Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkçeee oyunnn isttiiyoruuum laaannnn
    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Manyak süper bir Sezon geçiriyorum..16. hafta 37 gol attım..sadece 4 gol yedim ve 3 puan farkla liderim..bu lanet fener heryerde dibimde arkadaş ya..4 sezondur şampiyonum..ben bu takımın başında oldugum sürece hersene şampiyonluk garanti..şamp. liginde gruplardan manchesterle beraber cıktık..tabi ki 1. benim bu takımı nasıl yarattım bilmem ama süper oldu

not: gram hile hurda varsa kuran çarpsın
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Belediye'de oynatabileceğim şöyle transfer bedeli 300.000 TL'nin altında bi oyuncu biliyo musunuz?

Bir de transfer bütçem çok düşük nasıl artırabilirim

biri yardım etsin lütfen
        Eğer yeni başladıysan pereyra diye bi adam vardı yanlış hatırlamıyorsam uruguay ligindeydi bedava al kaçırma.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rubin Kazan'dan istediğim sonuçları elde edemediğimiz için istifa ettim. Rusya liginden iyice soğmuştum. Artık memlekete dönmenin vakti gelmişti. Ama Türkiye'den teklif gelmemesi halinde İngiltere ligine gidebilirdim. Galatasaray'ın Rijkaard'ın işine son verdiğini gördüm. İki gün sonra da bana teklif yaptılar. Zaten doğru düzgün gidebileceğim takım da olmadığı için tekliflerini düşünmeden kabul ettim. Geldiğimde Ankaragücü'nün şampiyonluğu garantilediğini gördüm. Ligin bitimine iki hafta 6. sıradaydık. O an ikinci olan Gaziantespor'la oynadığım ilk maçımı 1-0 yendim. Ligin son maçını da Manisaspor'a karşı oynadık. Aldığımız 3-0'lık galibet ile ligi 5. sırada tamamladık. Trabzonspor üçüncü oldu. Kupa finalini de İBB'yi 2-1 yenerek kazandık.

Yeni sezon hazırlıklarına hemen başladım. 4 milyonluk transfer bütçemizle doğru düzgün oyuncu alamayacağımızı anladım. Genelde oyuncu kiralamayı sevmem ama bu durum onu gerektirdi. Hemen transfer listesine göz attım. Vaclav Kadlec, Thorgan Hazard ve Khouma Babacar'ı bir yıllığına kiraladık. Yanına da sözleşmesi biten Real Madrid'li Mahamadou Diarra'yı aldık. Bir de İnter'de sözleşmesi sona eren Victor Obinna'yı renklerimize bağladık. Rijkaard döneminde Barış Özbek ile Kewell satılmıştı zaten. Yabancı kontenjanı sıkıntısı olmadı.
          Ve Galatasaray dönemi bitti benim için.

Yine işler istediğim gibi gitmedi. Kupa finalinden sonra lig şampiyonu Ankaragücü'nü Süper Kupa finalinde 3-0 yendik. Daha sonra lige de kötü başladığımız söylenemez. İlk üç maçımızda 7 puan toplayarak üçüncü sıraya yerleştik. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten. Baros tutturdu takımdan ayrılmak istiyorum diye, Arda da aynısını yaptı. Sonra başladılar takım içinde disiplin yok diye. Ben de sinirlendim ikisinin de kontratını feshettim ardından da istifamı verdim.

İki üç hafta sonra Aston Villa'dan teklif aldım. Hemen tekliflerini kabul ettim. Sonuçta kariyerimde iki önemsiz kupa dışında bir şey kazanamadım. 30 milyonluk transfer bütçesi verdiler. Önceliğimiz düşme potasından çıkmaktı. O an 18. sıradaydık. İlk maçımızı lig ikincisi Everton'a karşı 4-0 kazandık. Sonraki 4 maçımızı kaybettik. Ama ondan sonra atağa kalktık. 8 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldık. Şu anda 9. sıradayız. İnşallah sezon sonuna kadar bu şekilde devam edip Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanırız.

30 milyonluk transfer bütçemizle bir kaç önemli transfer yaptık. Galatasaray'da sözleşmesini feshettiğim Arda Turan'ı takıma bedava kazandırdık. Darron Gibson'u 2.2 milyon euro'ya, Ben Arfa'yı yine 2.2 milyona ve Salomon Kalou'yu 1.9 milyona aldık. David Beckham'ın da sözleşmesinin bittiğini gördüm, hemen aldım. En azından tecrübesinden faydalanırız diye düşündüm.

Gelecek sezon için de Stekelenburg, Boruc ve bomba transfer Lucas Biglia'yla anlaştık. Hepsi sözleşmeleri bittiği için bedava gelecek. Defansı tamamen değiştirmeyi düşünüyorum. Bakalım artık ligi güzel bir yerde bitirip gelecek sezona konsantre olacağız.

