Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok zevkli bir oyun Dorukhan'ın dediği gibi futbolcularla konuşma olaylarını fln iyi geliştirmişler ama biraz daha Türkçe olması lazım %60'dan yukarı çıkamadık hala
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• FM 2011 sayesinde 2006'dan beri günlerimi , gecelerimi verdiğim FM'den soğudum...Ama bir anda başlayasım geldi...2010 oynuyorum ve müthiş zevkli geçiyor...FM 2011 yalan bence...Forever FM2010...
      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Ben 1998 Yılından beri (ki o zaman Premier Manager 98 ve Ultimate Soccer Manager 98'le başlamıştım bu türe) oynarım menajerlik oyunlarını, özellikle Football Manager'i.
        Çok nadirdir farklı takım aldığım, ben kontrol etmediğim zamanlarda şayet Trabzonspor önemli Kupa ve Lig maçlarında, Avrupa Kupası maçlarında yenilmişse o an oyundan çıkar, tekrar kaydettiğim yerden başlarım.
        Ben bu takımın yenilmesine dayanamıyorum arkadaş. :/
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Müthiş bir kariyer oluyor...FM tarihinde en zevk aldığım kariyerlerden biri...

Bu akşama kadar bitiririm bu kariyeri...İnşallah mutlu sonra ulaşan biz oluruz...
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• oyunu indirebilecegim bir link var mi ?

Yorum

• İlk olarak alfadog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              oyunu indirebilecegim bir link var mi ?
              Torrent'ten indirmeyi dene...
              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• İlk olarak alfadog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                oyunu indirebilecegim bir link var mi ?
                Ben Torrent'ten indirmedim.
                Sana özel mesajla bi site atıyorum oraya bak 3 part halinde vermişler 4 saatte indi benim hepsi
                Bi akşam otururken indirmeye başla yatmadan yetişir ççç
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Fm 2011 için %60 türkçe yama varmış galiba bilgisi olan varsa link verebilir mi ?
                  Dozer CemiL

Yorum

• Yıl 2015, Serie A | AS ROMA

----------------------Julio Cesar--------------------
                    Sergio Ramos----Mexes---------David Luiz-------Riise
                    --------------De Rossi--------Banega---------------
                    Alexis Sanchez--------Agüero------------------Suarez
                    --------------------İbrahimovic----------------------

Julio Cesar'ın yedeği = Curci
                    Ramos'un yedeği = Rafinha
                    Mexes ve Luiz'in yedeği = Serdar Taşçı
                    Riise'nin yedeği = Contento
                    Alexis Sanchez'in yedeği = Vucinic
                    İbrahimovic'in yedeği = Okaka

Yorum

• @Alihan
                      Ne ettun yeğenum sen

O değilde, 1461 Trabzon'dayım. Oldukça zor günler geçiriyoruz. Ligde 7.sıradayız ama performanstan hiç memnun değilim. Benim klasik taktiğim vardı, 4-1-3-2. Kısa paslarla yavaş yavaş paslaşıp oyun kurarak oynuyorduk. Gel gör ki Türkiye 2.liginde bu taktiği yapınca hüsran oldu Adamlar paslaşamıyor. Sonra, uzun topla oynayalım dedik. DAha başarılı olduğumuz söylenebilir ama son haftalarda tekrar tökezlemeye başladık. Napacam bilemedim, var mı küçük takımlarla başarılı olupta bana bir kaç taktik verecek ?
                      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• Çok bomba takım oldu.
                        Lige galibiyetle başladık, avrupada yokuz.

Dur devam edeyim.

Yorum

• FM 2010 oynayanlar...!!!

Kendiniz girip editörden bi transfer düzenlemesi yaptınız mı...?

Netten indirdim bi tane ilk sezon sonunda arrat access out of bounds hatası verdi...
                          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• Tüm Kayıtlı Oyun Dosyalarım silindi.
                            Yeniden başlıyorum, oysa diğer oyunlarda en az 2013 yılındaydım.

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              FM 2010 oynayanlar...!!!

Kendiniz girip editörden bi transfer düzenlemesi yaptınız mı...?

Netten indirdim bi tane ilk sezon sonunda arrat access out of bounds hatası verdi...
                              O hata benim ömrümü yedi.
                              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• Neyse ben yeniden başladım yeniden...Bu sefer şampiyon olacağız...!
                                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X