Akşam eve gidince de dosyayı inceleyeceğim.Hazırlık maçı da olsa bu seri bana çok zor geldi.

Yorum

• Emre Güral en uçta Adrian'ı da sağ kanatta mı oynatıyorsun sürekli ? Yoksa rastgele bir diziliş mi bu ?

Eğer rastgele ya da bir kaç maçlık bir diziliş değilse bu Emre ve Adrian'ın o mevkiler de tam randıman verebilmesi çok zor.Hatta mümkün değil.

Emre ve Adrian ikisi de AMC oyuncusu.

Yorum

• Re: Football Manager 2013

Bende Trabzonlailk sene şampiyon oldum, 3üncü dene şampiyonlar ligi finalinde kaybettim. 4üncü senemde şampiyonlar liginide alďım..

Bende FM/CM rahatlıkla bi 10 sene oynuyorum.. imkansız bişey değil..
        twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Emre Güral en uçta Adrian'ı da sağ kanatta mı oynatıyorsun sürekli ? Yoksa rastgele bir diziliş mi bu ?

Eğer rastgele ya da bir kaç maçlık bir diziliş değilse bu Emre ve Adrian'ın o mevkiler de tam randıman verebilmesi çok zor.Hatta mümkün değil.

Emre ve Adrian ikisi de AMC oyuncusu.
          Kadro da da göründüğü gibi Yasin Ve Volkan sakat. Adrian'ı orada oynatmıyorum.

Emre Çok iyi performans gösteriyor. Şampiyonlar Ligi'nde çok gol atamıyor ancak Süper Lig'de saydırıyor golleri.

Ben öylesine koydum fotoğrafı, kaka adlı üye görsün diye. Ancak Emre'nin yeri sürekli orası ve harika oynuyor.
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Evet şimdi farkettim o iki oyuncunun sakat olduğunu.

Yorum

• Ts ile oyuna başlayınca 4-4-1-1 taktiğini iyi uygularsanız çok iyi iş yaparsınız.

Onur-Serkan-Giray-Bamba-Emerson-Zokora (Soner) - Colman (Beni deli etti neredeyse hiç verim alamadım ne oynattıysam.) Olcan- Volkan (Yasin)-Adrian - Forvet

Bu seride amlr yerine mrl kullanmak daha mantıklı yoksa kanatlar rakibin ebklerinin markajından kurtulup size yarar sağlamıyor. MRL ile hem hücumda etkili oluyorsunuz hemde savunmaya yardım alıyorsunuz. 2. sezonda ben weis'i aldım Volkan'ın yerine, İsmail Köybaşını aldım yedek ve Colmanıda satıp Soner ile Zokorayı oynattım ortada. Forvete kimi almıştım unuttum ama ondan da istediğimi almıştım.

Yorum

• Oyun bazen anlamsız absürtlükler yapıyor. FM 2012'de, normalde Giresun 18. olarak küme düşer. Ben FM'den çok anlayan biri değilim açıkçası, Target Man, Poacher, Deep Lying, Trequarterwqrqww'nın farklarını bilmiyorum, ne işe yaradığını bilmiyorum.

Giresun'u almıştım FM 12'de, ekonomik batıştan dolayı 1 yıl transfer yasağı vardı. Taktik teknik bilmeden, transfer yapmadan, pata küte 15 puan farkla şampiyon oldum.

Arkadaşlar, unutulmaması gereken bir nokta var. Bu bir simülatör değil, bir oyun. Gerçek hayatta kimse, evet kimse Edremit Belediye'yi iki senede Süper Lig'e çıkarıp, ardından beş sene CL şampiyonu yapamaz. Oynda yapılırsa da kimse ona hile yaptın diyemez. Çünkü oyuncu o tarafa geçtiği anda, dengeler o takıma doğru kayar.

Hile olabilir, olmayabilir. Bunu kimse bilemez. Lakin burda birbirinize yüklenmeniz çok yanlış. Adam yapmıyorum diyorsa, üstüne düşmememiz, birbirimizi yalancılıkla itham etmememiz gerekmektedir.