Yorum

• Renkdaşlar oyun kurulumu ile ilgili birşey soracağım en son patch v1.3 çıkmış ben oyunu kurup diğer v1.3'ü kursam olurmu? yoksa önce 1.1, 1.2 ve 1.3'ümü kurmalıyım

Yorum

• İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Renkdaşlar oyun kurulumu ile ilgili birşey soracağım en son patch v1.3 çıkmış ben oyunu kurup diğer v1.3'ü kursam olurmu? yoksa önce 1.1, 1.2 ve 1.3'ümü kurmalıyım
              Son Patch i kurup oynayabilirsin . Öncekileri Kurmana Gerek Yok.
              Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..

Yorum

• İlk olarak Ali Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Son Patch i kurup oynayabilirsin . Öncekileri Kurmana Gerek Yok.
                Teşekkürler

Yorum

• arkadaşlar fm 2010 oynuyorum ... ligde 19. hafta ve 4. sıradayım ama futbolcuların %60 ının morali çok kötü geri kalan %40 ının morali sade kötü.. Benden memnun değiller birde... Bunların moralini nasıl düzeltebilirim kendimi nasıl sevdirebilirim ? fikri ve bilgisi olan ???

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar fm 2010 oynuyorum ... ligde 19. hafta ve 4. sıradayım ama futbolcuların %60 ının morali çok kötü geri kalan %40 ının morali sade kötü.. Benden memnun değiller birde... Bunların moralini nasıl düzeltebilirim kendimi nasıl sevdirebilirim ? fikri ve bilgisi olan ???
                    1 ya da 2 hafta tatile gönderebilirsin oyuncuları.
                    7

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ve Galatasaray dönemi bitti benim için.

Yine işler istediğim gibi gitmedi. Kupa finalinden sonra lig şampiyonu Ankaragücü'nü Süper Kupa finalinde 3-0 yendik. Daha sonra lige de kötü başladığımız söylenemez. İlk üç maçımızda 7 puan toplayarak üçüncü sıraya yerleştik. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten. Baros tutturdu takımdan ayrılmak istiyorum diye, Arda da aynısını yaptı. Sonra başladılar takım içinde disiplin yok diye. Ben de sinirlendim ikisinin de kontratını feshettim ardından da istifamı verdim.

İki üç hafta sonra Aston Villa'dan teklif aldım. Hemen tekliflerini kabul ettim. Sonuçta kariyerimde iki önemsiz kupa dışında bir şey kazanamadım. 30 milyonluk transfer bütçesi verdiler. Önceliğimiz düşme potasından çıkmaktı. O an 18. sıradaydık. İlk maçımızı lig ikincisi Everton'a karşı 4-0 kazandık. Sonraki 4 maçımızı kaybettik. Ama ondan sonra atağa kalktık. 8 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldık. Şu anda 9. sıradayız. İnşallah sezon sonuna kadar bu şekilde devam edip Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanırız.

30 milyonluk transfer bütçemizle bir kaç önemli transfer yaptık. Galatasaray'da sözleşmesini feshettiğim Arda Turan'ı takıma bedava kazandırdık. Darron Gibson'u 2.2 milyon euro'ya, Ben Arfa'yı yine 2.2 milyona ve Salomon Kalou'yu 1.9 milyona aldık. David Beckham'ın da sözleşmesinin bittiğini gördüm, hemen aldım. En azından tecrübesinden faydalanırız diye düşündüm.

Gelecek sezon için de Stekelenburg, Boruc ve bomba transfer Lucas Biglia'yla anlaştık. Hepsi sözleşmeleri bittiği için bedava gelecek. Defansı tamamen değiştirmeyi düşünüyorum. Bakalım artık ligi güzel bir yerde bitirip gelecek sezona konsantre olacağız.
                      Yok böyle bir şey ya çççççççççççç

Yorum

• fm 2010 için taktik önerisi olan.?

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar fm 2010 oynuyorum ... ligde 19. hafta ve 4. sıradayım ama futbolcuların %60 ının morali çok kötü geri kalan %40 ının morali sade kötü.. Benden memnun değiller birde... Bunların moralini nasıl düzeltebilirim kendimi nasıl sevdirebilirim ? fikri ve bilgisi olan ???
                          Maç öncesi ve sonrası takım konuşmalarını sık sık yap ama olumlu yap.

Yorum

• Dur bakalım oyunu kurdum 1.3 setup'ı indiriyorum şimdi sonra Türkçe yamayı indiricem ondan sonra oyuna devam.

Bu 1.3 Güncellemesi + Crack.. (Umarım Yasak değildir)

Bu daa Türkçe Yama 1.3 uyumlu

Hadi bakalım ben bu gece başlarım yeni bir oyuna artık
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• yok yok paylaşım yasak değil..ve ayrıca çok teşekkürler..
                              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• tatilede gönderdim konuşmalarım %80 olumlu ama düzelmiyo moralleri hatta iyice kötüleşiyo ve düşüşe geçtik ...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X