fm de galvan martin efsanesini yaratabileniniz varmı???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Galvanı bilmem de trabzonspor efsanesini ben yarattım
İlk szeonda o lig kupa ve uefayı aldık
ikinci sezon başında colmanı 21. M £ ya sportinge sattım, yerine mcdonadl mariga, jermaine jones, eric torres ve bilimum adam aldım..
2.sezonda dligi aldım CL de yarı finalde madride elendim
3. sezonumda adem ljalici, hatem ben arfayı ve sergio arajulo yu aldım..az önce lig garantilendi kupa da finaldeyim cl de son 16 madridi eledim, sonra cityi eledim, yarı finalde rakip schalke..bakalım ne olacak..takımıma ait futbolcu kadrso resimleri yarın burda
ek 1 : trabzonspor cl finalinde
ek 2 : finali oynamak güzeldi
skor : MANU 2 - TRABZONSPOR: 0
emeğinize sağlık cocuklar, harikasınız
En son ilyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 01:16.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
yeni sezonda görüşmek üzere, iyi geceler1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalvanı bilmem de trabzonspor efsanesini ben yarattım
İlk szeonda o lig kupa ve uefayı aldık
ikinci sezon başında colmanı 21. M £ ya sportinge sattım, yerine mcdonadl mariga, jermaine jones, eric torres ve bilimum adam aldım..
2.sezonda dligi aldım CL de yarı finalde madride elendim
3. sezonumda adem ljalici, hatem ben arfayı ve sergio arajulo yu aldım..az önce lig garantilendi kupa da finaldeyim cl de son 16 madridi eledim, sonra cityi eledim, yarı finalde rakip schalke..bakalım ne olacak..takımıma ait futbolcu kadrso resimleri yarın burda
ek 1 : trabzonspor cl finalinde
ek 2 : finali oynamak güzeldi
skor : MANU 2 - TRABZONSPOR: 0
emeğinize sağlık cocuklar, harikasınız
Bir çirkeflik geçiyor sanki
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'ı 21m'na nasıl sattın o değere nasıl ulaştı adamBir çirkeflik geçiyor sanki
cıx olamaz...niye dicen, portekiz ligi seçili değil, sporting lizbona sattım..21 M verdiler..selçuğu da bordeauxa verdim 17.5 e alış satışlarda 1 kurus çirkeflik yok, olsa zevki olmaz ki1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecıx olamaz...niye dicen, portekiz ligi seçili değil, sporting lizbona sattım..21 M verdiler..selçuğu da bordeauxa verdim 17.5 e alış satışlarda 1 kurus çirkeflik yok, olsa zevki olmaz ki
Şu anda oynadığım oyunda yıl 2023
En yüksek fiyata sattığım oyuncu 50 milyon euro
O da dünya yıldızı, İtalya milli takımının orta sahası
Colman gibi bir oyuncum yok takımda hepsi daha üstün ama satmaya kalksam neredeyse üzerine para vereceğim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu oyunu yıllardır oynarım böyle bir fiyat görmedim fm 2010 hariç
Şu anda oynadığım oyunda yıl 2023
En yüksek fiyata sattığım oyuncu 50 milyon euro
O da dünya yıldızı, İtalya milli takımının orta sahası
Colman gibi bir oyuncum yok takımda hepsi daha üstün ama satmaya kalksam neredeyse üzerine para vereceğim
oyunu upload edip koyayım mı isteyen kendi adıyla devam etsin) alış satışlara da baksın :=))
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyunu upload edip koyayım mı isteyen kendi adıyla devam etsin) alış satışlara da baksın :=))
2011 mi oynuyorsun ve hangi sürüm
- Alıntı
Yorum
-
Bu taktiğim..arsenal kariyerimde yapmıştım sürekli olarak kullanıyorum..çok işime yaradı1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok inanmıyor değilim ama dediğin oyun ruhuna aykırı
2011 mi oynuyorsun ve hangi sürüm
2011 11.3 oynuyorum 3. sezon trabzonsporda1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2011 11.3 oynuyorum 3. sezon trabzonspordaTrabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
- Alıntı
Yorum
Yorum