Berke kardeşim, sen de bence daha sağduyulu olmalısın, çok iğneleyici konuşuyorsun gördüğüm kadarıyla.
                Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• Oyun beni çileden çıkarttı bende company of heroes'e sardım
                  Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                  Бургундия синий
                  61

Yorum

• Haftalık antreman programınız var mı ? (Dengeli-Hücüm vs vs )
                    Takımı kendi haline antrönörlere mi bıraktınız yoksa maç öncesi antremanı yada o maça özel çalışma yaptırıyormusunuz ? (Duran top vs vs)
                    Personellerde nasıl bir değişiklik yaptınız ? (Antremanlar verimsiz geçiyor ilk sezonda ve çok bir değişiklik yapmak mümkün değil)
                    Oyuncu kadrosuna kimleri kattınız ? (Transfer mümkün değil örnek vereyim Colman ve Zokora'yı 10 m€ dan fazla paraya satıp klübe 1 m € gibi bir transfer bütçesi veriliyor hiç kimseyi satmamak lazım Saparayı Bjk Fb istiyor oyun başında ama onlarda 500 nin eurodan yukarı çıkmıyor)
                    Oyuncuları oynattığınız mevkide özel yetenekleri üzerinden mi yoksa mevkiye göre kendi prensiplerinizde mi oynatıyorsunuz? (Yaratıcı forvet , fırsatçı forvet, komple forvet vs vs örnek)
                    Oyuncular kötü performans gösterdiğinde oyuncuyla konuşmayı mı yoksa konuşmamayı mı tercih ediyorsunuz ?
                    Medya ile görüşmeleriniz ? Maç öncesi maç sonrası kaç maçta bir asistanı gönderiyorsunuz ?
                    Maç içi direktiflerle ilginiz ne ?
                    Tempo-Pas-Pres vs vs taktiklerdeki değişiklikleriniz nasıl ?
                    İç saha ve dış sahada farklı taktiklerle mi oynuyorsunuz? (Diziliş olarak söylemiyorum)
                    Primi nasıl belirliyorsunuz?(Lig yüksek avrupa yüksek lig az avrupa çok yada tersi vs vs )

Ben Trabzonspor ile 2-3 kariyer oyunu oynadım. 2025'e felan geldim birinde.
                    İlk sezon hiçbirinde şampiyon olamadım. Tüm oyunlarımda ilk sezon Gs 78-84 puan arasında puan alarak şampiyon oldu. Birinde 2.olabildim 74 puanla. Şampiyon olamazsınız demedim. İlk sezon Trabzonspor'un 25 maç üst üste kazanma ihtimali yok.
                    1.sebep: Oyunda bir maçta 3 as oyuncu sakatlanabilecek kadar ilginç şeyler olabiliyor sezon içinde.
                    2.sebep: Maç konuşmaları çok önemli. Bazen çok mutlu oldukları gözüktüğünde maçın 1.dk sında 1-0 yenik başlayabiliyorsunuz oyuna.
                    3.sebep: Lig Kupa Avrupa bu ayaklarda yarışırken transfer zaten yapamadığın ilk sezonda takımın perti çıkıyor.Aslar yeterli değil yedekler zaten rekabetçi seviyede hiç değil.
                    4.sebep:Bir bana mı oluyor yoksa herkese mi diye soracağım ? Mesela Uefa'da gruptan çıktım. Bir takımla eşleştim o maçın dönüşü ya Fb ya Gs oluyor. Size bunu ıspat edecek tam 12 sezonluk hatta 1 haftadır açmıyorum belki daha fazla ilerlemiştim en son açtığımda kariyerimden ss ler koyabilirim. 12 sezonda 12 avrupa maçının dönüşü Fb veya Gs. İlerleyen sezonlarda zaten rakip bile olamıyorlarda ilk sezonlarda bu maçlarda kazanmak zor. Bunun dışında normal bir fikstürde Fb ve Gs'nin kadrosu Trabzon'u kendi evlerinde rahatça yenebilecek güçte. Beraberlik hadi belki.
                    5.sebep: Ben inciğine cinciğine kadar didik didik oynuyorum bu oyunu. Hani bu oyunda çok başarılı olan kişinin ben futboldan daha iyi anlıyorum diye birşey söylemesi demekki iyi antrönörlük yapıyorum deme hakkı yok. Oyun bu bende üniversitede iktisat okuyorum diye klübü 3-4 yılda dünyanın en zengin ilk 10 klübüne sokmuyorum yani oyun bu ve oyunda işler öyle 25 maç felan geniş bir kadro kurup sistemi çok iyi oturtmadan ve aynı kadro ile belli bir süre geçirmeden olmuyor. Manu'yu alın oyunda Akhisar belediye ile 25 maç yapın 25 maçın 22-23'ünden fazlasını kazanamayacağınıza bahse girerim. Terslik çıkıyor. Bunu hızlandırmak için 25 kere tatlile gidin 2-3 tanesi beraber bitecektir göreceksiniz. Hatta bazılarında çok iyi oyuncularınızdan bazıları 2-3 ay sakatlanmış bile olabilir. Ben buraya koydum SS'sini diye hatırlıyorum. Mesela Bursa ile 3-3 kaldım 3 penaltı çalındı Bursa'ya. Penaltısı 17 soğuk kanlılık 16 olan oyuncum sezonda 5 te 0 penaltı attı. Anlattım daha önce burda. Rakibin 2 penaltı kazandığı çok maç oluyor mesela Gs 1-0 yendi deplasmanda olması lazım 2 penaltı kazandı 1ini Onur kurtarmıştı. Tekrar koyabilirim 4 oyuncu sakatlanan maç Ss'si bile. 25 maç arka arkaya sorun çıkmadan takımı sistemi kadroyu uzun süre beraber oynatmadan kazanmana zaten oyun fırsat vermiyor. Hiç mi başınıza gelmedi sakatlıklardan oyuncu değişikli hakkınız dolup sahada 10 kişi kaldığınız elinizde olmayan aksilikler bir benim ve ev arkadaşımın mı başına geliyor acaba Tekrar ediyorum şampiyonluk imkansız değil zor 25 maç arka arakaya imkansız benim için.

