İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLaf konuştuk, dinletemedik. Fiber interneti olan yoksa bu iş böyle olmaz dedik.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni arayıp lig aç diyen kimse bir adım öne çıksın.
Ben de grupçuydum.
- Alıntı
Yorum
-
Fiber internet ile alakası yok bu durumun. Yine yavaş olacak.
Çünkü bundan önce biz fiber internet olan arkadaş ile oynadık bundan farkı yoktu.
Çok oyuncu olarak bağlandığımız için bekleme haliyle çok oluyor.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
Kafamdaki sistem 6'şardan 2 grup.
İki grubun ilk 3'ü ile yeni bir oyundu.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen bende grupçuydum
Bu arada tarih; 2 Ağustos! Kutlu olsun Trabzonspor'umuzun kuruluşu...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFiber internet ile alakası yok bu durumun. Yine yavaş olacak.
Çünkü bundan önce biz fiber internet olan arkadaş ile oynadık bundan farkı yoktu.
Çok oyuncu olarak bağlandığımız için bekleme haliyle çok oluyor.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Ayrıca Alihan maç sabahına getirdiği zaman herşey zamanla oturacaktır.
Ben yatıyorum arkadaşlar , benim göreve Johan Cruyff bakar sıkıntı yokBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
6lıdan 2 de olur, 4 lüden 4 de, 5 liden 5 de ama 12 kişiden 1 grup olmaz aga, yıllarını alır ömrünü çürütür. Cl formatı 4 lüden 4 veya 3 grup oh mis.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekleme çok olur. Benim sıkıntım oyun içindeki donmalar. Zaten benim beklememdeki temel sebep o. Basıyorum 15 saniye sonra geliyor.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
Şunu da söylemek gerekir , herkes böyle lig usulü oynuyor.
Biz sadece yeniyiz zamanla ne yapmamız gerekenler oturur.
Alihan , yazdıklarını gördüm. Bütün TC Kimlik no elimde haberin olsunBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
Yorum