Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Football Manager 2013

Ulan Özkan Sümeri kovmak istiyorum ama yerinede adam bulamıyorum arkadaş...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ulan Özkan Sümeri kovmak istiyorum ama yerinede adam bulamıyorum arkadaş...

bende 2. sezonun sonunda emekli oldu
      All gave some;
      Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

• Tabii ki Trabzonspor ile başladık kariyerimize

2 nokta atışı transfer yaptığımı düşünüyorum, zaten resimlerden de anlayacaksınız bunu; Helenius ve Digao.

Maddiyattan ötürü eksik mevkileri serbest 30'lu yaşlı amcalarla kapattık ama 1 kereye mahsus: Djimi Traore, Zambrotta, Cristiano Zanetti. Zaten yaklaşık 3 ay sonra ilişkim kalmıyor bunlarla

Yeni Modric Halilovic'i 1.4M €'ya transfer ettim, 18'e basınca bende

19'luk Monachello serbest kalacaktı, 6 ay önceden kaptım onu, bayağı taliplisi vardı, sezon sonunda bende.

Yeni sezonda -ilk etapta- transfer hedeflerim Bruno Cortes, Alpaslan, Sefa, Wszolek. Volkan'ın kahrını çekiyorum yokluktan...

Ligde GS'nin 4 puan gerisinde 3. durumdayım -22.hafta-. Avrupa Ligi'nde ikili averajla Alkmaar ve Inter'in olduğu grupta elendim, Türkiye Kupası'nda Orduspor'a elendim

Ama şampiyonluğu bırakmayacağım, en kötü CL elemeleri.

Ha bir de rakip kim olursa olsun, skor ne olursa olsun, ne yapıp edip gol atıyor rakip, bu da bayağı canımı sıkıyor.

En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 09.06.2013, 02:33.

Yorum

• 2015-2016 sezonu beklenmedik patlama

All gave some;
          Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

• ben hala fm 2008 oynuyorum
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• 2013 macbook icin nasil nerden indirlbilirim

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben hala fm 2008 oynuyorum
                Yüksek fiyata oyuncu satma hatası vardı o oyunun.

En dandik yerli oyuncuyu bile 4-5 m euro'ya satabiliyordun

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben geeçen celaleddini sattım 100 milyon tl ye ondan sonra sırtım yere gelmedi
                  ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                  ~Twitter ~

Yorum

• 5 sezonda 2 şampiyonluk kazandım ve marsilya'dan gelen teklife hayır diyemedim Trabzonspor'u bıraktım )

Yorum

• 3 sezondur Trabzonspordayım. 2 3.lük 1 2.lik aldım. bu kadro ile şampiyon olmam gerekirdi en azından şampiyonlar ligine katılmam gerekirdi. bu 3 senede 1 avrupa ligi çeyrek finali 1 şampiyonlar ligi çeyrek finali 1 de yine avrupa ligi finali gördüm. finalde 119.dkya kadar 0-0 giden maçta psg golü attı aldı maçı 1-0.. çok inanmıştım penaltılarda kazanacağıma ama olsun artık ligde şampiyon olmak istiyorum. mali krizdeydim çünkü transfer bütçemi daha çok kullanmak için genelde taksitli oyuncu aldım ve kaliteli yabancılar aldığım için de çok maaş ödedim. bu sene başında kemer sıkma politikalarım sonucu ilk sezon 5milyon euroya aldığım anderson'u 17m euroya intere sattım. maaş bütçem rahatladı 4m euro yıllık ödüyodum ona yerinde şimdi jucilei var bosman ile aldım kadrom şu şekilde şuan

---------------------------onur(sinan bolat)---------------------------
                      veysel sarı---------------kara-----------bocchetti------------------------mehmet sedef
                      volkan şen(w.nem)-----jem karacan(jadson)-----jucilei(soner)----------------------olcan adın
                      ----------------------wellington nem(leandro paredes)---------------------------
                      -----------------------carlos fierro(muhammet demir)------------------------

bu kadronun üstüne bu sezon gael kakuta, takashi inui, vincent aboubakar, obertan ve aykut demiri ücretsiz aldım. artık şampiyonluk istiyorum. yalnız çok yabancım oldu hangisini oynatcağımı şaşırdım. belki bocchettiyi satıp serdar azizi alabilirim.

not: ben 13.1.1 sürümünü oynuyorum. ilk açtığınızda mutlaka wellington nem ve leonard kweuke yi alın. wellington 4.1m 48 ay taksitle kweuke de 3.7m 48 ay taksitle geliyo. sözleşme fesih bedelleri bunlar zaten.
                      En son İbrahim CİHAN tarafından düzenlendi; 11.06.2013, 16:33.
                      TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2008'den 2013'e kadar tüm sürümleri mevcut bende.Bir tek 2013'ü orjinal olarak edindim ama açıp da doğru dürüst oynamışlığım yoktur.

2008 bana göre en kral olan versiyonunda özellikle de 8.0.2 sürümünde yüksek fiyata oyuncu satılabilmesine hiç rastlamamıştım.Hele ki Celaleddin'i falan 100 milyon tl vs..

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yok artık,o kadar da hatalı bir oyun degildi.

sen heralde chelsea-city gibi para babalarına girip,kendin teklif attın

Ben hakkım ile satıyordum

Yorum

• Ulan işyerinde oynayamıyorum fm 2012'yi oynuyordum 2013'ün exe dosyasını açmıyor sinir oldum.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• AW: Football Manager 2013

İlk olarak F.Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bende 2. sezonun sonunda emekli oldu
                              Öyle bi durumda ölürüm, biterim, maffolurum...

Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Arkdaşlar mac için var mı bu oyun nasıl temin edebilirim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X