Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yarmelenko çok iyi bir kanat oyuncusu.

Johan Cruyff asistan menajer yaptım fakat emekli oldu . Onun kadar iyisini bulamıyorum.
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sat dediler sattık zokora reisi gerçi pişman oldum ama elden bişey gelmiyor.Takım harbiden gol atamiyo kimi koyduysam nafile henriye karşı alerjim var bi onu denemesine son çare ona bakicaz
      Halil'i deneyebilirsiniz forvette. Soner'i mutlaka oynatın, oyun kurucu olarak. Eneramo'yu alabilirseniz iyi goller atıyor.
      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim takıntım var galiba yaşlı oyuncu babamın oğlu olsa oynatmam , para ediyosa satarım etmiyosa kovarım
        bende tam tersi ucuz olsun yaşlı genç farketmez ayağında top tutsun iyi paslaşsın hetürlüsünü alırım
        Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Çok kötü başladım ama iyi gidiyorum , 2.cilik garanti şampiyonluk belki.

4-1-2-3 oynuyorum. Colman , önlerinde Nem ve Soner , ilerde sağda volkan solda olcan forvette henri veya emre. Şu an hiç bi sıkıntım yok atıyorum yemiyorum bakalım hayırlısı
          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok kötü başladım ama iyi gidiyorum , 2.cilik garanti şampiyonluk belki.

4-1-2-3 oynuyorum. Colman , önlerinde Nem ve Soner , ilerde sağda volkan solda olcan forvette henri veya emre. Şu an hiç bi sıkıntım yok atıyorum yemiyorum bakalım hayırlısı
            Taktiğin nasıl? Paslaşma, pres vs...
            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taktiğin nasıl? Paslaşma, pres vs...

Taktik böyle kadroda eksikler var barış özbek mecburiyetten orada
              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Yorum

• İyi gidiyorum dedim nazar değdi.Valenciayı deplasmanda yenmiştim kendi sahamda yenildim elendim. Türkiye kupasında deplasmanda bjkyle 1-1 kalmıştım kendi sahamda elendim. Ligde berabere kalıp durdum 2. bitirdim.

Yorum

• Asistan Manager kovamıyorum çok yüklü tazminatı var.

Görevi başkasına da veremiyorum ne yapcaz
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Asistan Manager kovamıyorum çok yüklü tazminatı var.

Görevi başkasına da veremiyorum ne yapcaz
                    Karşılıklı anlaşarak göndermeyi teklif et.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Birisi bana antrenmanları nasıl değiştirebilirim ne yapmam gerek nasıl yapmam gerek bir türlü bulamadım yardımcı olsun lütfen...
                      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Gol atamama sorunu antrenörlerden kaynaklanır, asistan menajere suç bulmmayın, kaliteli antrenörler alın
                        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Birisi bana antrenmanları nasıl değiştirebilirim ne yapmam gerek nasıl yapmam gerek bir türlü bulamadım yardımcı olsun lütfen...
                          Bu işine yarar abi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Bu takım beni çıldırtacak

Yorum

• Yine şampiyon oldum
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Bu görüntüyü nasıl print secret yapacağım bir türlü olmadı şikebahçeyi 2-0 yendim şimdi ağlıyolar penaltımız verilmedi diye inşallah bu hafta sonuda yeneriz bunları ağlasınlar koyacaktım resmı ama alamadım bi türlü print i
                                Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X