Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Laf konuştuk, dinletemedik. Fiber interneti olan yoksa bu iş böyle olmaz dedik.
    eee napıcaz şimdi en başa mı dönücez tekrar ?

Yorum

Laf konuştuk, dinletemedik. Fiber interneti olan yoksa bu iş böyle olmaz dedik.
      Aynen, dinletemedik.
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Beni arayıp lig aç diyen kimse bir adım öne çıksın.

Ben de grupçuydum.

Yorum

• bende fiber var ama hızım dustu adil kotadan oturu

not oyunu kapadım actım hala gozukmuyor
          Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beni arayıp lig aç diyen kimse bir adım öne çıksın.

Ben de grupçuydum.
            Aynen bende grupçuydum

Yorum

• Fiber internet ile alakası yok bu durumun. Yine yavaş olacak.

Çünkü bundan önce biz fiber internet olan arkadaş ile oynadık bundan farkı yoktu.

Çok oyuncu olarak bağlandığımız için bekleme haliyle çok oluyor.
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Kafamdaki sistem 6'şardan 2 grup.

İki grubun ilk 3'ü ile yeni bir oyundu.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Son durum nedir arkadaşlar?

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynen bende grupçuydum
                    pahahhahahahah içeri atacaklar bizi sus

Bu arada tarih; 2 Ağustos! Kutlu olsun Trabzonspor'umuzun kuruluşu...

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fiber internet ile alakası yok bu durumun. Yine yavaş olacak.

Çünkü bundan önce biz fiber internet olan arkadaş ile oynadık bundan farkı yoktu.

Çok oyuncu olarak bağlandığımız için bekleme haliyle çok oluyor.
                      Bekleme çok olur. Benim sıkıntım oyun içindeki donmalar. Zaten benim beklememdeki temel sebep o. Basıyorum 15 saniye sonra geliyor.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Ayrıca Alihan maç sabahına getirdiği zaman herşey zamanla oturacaktır.

Ben yatıyorum arkadaşlar , benim göreve Johan Cruyff bakar sıkıntı yok
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• 6lıdan 2 de olur, 4 lüden 4 de, 5 liden 5 de ama 12 kişiden 1 grup olmaz aga, yıllarını alır ömrünü çürütür. Cl formatı 4 lüden 4 veya 3 grup oh mis.
                          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

Bekleme çok olur. Benim sıkıntım oyun içindeki donmalar. Zaten benim beklememdeki temel sebep o. Basıyorum 15 saniye sonra geliyor.
                            Oyun içinde donmada aynı şekilde Yiğit , bir farkı yok nedense.
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Grup daha uygun gözüküyor..

Yorum

• Şunu da söylemek gerekir , herkes böyle lig usulü oynuyor.

Biz sadece yeniyiz zamanla ne yapmamız gerekenler oturur.

Alihan , yazdıklarını gördüm. Bütün TC Kimlik no elimde haberin olsun
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X