Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Transfer yaması ve yabancı kuralı yamasını tamamlayıp başladım oyuna Trabzonspor'u aldım. İlk sezon Türkiye kupasıyla yetinmek zorunda kaldım sezona baya kötü başlamıştım ama ligi 2. bitirmeyi başardım 2. sezon da yaz döneminde 6-7 oyuncum sakatlandı ş.igi ön elemesini geçemedim uefa'ya kaldım. Sezona şikecileri yenerek süper kupayla başladık şimdi de lig başlayacak
Kadrom da bu şekilde. Onur'un piyasası baya iyi biliyosunuz ama satmaya gönlüm el vermedi 2019'a kadar uzattım sözleşmesini
- Alıntı
Yorum
-
2. sezonu rahat sayılabilecek bi şekilde şampiyon tamamladım. Uefa'da yarı finalde Fiorentina'ya elendim ve türkiye kupasını da baş belam Erciyes'e kaybettim. Yeni sezona yine baş belam Erciyes'i yenerek süper kupa ile başladım. Kadroma gelince şampiyon olmamıza rağmen başkan pek para vermiyor bedava ve regen oyuncuları kovalamayı çalışıyorum. Önceki sezon gördüğüm hücumda iyi savunmada o kadar iyi olmayan bi takımdı şu şartlarda stopere fm 2014'ün starlarından Xulu'yu aldım sol beke de regen Zorica'yı aldım bence geleceğin sol peki olmaya aday. Bi tane de gurbetçi orta saha (Deniz Türüç) aldım transferi kapadım. Kadrom şu şekilde:
İstediğiniz oyuncunun profilini paylaşabilirim
Bu arada başkan İhsan Koçyiğit diye birisiEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 07.03.2015, 13:08.
- Alıntı
Yorum
-
2. sezonumu bitirdim, hiçbir şekilde hile yapmadan 34 maç sonunda 29g 4b 1m 91 puan ile şampiyon oldum. 94 attım 26 yedim averaj 68. türkiye kupasını da kaldırdım...
oyunun saçmalığına gel, ligde avrupa da döktürüyorum ama yönetim değişiyor ? iho ile çok iyi anlaşıyordum bu gitti zeki usta diye biri geldi, adam acayip cimri. şov yaptığım sezon transfer bütçesi olarak 6m euro verdi üstelik %40 olan satış yüzdesini %10 a düşürdü !!!
oyunda bile yerel zihniyet TS yi yeme peşinde. iho dan ne istediniz ?!yeni başkan acayip cimri, transfer yüzdesini %10 a düşürmesi resmen komedi, maaş bütçem 27.5m euro yani maaşları epey rahatlattım ama transfer bütçem 6.7m euro. jovic i almak istiyorum kulübü 10m euro istiyor, daha ucuza alabilirdim ama yusuf 7.5m teklif getiren psv yi reddedince hayallerim suya düşmüştü. yinede ısrarcıyım.
efsane kadromuz ;
________________onur____________________
___ozan_____aykut____s.aziz_____ricardinho
_____________ekici____kevin(praet)
_____sisto_____________________savitsky
_____________waris____cardo
yedekler: fatih, bosig, medjani, d.praet, yusuf, yatabare, s.gürler + soner felan.
bu arada çok sakatlık oluyor diyorduk oyunu ilk oynadığımızda ama kondisyon hocaları oyunda çok önemliymiş onu anladım. scott piri, roland koch ve mahseridjian ı getirdim, takımda herkes rambo oldu.tavsiye ederim.
ama 2. sezon sonunda oyun sıkıyor yani. yapay zeka düşük, rakipler berbat... yaw 91 puan nedir, tek mağlubiyet 4 beraberlikle sezonu bitiriyorum. takım yenilsin diye maçlara çıkardığım oldu yine gelene geçene fark attılar.süper lig 2. sezon sonunda pert oluyormuş, hafif geldi yani.
