Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkdaşlar mac için var mı bu oyun nasıl temin edebilirim
    mac için var. korsan düşünüyorsan warez sitelerinde bulursun.

satın almak istiyorsan: http://store.steampowered.com/app/207890/ şu an 40 dolar
    All gave some;
    Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

• İndirdik başladık işe aldığım Hurma devre arasını görmeden kovdu beni Ertuğrul Sağlam'ı getirdi. Adi herif..

Neyse ki iş bulduk hemen

Yorum

• Sivas'da Eneramo gol kralı oldu

İkinci yarı müthiş bir seri yakaladım. Son 6-7 haftaya GS ile aynı puanda girdik, ne o yenildi, ne de ben? Aynı puanla 2. oldum. CL elemelerine katıldım.

Bonservissiz Erman ve Özer'i aldım rotasyon için. Yabancı transferleri çok önemsiyorum. 4 tane yabancı aldım, en yaşlısı 19 yaşında

Yorum

• Ne olursa olsun devre arasını göremeden hep kovuluyorum bu nedir arkadaş. Ligte 5. sıradaydım daha devre arası olmadan gene kovdular.

Yorum

• Trabzonspor ile bu kaçıncı kovuluşum vallahi bende anlamış değilim. Sayısız taktik denedim hiçbiri tutmuyor. Her maç illa 2 sakat garanti. Bir maçta 4 sakat verdiğimi biliyorum maçı 9 kişi tamamladım değişiklik hakkım yok diye. Oyun adeta saçmalıklar üzerine kurulmuş.

Sezona mukemmel başlıyoruz mesela bir sezonumda ilk yarıyı lider bitirdim epeyde puan farkı yapmıştım devre arasında Türkiye kupası kuraları çekildi b grubunda yer aldım b grubu takımlarını yazıyorum

1- TRABZONSPOR
            2- Galatasaray
            3- Bjk
            4- Fb

Böyle bir saçmalık olabilir mi ?

Bu gruptan Galatasarayın ardından 2. olarak çıktım ama ondan sonra ne olduysa oldu. Moraller bozulmaya başladı. Aldıgım yabancılar ülkeye uyum saglayamayıp gitmek istediler 7 maç üst üste maglup oldum ya da zor bela berabere kaldım bir kötü gidişat başladı ne yapsam düzeltemedim. 2. devresine lider girdiğim sezonu 3. bitirebildim ki zorla yani 2. ile aramda 8 puan kadarda fark olmuştu.

Netice itibariyle bana pek keyif vermedi ya da ben beceremedim bilmiyorum.

Elinde saglam bir taktiği olan varsa paylaşırsa sevinirim ayrıca

Yorum

• En son ben 4-4-2 taktiğinde karar kıldım... Diğerleri hiç tutmuyor... Zaten ilk sezon çok boş oyuncular var gönder al derken olmuyor hiç...En son oynadığımda da Cicero(5.250m),Cenk(5m),Veysel(1.7m) transferleriyle girdim sezona, Cenk eldeki forvetlerden kötü... Cicero orta saha olmasına rağmen baya gol atıyor,asist yapıyor... Bu arada Janko deli gibi gol atıyor şaşırdım... Ve daha devre arası gelmeden kovuldum(5.sıradayken), bilmiyorum daha oynar mıyım...
              Ayrıca oyuna ne zaman başlasam 7.5m Zokora Chelsea, 3.9m Tolga Monaco, 1.1m Cech Kayseri, 1.5m Sapara Kuban, 1m Mustafa Gençlerbirliği'ne gidiyor... Hiç değişmiyor.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yok artık,o kadar da hatalı bir oyun degildi.

sen heralde chelsea-city gibi para babalarına girip,kendin teklif attın

Ben hakkım ile satıyordum
                tabikide yoksa nasıl satacaktım ben celaleddini, ama transfer piyasasında felaket paralar dönüyor, bende ilk sene akdığım adamların üstüne 4 adam takviye ettim takım manyak
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• gırgırıma teklifte bulundum bakalım kabul edecek mi
                  ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                  ~Twitter ~

Yorum

• Ynt: Football Manager 2013

Bu bony bana çok aşırı teklifte bulunuyor 28 milyon teklif atıyoruz az pazarlık yaptık mı 29 a çıkarıyor teklifi Falcao'yu alıyoruz sanki mübarek

TRABZONSPOR ~| '
                    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Bursa Batalla için 84 Milyon TL istedi.. Tövbestağfurullah!

Yorum

• Ynt: Football Manager 2013

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bursa Batalla için 84 Milyon TL istedi.. Tövbestağfurullah!
                        1 milyona aldım onu

TRABZONSPOR ~| '
                        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Aykut Demir'i almak istedim satmadılar adam akıllı bir paraya, işin içine fitne fesat soktum, Aykut'u övdüm, bu takımda harcanıyorsun dedim. O da sözleşmesini uzatmama kararı aldı. 1 yıllık sözleşmesi var, Ocak'da deli gibi salça olacağım; Bosman kuralı
                          En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 13.06.2013, 01:23.

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aykut Demir'i almak istedim satmadılar adam akıllı bir paraya, işin içine fitne fesat soktum, Aykut'u övdüm, bu takımda harcanıyorsun dedim. O da sözleşmesini uzatmama kararı aldı. 1 yıllık sözleşmesi var, Ocak'da deli gibi salça olacağım; Bosman kuralı
                            Aynı benim yaptığımı yapmışsın.
                            En son Alper Beyazay tarafından düzenlendi; 13.06.2013, 02:14.

Yorum

• AW: Football Manager 2013

İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynı benim yaptığımı yapmışsın.
                              Aynısını yaptım sezonun bitmesini bekliyordum adama Villarealden teklif geldi . Şansıma kulüpler anlaşamadı.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tabikide yoksa nasıl satacaktım ben celaleddini, ama transfer piyasasında felaket paralar dönüyor, bende ilk sene akdığım adamların üstüne 4 adam takviye ettim takım manyak
                                Öyle bir zevki kalmıyorki,sen heralde Fm 2008'in transfer acıgını bilmiyorsun.Baska takıma falan girmene gerek yok.

Oyuncunu 24 ay vadeli 20 m euro'dan satısa cıkar,herkes reddedecektir,sonra 2.5'ar m euro indirip gene satısa cıkar.En dandik adamı 5 m euro'ya garanti satarsın.

Satacagın adam brezilyalı ise,30-35 m euro'dan satısa cıkar ve düsür,15-20 m euro arası banko teklif gelecektir.

Tita'yı belese alıp 10 m euro'ya satmıstım bu taktik ile,nede olsa brezilyalı

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X