Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sağolasın..
    1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
    Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Son 4 haftaya girilirken 2. Cska'nın 4 puan önündeyim.

Şampiyonluğa yakınız ama bu hafta önemli bir maç var. Rakip Dinamo Moskova.

Dinamo, her ne kadar şampiyonluk potasında olmasa da sonuçta ezeli rakip, ve bu takım ile yaptığımız tüm karşılaşmalar inanılmaz çekişmeli geçiyor. Bu karşılaşmadan 3 puan ile ayrılırsak Şampiyonluk yolunda çok önemli bir engeli daha geçmiş olacağız.

Yorum

• Trabzonspor'la yeni kariyer açtım, iyi bir hazırlık dönemi geçirdik, ligten çok ümitliyim.

Gidenler: Cale, Papy, Zafer, Yattara

Gelenler: Assulin, Antunes, Teymourian, Guarch ( 18 yaşında, wonderkid, forvet ) , Olcan Adın

İlk 3 oyuncuyu bedavaya aldım, Guarch ve Olcan'a 2,3milyon verdim toplam. İyi oldu takım bence
        En son mda61 tarafından düzenlendi; 20.05.2011, 11:29.
        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• yiğit bey yine şike il ligde kaldığınızı görüyoruz = ) aziz beyden mi etkilendiniz
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Rusya'da şampiyonlukta 2 de 2 yaptık.

En golcü oyuncumuz 14 golle Jaja oldu. Asist'de ise 13 asistli Kombarov.

Takımdan ayrılmayı düşünüyorum. Kadro'ya yerli oyuncu takviyesi yapmamız lazım, kaliteli isimler almamız lazım ama daha öncede söylediğim gibi en iyileri neredeyse CSKA ve Zenit'te. Ve oradan oyuncu almak, iyi oyuncu almak çok zor.

2 Şampiyonluk elde ettik üst üste. Takımdan ayrılmayı düşünüyorum.

Sevilla olabilir yeni takımım.

Yorum

• Birtan bişey soracam. İstifa edince sadece başlangıçta seçtiğin liglerden mi teklif geliyo ?

Yorum

• evet hangi ligler açıksa o takımlardan
                Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birtan bişey soracam. İstifa edince sadece başlangıçta seçtiğin liglerden mi teklif geliyo ?
                  Aynen öyle.

Ben istifa ettim, ama yeni oyun açtım. Genel'de de böyle yapıyorum zaten. Bir çok kez teklif aldım ama hiç bir kariyerde diğer takıma gitme gibi bi durum yaşamadım. Karışık geliyor bana öyle..

Yorum

• Oyunu farklı kaydedip istifa deneyeceğim bakim nasıl oluyor
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Kereşenli kardeşim oyunu şimdi indirmeğe başladım gönderdiğin ilk torrent link'inden Teşekkürler. Bitsin daha çok yardımlar isteyeceğim buradan. Bu sene bu oyuna uzak kaldım canım aşırı derece FM oynamak istiyor aşeriyorum
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2008'e tekrar başlayınca iyice gözüme battı.

2011'de transfer yapmak oldukça zor. 2008'de ülkedeki tüm genç yetenekleri rahatlıkla toplayabiliyorken 2011'de Bursa'nın gençlerini bile alamıyordum. Ayrıca 2008'de futbolcuyu elinde tutmak çok daha kolay ve maliyetsiz. 2011 parlayan her adam astronomik sözleşme talep ediyor.

2008 pek gerçekçi değil. Daha kolay. Küçük kulüpleri çok rahat bir şekilde gençleri toplayarak büyütebiliyorsunuz. Ama 2011 de çok zor olmuş be

bence en iyisi 2008.. 2011 çok karışık geldi bana transfer yapma işininde bişeyini çıkarmışlar valla hiç zevk alamadım, oyuncuya sözleşme öneriyorum mesela egemen ile sözleşme yenileyecektim, biraz pazarlık yapayım dedim ilk teklifimi kabul etmedi ikincisinde biraz daha artırdım onuda kabul etmedi dedim biraz daha artırayım az birşey daha artırdım menajeri gider yaptı bana kalktı masadan, tamam istediğin parayı vereceğim otur masaya yoook naza çekiyorlar ben uğraşamam bunlarla arkadaş çok karışık.

2008 i yükledim Ts yi aldım, müthiş zevk veriyor varya, erdinç olsun ömer rıza hasan ayman vs.. şu çöpleri temizliyorsun müthiş para kaldırıyorsun harbi iyi para geliyor ondan 500 bin € öbüründen 750 bin € felan diğerinden 300 bin € felan derken zaten nuri albayrak sağolsun yeni sezona başlarken yaklaşık 5-6m veriyor bütçesi gayet güzel şuan oynuyorum süper takım kurdum genç yıldızlar aldım ligde gs ile kapışıyoruz, 2. devreye lider girdik bakalım şampiyon olabilecez mi...

unutmadan, kupadada yarı finaldeyim.. fb benim grubu sonuncu tamamladı, eziklerin oyunda bile kupa fobileri var ççç
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bıktım Rusya liginden arkadaş. Ne saçma kuralmış bu 6 yabancı kuralı ya. Zaten doğru düzgün kaliteli Rus futbolcu yok ortalıkta. Olanlar da bizi tercih etmiyor zaten ezeli rekabetten dolayı.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bıktım Rusya liginden arkadaş. Ne saçma kuralmış bu 6 yabancı kuralı ya. Zaten doğru düzgün kaliteli Rus futbolcu yok ortalıkta. Olanlar da bizi tercih etmiyor zaten ezeli rekabetten dolayı.
                            İşte malesef ligi sıkıcı bir hale getiriyor bu durum. Bende Sevilla'nın başına geçeceğim en kısa zamanda.

Yorum

• askerlik falan derken ancak başlayabildim 2011'e.yokmu şöyle ucuz her 2 maçta gol atabilecek bi forvet oyuncusu önerebilecek?

Yorum

• askerlik falan derken ancak başlayabildim 2011'e.yokmu şöyle ucuz her 2 maçta gol atabilecek bi forvet oyuncusu önerebilecek?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X