edit: oha maaş bütçem çok rahat pozisyondaydı, m.ekici ile yeni sözleşme imzaladım eksilere düştü. ben mi yanlış gördüm acaba orayı buda yine ayrı saçmalık, vahid gibi sövüp gideceğim bu ne yaw o kadar başarı elde ettik finans durumu hala kötü.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 14.03.2015, 16:54."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
Hayatımda ilk defa FM oynadım. Mert bilirKendi başarılarını anlattı beni gaza getirdi
Ben de tekrar kurdum fm yi sonra kurdum yabancı kuralını
3. Kere vira Bismillah deyip başladım oyuna. Her zamanki gibi Trabzonspor alıp başladım oyuna ilk 3 macta 2 puan aldım. Sonra 3 maçlık galibiyet serisi yakaladım hiç unutmuyomArdından 13 maç üst üste berabere kaldım. Avrupa Ligi'nde Playoff ta adını bilmediğim takıma elendim. Sonra ZTK da Keçiörengücünün ardında grupta 4. Oldum
Toplantıları ardı ardına terk ettim Prandelli nin i.kartal in düşmanı oldum. IHO sonunda şutladı beni
Ama yılmadım 18. Siradaki Gençlerbirliği'nin başına geçtim. Tüm mentalite mi dizilişi değiştirdim. 13g 1 b 0m seri ile 4. Bitirdim. Sonra Bilic bjk yi sattı gitti Leverkusen e geçtim bjk nin başına 5. Hafta aldım takımı kadro dar diye bıraktım ŞL yi. 29 g 4b 1m ile bitirdim. ZTK yi aldım. Süper Kupa yi da. Şimdi tekrar Trabzonspor un başına geçtim. 3m € maaş bütçem var 6m € gider. En iyi forvetim Gökhan Karadeniz .Fatih Öztürk ve Yusuf un maaşlarını karsilayamiyorum. Mehmet Ekici ile karşılıklı sözleşme fesh ettim... Öyle işte."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
- Alıntı
Yorum
-
-
bu baş belası crash dump hatası için bir çözüm önerebilcek varmı acaba?
edit : virüs programı yok sanırım güvenlik duvarı yapıyordu. güvenlik duvarında oyunu onaylattım. şuan deniyorum hata vermedi. sanırım güvenlik duvarı crash hatasına neden oluyormuşEn son Sadık Bıyık tarafından düzenlendi; 20.06.2015, 00:49.bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatımda ilk defa FM oynadım. Mert bilirKendi başarılarını anlattı beni gaza getirdi
Ben de tekrar kurdum fm yi sonra kurdum yabancı kuralını
3. Kere vira Bismillah deyip başladım oyuna. Her zamanki gibi Trabzonspor alıp başladım oyuna ilk 3 macta 2 puan aldım. Sonra 3 maçlık galibiyet serisi yakaladım hiç unutmuyomArdından 13 maç üst üste berabere kaldım. Avrupa Ligi'nde Playoff ta adını bilmediğim takıma elendim. Sonra ZTK da Keçiörengücünün ardında grupta 4. Oldum
Toplantıları ardı ardına terk ettim Prandelli nin i.kartal in düşmanı oldum. IHO sonunda şutladı beni
Ama yılmadım 18. Siradaki Gençlerbirliği'nin başına geçtim. Tüm mentalite mi dizilişi değiştirdim. 13g 1 b 0m seri ile 4. Bitirdim. Sonra Bilic bjk yi sattı gitti Leverkusen e geçtim bjk nin başına 5. Hafta aldım takımı kadro dar diye bıraktım ŞL yi. 29 g 4b 1m ile bitirdim. ZTK yi aldım. Süper Kupa yi da. Şimdi tekrar Trabzonspor un başına geçtim. 3m € maaş bütçem var 6m € gider. En iyi forvetim Gökhan Karadeniz .Fatih Öztürk ve Yusuf un maaşlarını karsilayamiyorum. Mehmet Ekici ile karşılıklı sözleşme fesh ettim... Öyle işte.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle işte
Karar verdim Avrupa'daki tüm üst düzey liglerde şampiyon olacağım diyeGeçtim Tottenham'ın başına taktik yemedi 8. bitirdik. Gururumla istifa ettim. BMG'ye geçtim sezon ortası 10. bitirdim
Tam oyundan soğuyacağım baktım Klopp Dortmund'u satıp gitti geçtim Dortmund'un başına
Olaylar olaylar Almanya'daki tüm kupaları aldım istifa ettim. Çok pis huyum vardır hedefime ulaşınca basarım istifayı
4 sene adam gibi takım bekledim ŞL'yi almak için Real istiyordum Barça geldi. Tarihi farklarla şampiyon olup şl süper kupa süpürdüm. İstifa ettim geçtim Napoli'nin başına. Olmadı. Sonra bjk tekrar şimdi ile Barça ile imza aşamasındayım ama kadro yaşlı FM'de yapılanma pes fifa gibi değil en az 5 transfer sezonu ortalama 3 yıl lazım
O yüzden başka takım arıyorum
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
- Alıntı
Yorum
-
Sayet 5-6 yil dip liglerde oynarim, sifirdan takim yaratirim, destan yazarim diyosan ac ingiltere liglerinin en dibindeki ligi. Vauxhall United diye bi takim var. Vauxhall, Opel'in Ingiltere'deki satis adi. Anlayacagin fabrika takimiStad 300-500 kisilik bisey. Renkleri gümüs-kirmiziydi. Eger her sene lig cikarsan piremiyer lige cikman 6 sene falan
Ama inanilmaz zevkli yokluklar icinde bi dev yaratmak
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
- Alıntı
Yorum
Yorum