Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• thepiratebay.org/torrent/5924150/Football_Manager_2011-DiNKY

Bir de bu şekilde önüne www. ekleyerek dener misin?

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      thepiratebay.org/torrent/5924150/Football_Manager_2011-DiNKY

Bir de bu şekilde önüne www. ekleyerek dener misin?
      Olmuyor. "thepiratebay.org" sitesine giremiyorum.

Yorum

• O zaman aynı torrent'i buradan da indirebilirsin. Torrent aynı site değişik yani.

Buradan da olmuyorsa bilemeyeceğim valla.

Yorum

• Premier Lig'de ilk sezonumuz kötüydü. İstediğimiz transferleri yapamadık zaten ardından kötü sonuçlarda geldi. Küme düşmemek için bikaç maçta kapa-aç yapmak zorunda kaldım. Neyseki kaldık. Puan tablosu :

--

Bu sezon ise geçen seneye oranla çok iyi başladık. Yine istediğimiz transferi yapamadık. Kapa-aç yapmak zorunda kalmayacam gibi bu sefer.
          Chelsea'yi 90+4'de attığımız golle yenmemiz çok güzeldi. Fakat çok sakatlık yaşıyorum. Bunun bir çözümü yok mudur ?

En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 19.05.2011, 14:45.

Yorum

• Antremanları hafifleştir yada maçlarda daha sakin oynat
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
            BordoMavi.Net
            burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Selçuk İnan ve Onur Kıvrak'ın takımdan ayrılmalarının hüznünü yaşıyoruz. 6. sıradayız. Şampiyonlar liginde şanssızız Juventus ve Chelsea gibi takımlarla aynı gruptayım. Selçuk olmayınca olmuyor. (Umut Gündoğan - Alanzinho - Colman) bu 3'lü Selçuğun yaptıklarını yapamıyor... Defansta da ayrılıklar yaşıyoruz Giray ve Egemen ayrıldı kulüpten.

Sağlam sol kanat ve ortasaha tavsiyelerinizi bekliyorum .)
              7

Yorum

• Bana antreman programı tavsiye edebilecek var mı ?

Yorum

• Bu crash dumps hatasını ben çözmüştüm önceden.Crash dumps diye bir dosya olması lazım nerde olduğunu tam hatırlamıyorum,o dosyayı bulun bulduğunuz yerden kesin ve masaüstüne yapıştırın sakın o dosyayı silmeyin.

Yorum

• Denedim yemedi
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Forum kapalı olduğundan kariyerimde baya bi ilerleme kaydettim, özet geçeyim.

2. sezonumuzun 2. yarısındayız. Kaçıncı hafta olduğunu hatırlayamadım tam olarak ama 53 puan ile liderim. 2.Cska'nın da puanı 53. 3.Zenit'in Puanı 51, 4. Lokomotif Moskova'nın puanı ise 50. 5. sırada ki Rubin ise 48 puanda. Yani 5 büyük takım kıyasıya bir rekabet içinde.

Şampiyonluk yolunda 2 de 2 yapmak istiyoruz yanlız bu sezon geçen seneye nazaran daha çok süpriz puan kayıpları ile geçiyor. Transferlerden bahsedersek (Devre arası transfer dönemi) Sözleşmesi sona eren Shevchenko'yu aldık. Maksadımız reklam olsun. Freiburg'dan sezonu 22 golle kapatan Papis Cisse'yi 15 milyon euro karşılığında aldık. 6 maç 5 gol ile oynuyor. Pedro Morales, Jo gibi bi kaç isimide kadro derinliği açısından kiralık olarak kadromuza kattık.

Welliton geçen sezonun aksine golcülüğünü bir kenara atmış durumda. takımı 12 gollü Jaja sırtılıyor bu sezon.

Stoperlerimden Dante transfer listesine konulamak istedi. Oyuncu Chelsea radarında.

Forma şansı bulamayan 1-2 isim daha transfer listesine konuldu. Geleceğe dair bir hedef yok. Şuan tek hedef Şampiyonluk.

Ardından istifa mı vereceğim.

Yorum

• Bıraktım herşeyi.Öyle data değişmeye zengin takım almaya son.

1461 Trabzon takımıyla anlaştım transfer yapamadım para yok
                        Lige şahane bir başlangıç yaptık ilk yarı ardında 17 maç 17 galibiyet (1 maç mağlubiyetim var aslında kapattım PİŞMAN DEĞİLİM ççç)
                        Şimdi transfer sezonu açık ben kedi-ciğer modlarındayım . TS gidip Semih'i alıyor ben Sadri baba bizde niye yooook diye bağırıyorum
                        Bakalım alırım iki-üç tane ufaklık ama iyi topçular var bu sezon Bank Asya seneye Süper Lig inşallah
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• 2008'e tekrar başlayınca iyice gözüme battı.

2011'de transfer yapmak oldukça zor. 2008'de ülkedeki tüm genç yetenekleri rahatlıkla toplayabiliyorken 2011'de Bursa'nın gençlerini bile alamıyordum. Ayrıca 2008'de futbolcuyu elinde tutmak çok daha kolay ve maliyetsiz. 2011 parlayan her adam astronomik sözleşme talep ediyor.

2008 pek gerçekçi değil. Daha kolay. Küçük kulüpleri çok rahat bir şekilde gençleri toplayarak büyütebiliyorsunuz. Ama 2011 de çok zor olmuş be
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Premier Lig'de 2. sezon yine istediğimiz gibi olmadı. Kadlec sakatlanınca gerçekten sıkıntı yaşıyorum o oynarken sonuçlar gayet iyi. Ne yazıkki bu sezon 3-4 kere 3-4 hafta sakatlandı. Sezon sonu için 5 adamla anlaştım sözleşmesi biten onlardan ümitliyim.
                            Liverpool , Everton ve Fulham menejerlik teklif ettiler . Reddettim

Yorum

• o bu değil de yiğit..bana amblemler lazım..netsekk ki
                              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Buyur :

Üye ol beğendiğini indir

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X