İlk sezonda şampiyonluk imkansız değil. Zor. İlk sezonda ligde 25 maç arka arkaya kazanmak imkansız gibi birşey. Eğer arkadaşımız başardıysa bunu 1 milyon kez daha oynasın aynı şeyi başaramayacağını görecektir.

Başınıza gelmiyor mu. Mesela oyun hata veriyor ayda yılda bir yada donuyor fişten çıkıyor laptop bataryayı takmayı unutuyon zart zurt bi şekilde kapanıyor ve 3 tane kazandığın maç gitmiş oluyor aynı taktikle herşey aynı çıkıyorsun mağlup oluyorsun. Yada berabere kalıyorsun. Bir maçı domine ederken bu sefer ucuz yırtıyorsun yada 1.dk gol yiyorsun. Gerçek değil sonuçta oyun.

Bunları niye yazdım. Ben saatler boyunca oynayacak kadar delisiyim bu oyunun. Sadece Yunus Mallı'yı alıp 3,3.5 max yıldızlı oyuncularla 25 te 25 yapacak bir kadrosu yok oyunda takımımızın.(35 felan oldu diyordu en son gülüyorum ona) Şampiyon yapanı da takdir ve tebrik ederim işler yolunda gitmiş ve iyi bir oyun çıkarmıştır.

Son olarak cevap verme zorunluluğu yok kimsenin. Ben 10 yıllık serisinden oynadığım tecrübeyle söylüyorum. İnanan inanır gerçekten başaran da kendi yaptığı için sıkıntı olmaz. Ben hiç böyle birşey oyunda görmediğim ve canlı şahit olmadığım için inanmıyorum.
                    En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 30.06.2013, 22:32.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İşim gücüm yok, sizi mi kandıracağım ?

Siz kendi başaramadığınız işleri imkansız görüyorsunuz sanırım.Oyunu açtım, oynuyorum. Mali krizin olduğunu ben de biliyorum ama ligde şampiyonluk primi, Şampiyonlar Ligi'ne katılım primi, LigTV yayın geliri derken, gelirimi biraz olsun düzenledim..

2 tane transfer yaptım. Bir oyuncu aldım, Kolombiya kadrosundan Quintero'yu bedelsiz aldım.

Bir de Yunus Mallı'yı aldım. Sapara'yı sattım.

Ama siz merak etmeyin, yapabiliyorum

Size 24 yaşında ki adamı şahit gösterecek değilim, ama çok merak ederseniz abimi bu konuda şahit gösterebilirim. Emin olun inanamıyor olmanız, kendiniz beceremediğinizden kaynaklanıyor.

Yani benim yaptıklarıma inanmamak için bin türlü komplo ürettiniz.

