Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öyle bir kadroda başarı yakalaman oldukça zor Alihan. 3-4 Hafta sonra uyum eksikliğinden dolayı endişeli oluyor bütün oyuncular ve başlıyor kötü sonuçlar gelmeye. Çok yaptım senin gibi ama dediğim gibi başarı zor.
    Ama ben öyle kadroyla oynamayı daha çok seviyorum. Bütün oyuncuları sat/kontratlarını feshet falan filan çok uzun sürüyor. Yoksa yaparım dediğimi.

Yorum

• Ligde 31. haftadayız ikinci yarı fb,gs ve bjkye karşı maçlarımı deplasmanda oynadım ve 3 maçı da kaybettik fakat buna rağmen ligin bitimine 3 hafta kala 4 puan farkla lideriz..
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ama ben öyle kadroyla oynamayı daha çok seviyorum. Bütün oyuncuları sat/kontratlarını feshet falan filan çok uzun sürüyor. Yoksa yaparım dediğimi.
        O Zaman baya bir transfer bütçesi lazım. Ben Trabzonspor ile denemiştim İleriye Welliton falan almıştım ama dediğim gibi uyum işi zaman alıyor. Ama beni Şevklendirdin şimdi, belki öyle birşey yapabilirim. )

Yorum

O Zaman baya bir transfer bütçesi lazım. Ben Trabzonspor ile denemiştim İleriye Welliton falan almıştım ama dediğim gibi uyum işi zaman alıyor. Ama beni Şevklendirdin şimdi, belki öyle birşey yapabilirim. )
          Senin editörde sorun yoksa editörden ayarlayabilirsin, benim editör çalışmıyor.

Trabzonspor'daki bütün oyuncuları sil takımdan, transfer bütçesini de 10-15milyon € yap bana yeter. Sonra o dosyayı yollarsın kullanırım ben de.

Yorum

Senin editörde sorun yoksa editörden ayarlayabilirsin, benim editör çalışmıyor.

Trabzonspor'daki bütün oyuncuları sil takımdan, transfer bütçesini de 10-15milyon € yap bana yeter. Sonra o dosyayı yollarsın kullanırım ben de.
            15 Milyon Euro'ya takım kurman imkansız Alihan.

Hele Trabzonspor'a doğru düzgün bir sistem oturtman daha da imkansız.

Bütçeyi 100 Milyon Euro olarak ayarlayacaksın. Oyuna girdin mi 50 Milyon'u vereceksin klübe bu durumda Maaş ve Transfer bütçesi dengelenmiş olacak yani kontrat veremediğin oyuncu olmayacak.

Yorum

15 Milyon Euro'ya takım kurman imkansız Alihan.

Hele Trabzonspor'a doğru düzgün bir sistem oturtman daha da imkansız.

Bütçeyi 100 Milyon Euro olarak ayarlayacaksın. Oyuna girdin mi 50 Milyon'u vereceksin klübe bu durumda Maaş ve Transfer bütçesi dengelenmiş olacak yani kontrat veremediğin oyuncu olmayacak.
              Neyi imkansız yahu. Los Galacticos kurmayacaksın.

Normal bir Süper Lig takımı gibi olacak işte. Neyse Tamam hadi senin dediğin gibi olsun yaparmısın o zaman dediğin gibi müsaitsen şuan?

Yorum

• Şuan evde olsam Forumda olmazdım Alihan direk hayat ile bağımı keser FM'ye dalış yapardım.

Yorum

Şuan evde olsam Forumda olmazdım Alihan direk hayat ile bağımı keser FM'ye dalış yapardım.
                  . Çabuk eve o zaman.

Benim vardı editör çalışırken yapmıştım dediğim gibi, bakayım o çalışacakmı.

Yorum

• Güney Kore ligi takımlarından Ulsan Hyundai takımında işe başladım Alihan-Dro LEE adıyla. Takımda kimseyi tanımıyorum ama kadro iyi gözüküyor. Ligin en iyi 3 takımından biriymişiz.

