İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Bana türkçe yama lazımyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaskerlik falan derken ancak başlayabildim 2011'e.yokmu şöyle ucuz her 2 maçta gol atabilecek bi forvet oyuncusu önerebilecek?Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChristian Benitez - Darwin Quintero - Gabriel Hauche
- Alıntı
Yorum
-
fm 2011 %50 Türkçe Yama
Yama Bence Oynamak İçin Yeterli Birazcık FM Oynamışsanız.
normal yükle olmuyorsa başka yol izlemeni istiycem senden..
İndirdiğin Dosyayı Masa Üstüne Çıkart..
Languages Dosyasının İçindeki Dosyaları Kopyala ve
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data/Languages
klosörünü açıp içine kopyala..
sonra data güncelemesi yaptıysan fln 11.3 fln
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data\updates
buraya da girip 1110 1130 fln diye klasörler olur.. o klasörlerin içindeki languages klasörlerininde içine bu dil dosyalarını yapıştırman lazım ..
dene bakalım olucak mı ?
sonra fm ayarlar kısmından bi bak bakalım varmı dil ayarlarında türkçe. aslında direk olması lazım ama..
__________________ Cahca Dosyasını Silmeniz Şart Kurduksan Sonra ______________________...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk olarak kimler var?
Bunlar Ts ye gelenler Ama daha büyük klüpteysen Eren Derdiyok çok iyi bu oyunda Target man (hedef adam) rolünde yanınada neymarı Poacher (Fırsatçı golcü) alırsan baya faydalı oluyorlar.Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Pektemek - Ömer Şişmanoğlu - Muhammet Demir -
Bunlar Ts ye gelenler Ama daha büyük klüpteysen Eren Derdiyok çok iyi bu oyunda Target man (hedef adam) rolünde yanınada neymarı Poacher (Fırsatçı golcü) alırsan baya faydalı oluyorlar.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefm 2011 %50 Türkçe Yama
Yama Bence Oynamak İçin Yeterli Birazcık FM Oynamışsanız.
normal yükle olmuyorsa başka yol izlemeni istiycem senden..
İndirdiğin Dosyayı Masa Üstüne Çıkart..
Languages Dosyasının İçindeki Dosyaları Kopyala ve
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data/Languages
klosörünü açıp içine kopyala..
sonra data güncelemesi yaptıysan fln 11.3 fln
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data\updates
buraya da girip 1110 1130 fln diye klasörler olur.. o klasörlerin içindeki languages klasörlerininde içine bu dil dosyalarını yapıştırman lazım ..
dene bakalım olucak mı ?
sonra fm ayarlar kısmından bi bak bakalım varmı dil ayarlarında türkçe. aslında direk olması lazım ama..
__________________ Cahca Dosyasını Silmeniz Şart Kurduksan Sonra ______________________
Merak ettiğim. Hem dil hem de update klasörlerine yapıştıracağız değil mi bu dil dosyasını yani iki tane kopya.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha indirmedim hotfile kotam dolmuşta.
Merak ettiğim. Hem dil hem de update klasörlerine yapıştıracağız değil mi bu dil dosyasını yani iki tane kopya.
Ama Cahce Yi Silmeyi Unutma En Önemlisi o...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Yoksa Update Yapmış oLduğun Fmyi Açarsan İngilizce oLur Yine..
Ama Cahce Yi Silmeyi Unutma En Önemlisi oyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyun açılınca bize 500.000 euro civarı bir bütçe veriyor. Haliyle kimseyi alamıyoruz. Nedir bunun çaresi?
Menajer ismi kendi uydurduğum evandro jimenez diye birisi istersen emekli olup tekrar Ts nin başına kendi istediğin isimle geçebilirsin add manager diyerek.
Sana oyunun en iyi taktiğini de linkleyeyim başarılı olmayan dövüyolar bu taktikle
Bu taktik ve o bütçeyle 5 sezon gittim 5 şampiyonluk 3 Tür. Kup. 4.Süper Kupa aldım sonra can sıkıntısıntan hoffenheim ile kariyere başladım.
Dediğim gibi dostum bu dediklerimi yap başarılı olmak %500 gelişmeleri bekliyorum. Kullanacak arkadaşlarda gelişmeleri belirtirse bu başlık altından yardımcı olabilirim.Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
- Alıntı
Yorum
-
Oyuna başlandığında, aman aman bir transfer gerekmiyor takıma.
Özellikle 2.sezondan itibaren çok kaliteli boşta oyuncular oluyor.
Onları kadroya kattınız mı, sırtınız bir daha yere gelmez.
Halihazırdaki kadromuz çok yetenekli, başarısız olmak daha zor.
Şu anki kadro ve taktiğim:
Sezon Sezon Transferler:
Geçmiş, Kupalar:
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
- Alıntı
Yorum
Yorum