Hayret bir şey yahu...
                      He kardeşim he kendi başaramağım için bir oyundan kıskançlıktan böyle birşey görünce çatladım ondan bunlar. Sen 14 yaşındasın ben 22 oyun kıskançlığı yaşını felan çoktan geçtim ben. Ben sadece bireysel şahsi düşüncemi belirttim. Niye takılıyorsun. Yapmışsan başarmışsındır. 1 milyon kez daha aç aynı taktikle oyna olmayacak diyorum. Eski bir kaydından 1 kaç maç oyna mesela beni anlayacaksın. Kendiniz beceremediğiniz felan komik yani
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haftalık antreman programınız var mı ? (Dengeli-Hücüm vs vs )
                        Takımı kendi haline antrönörlere mi bıraktınız yoksa maç öncesi antremanı yada o maça özel çalışma yaptırıyormusunuz ? (Duran top vs vs)
                        Personellerde nasıl bir değişiklik yaptınız ? (Antremanlar verimsiz geçiyor ilk sezonda ve çok bir değişiklik yapmak mümkün değil)
                        Oyuncu kadrosuna kimleri kattınız ? (Transfer mümkün değil örnek vereyim Colman ve Zokora'yı 10 m€ dan fazla paraya satıp klübe 1 m € gibi bir transfer bütçesi veriliyor hiç kimseyi satmamak lazım Saparayı Bjk Fb istiyor oyun başında ama onlarda 500 nin eurodan yukarı çıkmıyor)
                        Oyuncuları oynattığınız mevkide özel yetenekleri üzerinden mi yoksa mevkiye göre kendi prensiplerinizde mi oynatıyorsunuz? (Yaratıcı forvet , fırsatçı forvet, komple forvet vs vs örnek)
                        Oyuncular kötü performans gösterdiğinde oyuncuyla konuşmayı mı yoksa konuşmamayı mı tercih ediyorsunuz ?
                        Medya ile görüşmeleriniz ? Maç öncesi maç sonrası kaç maçta bir asistanı gönderiyorsunuz ?
                        Maç içi direktiflerle ilginiz ne ?
                        Tempo-Pas-Pres vs vs taktiklerdeki değişiklikleriniz nasıl ?
                        İç saha ve dış sahada farklı taktiklerle mi oynuyorsunuz? (Diziliş olarak söylemiyorum)
                        Primi nasıl belirliyorsunuz?(Lig yüksek avrupa yüksek lig az avrupa çok yada tersi vs vs )