Gelmeye ikna edebildiğim Türk oyuncular üzerinde duracağım transferde.

Yorum

• Yahu arkadaşlar siz bu Cale'yi, Song'u, Sylva'yı falan nasıl yüksek fiyatlara satıyosunuz..?

Ayrıca şampiyon olduk ama yönetim pek bi transfer bütçesi vermedi yeni sezon hedefler büyük sanırım transfer yapamayacağız. Çok iyi bi solbek ve sağbeki parasızlıktan kaçırdım Cale'yi gönderip Malik Fathi'yi almak istiyorum o da sırf Türk olduğu için. Birde Velez'de 17'lik bi yetenek var onu almak istiyorum ama para lmadığı için alamadım..
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Güney Kore ligi takımlarından Ulsan Hyundai takımında işe başladım Alihan-Dro LEE adıyla. Takımda kimseyi tanımıyorum ama kadro iyi gözüküyor. Ligin en iyi 3 takımından biriymişiz.

Gelmeye ikna edebildiğim Türk oyuncular üzerinde duracağım transferde.
                        Bende bi ara Seoul ile oynamayı planlıyordum ama oyuncuların isimleri birbirlerine çok benzedikleri için ayırt etmek gerçekten çok zor. Zaten daha öncede Seoul ile oynayıp Lig ve Extra kupa şampiyonlukları yaşamıştım.

Artık oynayacak takımda kalmadı, yani FM 2010 bitti artık..

2011 Gelen kadar oyunun zevkini çıkarmak istiyorum bende çünkü yapacak pek bişe kalmadı artık. Mesela oyunda her zaman oynamak istediğim oyuncular var.

Örn ; Botafogo'lu Maicosuel, Stoper Jorgensen, bazı türk oyuncular vs vs bu oyuncuları Trabzonspor'a getireceğim. Elimizde ki oyunculardan ise sadece sevdiğim isimler takımda kalacak

Jaja,Gabric,Engin,Selçuk,Egemen,Onur gibi...

Yapacağım birşeyler işte...

Yorum

Bende bi ara Seoul ile oynamayı planlıyordum ama oyuncuların isimleri birbirlerine çok benzedikleri için ayırt etmek gerçekten çok zor. Zaten daha öncede Seoul ile oynayıp Lig ve Extra kupa şampiyonlukları yaşamıştım.

Artık oynayacak takımda kalmadı, yani FM 2010 bitti artık..

2011 Gelen kadar oyunun zevkini çıkarmak istiyorum bende çünkü yapacak pek bişe kalmadı artık. Mesela oyunda her zaman oynamak istediğim oyuncular var.

Örn ; Botafogo'lu Maicosuel, Stoper Jorgensen, bazı türk oyuncular vs vs bu oyuncuları Trabzonspor'a getireceğim. Elimizde ki oyunculardan ise sadece sevdiğim isimler takımda kalacak

Jaja,Gabric,Engin,Selçuk,Egemen,Onur gibi...

Yapacağım birşeyler işte...
                          Aynen, oyuncuları karıştırıyorum. Ama buna bir çözüm buldum; Hepsine Takma isimler koydum.

Mesela futbolcunun adı Ki-Sung Yueng ise ben Ki-Yueng yaptım diğerleriyle karışmasın diye. Hepsinin adını değiştirdim.

Çok iyi gidiyoruz Ulsan Hyundai takımıyla, Şampiyon olabiliriz böyle devam edersek ama yabancı sınırlaması canımı sıktı. Rusya'da CSKA ile başlamayı düşünüyorum.

Yorum

• Football manager 2011 demo çıkış tarihi belli mi ?

Yorum

• Cuma günü çıkacak diyorlardı.

@Montpellier'le başladım ama bütçe yok. Yine League1'den bir takım almak istiyorum. Varmı öneriniz?

Yorum

• 2011 Ile Herzamanki gibi Trabzonspor ile baslicam Insallah bu sefer basarili olurum FM kariyerimde
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim