Bu arada beyler bizim oyunumuzun steam grubu var mı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler; Editörden bizim şimdi seçtiğimiz tüm takımları İspanya ligine editliyorum sonrasında bunu oyunda göremiyorum o işi nasıl yapacağız?1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
Alihaaaaaaan ellerine sağlık !! Geliyorum .1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
http://steamcommunity.com/groups/BmnLigi
Dallaım ağalar
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yokum heralde.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSende oyna nasılsa bir ligde mücadele ediyoruz bir takım seç çabuk ben alihana söyleyeyim senin takımını da lige dahil etsin .
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValencia'yi sectim.
Barça, Real, ATM, ManU, City, Arsenal, Chelsea, Liver, PSG, Bayern, Juve, Milan, İnter, Porto, Dortmund, Tottenham, Newcastle, Zenit, Anzhi, Shaktar, Malaga ve Valencia takımları alınamaz.
- Alıntı
Yorum
Yorum