Ben Trabzonspor ile 2-3 kariyer oyunu oynadım. 2025'e felan geldim birinde.
                        İlk sezon hiçbirinde şampiyon olamadım. Tüm oyunlarımda ilk sezon Gs 78-84 puan arasında puan alarak şampiyon oldu. Birinde 2.olabildim 74 puanla. Şampiyon olamazsınız demedim. İlk sezon Trabzonspor'un 25 maç üst üste kazanma ihtimali yok.
                        1.sebep: Oyunda bir maçta 3 as oyuncu sakatlanabilecek kadar ilginç şeyler olabiliyor sezon içinde.
                        2.sebep: Maç konuşmaları çok önemli. Bazen çok mutlu oldukları gözüktüğünde maçın 1.dk sında 1-0 yenik başlayabiliyorsunuz oyuna.
                        3.sebep: Lig Kupa Avrupa bu ayaklarda yarışırken transfer zaten yapamadığın ilk sezonda takımın perti çıkıyor.Aslar yeterli değil yedekler zaten rekabetçi seviyede hiç değil.
                        4.sebep:Bir bana mı oluyor yoksa herkese mi diye soracağım ? Mesela Uefa'da gruptan çıktım. Bir takımla eşleştim o maçın dönüşü ya Fb ya Gs oluyor. Size bunu ıspat edecek tam 12 sezonluk hatta 1 haftadır açmıyorum belki daha fazla ilerlemiştim en son açtığımda kariyerimden ss ler koyabilirim. 12 sezonda 12 avrupa maçının dönüşü Fb veya Gs. İlerleyen sezonlarda zaten rakip bile olamıyorlarda ilk sezonlarda bu maçlarda kazanmak zor. Bunun dışında normal bir fikstürde Fb ve Gs'nin kadrosu Trabzon'u kendi evlerinde rahatça yenebilecek güçte. Beraberlik hadi belki.
                        5.sebep: Ben inciğine cinciğine kadar didik didik oynuyorum bu oyunu. Hani bu oyunda çok başarılı olan kişinin ben futboldan daha iyi anlıyorum diye birşey söylemesi demekki iyi antrönörlük yapıyorum deme hakkı yok. Oyun bu bende üniversitede iktisat okuyorum diye klübü 3-4 yılda dünyanın en zengin ilk 10 klübüne sokmuyorum yani oyun bu ve oyunda işler öyle 25 maç felan geniş bir kadro kurup sistemi çok iyi oturtmadan ve aynı kadro ile belli bir süre geçirmeden olmuyor. Manu'yu alın oyunda Akhisar belediye ile 25 maç yapın 25 maçın 22-23'ünden fazlasını kazanamayacağınıza bahse girerim. Terslik çıkıyor. Bunu hızlandırmak için 25 kere tatlile gidin 2-3 tanesi beraber bitecektir göreceksiniz. Hatta bazılarında çok iyi oyuncularınızdan bazıları 2-3 ay sakatlanmış bile olabilir. Ben buraya koydum SS'sini diye hatırlıyorum. Mesela Bursa ile 3-3 kaldım 3 penaltı çalındı Bursa'ya. Penaltısı 17 soğuk kanlılık 16 olan oyuncum sezonda 5 te 0 penaltı attı. Anlattım daha önce burda. Rakibin 2 penaltı kazandığı çok maç oluyor mesela Gs 1-0 yendi deplasmanda olması lazım 2 penaltı kazandı 1ini Onur kurtarmıştı. Tekrar koyabilirim 4 oyuncu sakatlanan maç Ss'si bile. 25 maç arka arkaya sorun çıkmadan takımı sistemi kadroyu uzun süre beraber oynatmadan kazanmana zaten oyun fırsat vermiyor. Hiç mi başınıza gelmedi sakatlıklardan oyuncu değişikli hakkınız dolup sahada 10 kişi kaldığınız elinizde olmayan aksilikler bir benim ve ev arkadaşımın mı başına geliyor acaba Tekrar ediyorum şampiyonluk imkansız değil zor 25 maç arka arakaya imkansız benim için.

İlk sezonda şampiyonluk imkansız değil. Zor. İlk sezonda ligde 25 maç arka arkaya kazanmak imkansız gibi birşey. Eğer arkadaşımız başardıysa bunu 1 milyon kez daha oynasın aynı şeyi başaramayacağını görecektir.

Başınıza gelmiyor mu. Mesela oyun hata veriyor ayda yılda bir yada donuyor fişten çıkıyor laptop bataryayı takmayı unutuyon zart zurt bi şekilde kapanıyor ve 3 tane kazandığın maç gitmiş oluyor aynı taktikle herşey aynı çıkıyorsun mağlup oluyorsun. Yada berabere kalıyorsun. Bir maçı domine ederken bu sefer ucuz yırtıyorsun yada 1.dk gol yiyorsun. Gerçek değil sonuçta oyun.

Bunları niye yazdım. Ben saatler boyunca oynayacak kadar delisiyim bu oyunun. Sadece Yunus Mallı'yı alıp 3,3.5 max yıldızlı oyuncularla 25 te 25 yapacak bir kadrosu yok oyunda takımımızın.(35 felan oldu diyordu en son gülüyorum ona) Şampiyon yapanı da takdir ve tebrik ederim işler yolunda gitmiş ve iyi bir oyun çıkarmıştır.

Son olarak cevap verme zorunluluğu yok kimsenin. Ben 10 yıllık serisinden oynadığım tecrübeyle söylüyorum. İnanan inanır gerçekten başaran da kendi yaptığı için sıkıntı olmaz. Ben hiç böyle birşey oyunda görmediğim ve canlı şahit olmadığım için inanmıyorum.
                        85 maçlık serinin olduğunu da size kanıtlayabilirim. Maalesef benim değil o oyun.

Bakın, ben sahtekâr değilim, bir oyun için kendimi burada uğraştıracak değilim. Eğer ben böyle bir başarıya imza atmamış olmasaydım, çeker giderdim...

Bu elde ettiğim başarıdan dolayı mutlu olmuşum ve bunu da belirtmişim.

Bir sürü neden sıralamışsınız oraya ancak maalesef sizi yalanlamak durumunda kalacağım çünkü bunu başardım. Ne yazık ki başardım

Sizin çok üzüleceğini tahmin ediyorum ancak yapabildim

Oyunu senelerdir inciğine cinciğine kadar oynamanız, benim bu başarıyı elde edip edemeyeceğim anlamına gelmiyor. Demişsiniz ki; Şampiyonlar Ligi derken çok yoruluyor takım. Şu anda grupta 1 puan ile sonuncuyum. Mevcut kadrom Avrupa Ligi'ne zaten yetmediği için bütün odağımı Süper Lig'e verebiliyorum.

Hem kondisyonum hem de takımımın yeteneği buna yetiyor.

Eğer yolunuz İstanbul'a düşerse kesin ama kesin sizi ağırlamak isterim. Gelin de kendi gözünüzle görün diye. Ama kesin ağırlamak isterim.

(çok gülmüşsünüz ya)

Yahu insaf biraz, fotoğraf aldım karşınıza belgeledim koydum. Yetmedi save dosyamı paylaştım. Günlerdir siz kafama takıldınız. Neden bir şeye inanmamak için bir insan kafasında bu kadar komplo üretir anlamıyorum. Bu bir oyun, ben hangi takımı seçersem, güç dengesi çok fazla olmasa bile bana döner. Çünkü bu oyun ben bu oyundan zevk alayım ve oynayayım diye yaratılmış bir şey. Berabere kalmıyor muyum ? Kalıyorum. Yenilmiyor muyum ? Yeniliyorum. Ancak yenilgilerimi Türkiye Süper Ligi'nde almıyorum, Avrupa'da alıyorum. Bu da benim ayrıcalığım demek ki.

Yeniliyorum veya berabere de kalıyorum ancak son 35 maçtır yenilmiyorum.

Lig tablosunun fotoğrafını da koydum size. Orada kazanılan maçlara bakarsanız, büyük ihtimalle 4 beraberlik, 2 mağlubiyet, 25 galibiyet gözükecek. Ben işte o 25'ten sonra sezonu bitirdim, yeni bir sezona başladım. Yeni sezonda da Türkiye Süper Lig'de
                        herhalde. (düzeltiyorum, 10. maçımdayım.)

Ve hala yenilmiyorum. Bakın, ben o 25 maç boyunca galip geldim dedim. Sonra beraberlik alınca bu galibiyet serim, namağlup serisine döndü.

Uzun lâfın kısası, siz isterseniz inanın, isterseniz inanmayın ancak ben oyunda son 35 maçtır yenilmiyorum. Şu anda önünüze bin bir türlü kanıt sundum, hala inanmıyorum inanmıyorum. Demek ki siz de inanmamak için çok uğraşıyorsunuz...

Tamam ben hile yapıyorum, siz haklınız. Senelerdir oyunu oynuyorsunuz, olmaz böyle şey(!)

Mümkün değil, kesin yalan söylüyorum. Bu çocuk 14 yaşında, kesin yalan söyler. 25-26 yaşında olsa, yalan söylemez

Ben sizin psikolojinizi milyonlarca kilometre uzaktan da olsa tahmin edebiliyorum.

Siz haklısınız, benim oyunu mu da siz oynuyorsunuz zaten. Oyunu siz satın aldınız, (Gözlemciler sizin gözlemcileriniz, oyuncular sizin oyuncularınız, kondisyonerler sizin kondisyonerleriniz. Bütçe sizin bütçeniz. Siz bilirsiniz)

Bu arda, oyun taktiğim de 4-4-1-1

Bu sene de gümbür gümbür şampiyonluğa oynuyorum

Haydi sağlıcakla kalın. Sizin gönlünüz rahat olsun, BEN YALANCIYIM
                        En son B61 tarafından düzenlendi; 30.06.2013, 23:10.

Yorum

• Re: Football Manager 2013

Ben genelde takimi kendi taktigime yonelik degistiriyorum.. Ama bir kulube gekdiginde direk sisteme uymayani atmam.. Bi sene yada yarim sene faydalanmaya bakarim.. Sonra satip yerine sisteme uyan bi oyuncu aliyorum..

Sampiyon olmak kolay.. sadece sistemi oturtup, derbilerde kontra oynamak yeterli..
                          twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• 14 yaşında çocukla laf dalaşına girmicem. Ben oyunda önüne çıkarılan kimine göre saçma kimine göre zorlukları etrafımdaki herkesin ve kendimin oyununda görmüş olduğum için mevuct kadro ile 25 maçlık galibiyet serisine ilk sezon inanmıyorum. Sen yalan söylüyorsun diye tek kelime bulamazsın. Hile yaptın diye bulamazsın. Milyonda bir olacak şey diyorum. Eski bir kayıdından aynı taktikle aynı maçı yap 2-3 maç kazandığın maçlara çık oyna çok alakasız skorlarla karşılaşabilirsin bunu söyledim. Sen başardın diye mutsuz oldum he bunlar yaşından kaynaklanan yazılar olduğu için gülüyorum Tamam hadi ben kötü oynuyorum. Sen iyi antrönörsün senin baban benim babamı döver.

İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben genelde takimi kendi taktigime yonelik degistiriyorum.. Ama bir kulube gekdiginde direk sisteme uymayani atmam.. Bi sene yada yarim sene faydalanmaya bakarim.. Sonra satip yerine sisteme uyan bi oyuncu aliyorum..

Sampiyon olmak kolay.. sadece sistemi oturtup, derbilerde kontra oynamak yeterli..
                            Abi birşey soracağım. Gs'nin kadrosundaki tüm oyunculara yargılaması en az 18 olan bir gözlemci gönder. Hangi oyuncumuz Gs'de oynayabilir ? Sneijder sendede her maç 2 gol atmıyor mu ? kendi oyunlarımda, ev arkadaşım ve bir sürü arkadaşım bu oyunu oynuyor. Hepsinde olağan Gs Sneijder çoşması var.2 Ts ve 2 Fb kariyeri ile bunları gösterebilirim. Oyunu ilk açtığımdaki kaydım durmuyor ama son iki kaydım duruyor. Gerçi bir tanesinde sene 2020 olduğu için oyun eski tarihlerdeki maç raporlarını sildi ama olsun diğerinden gösterebilirim. Sen şampiyon olurken bir maçta 3 oyuncu sakatlandı mı yada rakibe 3 penaltı çalındı mı meraktan soruyorum ?
                            Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              14 yaşında çocukla laf dalaşına girmicem. Ben oyunda önüne çıkarılan kimine göre saçma kimine göre zorlukları etrafımdaki herkesin ve kendimin oyununda görmüş olduğum için mevuct kadro ile 25 maçlık galibiyet serisine ilk sezon inanmıyorum. Sen yalan söylüyorsun diye tek kelime bulamazsın. Hile yaptın diye bulamazsın. Milyonda bir olacak şey diyorum. Eski bir kayıdından aynı taktikle aynı maçı yap 2-3 maç kazandığın maçlara çık oyna çok alakasız skorlarla karşılaşabilirsin bunu söyledim. Sen başardın diye mutsuz oldum he bunlar yaşından kaynaklanan yazılar olduğu için gülüyorum Tamam hadi ben kötü oynuyorum. Sen iyi antrönörsün senin baban benim babamı döver.
                              Ben sizden "benimle lâf dalaşına girmenizi" istemedim ki.

Ne bu inat? dedim

Şu anda yaşım 14 olabilir. 10 sene sonra 24 olacak, müsait olursanız o zaman lâf yarıştırırız.

İyi akşamlar.
                              En son B61 tarafından düzenlendi; 30.06.2013, 23:26.

Yorum

• İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oyun bazen anlamsız absürtlükler yapıyor. FM 2012'de, normalde Giresun 18. olarak küme düşer. Ben FM'den çok anlayan biri değilim açıkçası, Target Man, Poacher, Deep Lying, Trequarterwqrqww'nın farklarını bilmiyorum, ne işe yaradığını bilmiyorum.

Giresun'u almıştım FM 12'de, ekonomik batıştan dolayı 1 yıl transfer yasağı vardı. Taktik teknik bilmeden, transfer yapmadan, pata küte 15 puan farkla şampiyon oldum.
                                dediğim gibi, bir de ekleme yapıyorum. Gerçek menajerliğin zorluğu oyuna eklenecekse, oyuncu oyundan nasıl zevk alacak? Oyun endüstrisinin oyunları bu arkadaşlar, yediniz bitirdiniz birbirinizi.
                                Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                                sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X