Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar paylaştığım Crack Güncelleme ve Türkçe Paket hepsi sağlam

Türkçe %100 değil fakat %60-70lerde.

Ben başlıyorum
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tatilede gönderdim konuşmalarım %80 olumlu ama düzelmiyo moralleri hatta iyice kötüleşiyo ve düşüşe geçtik ...
      Aldığın sonuçlar nasıl? Eğer kötüyse futbolcuların morali bozulması normal. Maç kazandıkça moraller de düzelecektir ama moralsiz futbolcularla maç kazanmak kolay değil maalesef. Oyuncularla konuşmayı dene mesela. Bak bakalım dertleri neymiş.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tatilede gönderdim konuşmalarım %80 olumlu ama düzelmiyo moralleri hatta iyice kötüleşiyo ve düşüşe geçtik ...
        Sonun gelmiş hocam.Kaçış yok.Tek yol İSTİFA! Takım arkandan kuyunu kazıyo haberin yok.
        Bu oyuncuların kaprisleri,büyük takıma gitme istekleri,Neden first team da yokum diye isyanları,alışamadım bu topraklara lahana sarmasını da sevmem zaten demeleri soğuttu beni bu oyundan.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aldığın sonuçlar nasıl? Eğer kötüyse futbolcuların morali bozulması normal. Maç kazandıkça moraller de düzelecektir ama moralsiz futbolcularla maç kazanmak kolay değil maalesef. Oyuncularla konuşmayı dene mesela. Bak bakalım dertleri neymiş.
          ilk yarıyı 2. bitirdik buna ragmen Selçuk hariç morali idare eder olan bile yoktu..hepsinin morali çok kötüydü..2. yarı düşüşe geçtik yine aynı moraller..

İlk olarak exuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sonun gelmiş hocam.Kaçış yok.Tek yol İSTİFA! Takım arkandan kuyunu kazıyo haberin yok.
          Bu oyuncuların kaprisleri,büyük takıma gitme istekleri,Neden first team da yokum diye isyanları,alışamadım bu topraklara lahana sarmasını da sevmem zaten demeleri soğuttu beni bu oyundan.
          Şampiyonluk yaşamadan gitmem TS den ... hepsini tek tek yolluyacağım

Yorum

• 2011'i indirebileceğim link verirmisiniz..

Yorum

• İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2011'i indirebileceğim link verirmisiniz..
              Ben BURADAN indirmiştim Alihan
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Aston Villa kariyerim devam ediyor.

18. sırada devraldığım takım şu an 8. sırada Avrupa Ligi'ne katılmak için mücadele ediyor. Ligin bitimine 5 maç kaldı. Everton'la aramızda sadece 5 puan var. Farkı kapatırsak averajla üstlerine geçmiş olacağız zaten. Kalan maçlarımıza bakacak olursak, iki zor üç kolay maçımız var diyebilirim. Arsenal ve hemen ardından Manchester City deplasmanı var. Diğer üç maçımızı Wigan, Ipswich ve Fulham'la oynayacağız. Everton'un maçlarına bakarsak onların da bizim fikstürümüzden pek bir farkı yok. İki zor maçları var Liverpool ve Tottenham'a karşı. Diğer üç maçlarını Fulham, Bolton ve Newcastle ile oynayacaklar. Avrupa Ligi'ne katılmamız şimdilik mucizelere kalmış gibi görünüyor. Oyuncularımın performaslarına gelirsek kaleci Friedel 50 maçla en fazla forma giyen oyuncumuz olmuş. Ashley Young 40 maçta 22 gol 11 assistle takımın yıldızı. Fiyatını 30 milyon euro olarak belirledik. Agbonlahor da attığı 20 golle yakaladığımız başarıda önemli pay sahibi oldu.

Gelelim Avrupa'ya. Gruptan çıktık ve ardından Rubin Kazan rakibimiz oldu. Eski takımıma karşı oynayacaktık. Rus kulübünün çıkması bizim adımıza çok iyi oldu. Lige verilen ara nedeniyle oyuncuların formsuzluğundan faydalanabileceğimizi düşündük. İlk maçı Rusya'da 1-0 ikinci maçı evimizde 3-0 yendik ve tur atladık. Bu sefer de karşımıza CSKA Moskova çıktı. Yine şanslı bir kura oldu. Evde oynadığımız maçı 10 kişi oynamamıza rağmen 1-0 kazandık, Rusya'da oynadığımız maçı da 3-1 kazanarak adımızı çeyrek finallere yazdırdık. Burada rakibimiz ligten de çok iyi tanıdığımız West Ham United oldu. Evde zorlanmadan 3-1 geçmemize rağmen Upton Park'ta oynadığımız maçta 3-2 yenildik. Ama iki maç üzerinden yarı finale kalmayı başardık. Yarı finalde rakibimiz Marsilya. Turu geçtiğimizi farz edersek finalde Barcelona'yla karşılaşmamız büyük bir ihtimal.

Yorum

• Almanya Liginden başlamayı düşünüyorum. Hangi takım olacağım konusunda kararsızım sadece. Daha önce Hertha BSC ile 4 sezon, Hoffenheim ile Yarım sezon oynadım. Wolfsburg ile oynayabilirim belki. Finansal olarak çok güçlü ama o güçlükte bir kadrosu yok.

Olmazsa, Bundesliga'ya yeni yükselen Hertha Bsc ile tekrar uzlaşabiliriz.

Yorum

• Ukrayna'da Shakhtar gerçeğini yalan etmek isterim mesela. Çok zor ama başardın mı çook zevk alınacak bir kariyer olur. Dnipro ve Metalist Kharkiv buna aday takımlar.

Portekiz'den de Sporting Lizbon ile Porto'yu bitirmek zevkli olur.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ukrayna'da Shakhtar gerçeğini yalan etmek isterim mesela. Çok zor ama başardın mı çook zevk alınacak bir kariyer olur. Dnipro ve Metalist Kharkiv buna aday takımlar.

Portekiz'den de Sporting Lizbon ile Porto'yu bitirmek zevkli olur.
                      Portekiz'den Braga ile oynuyorum gayet zevkli...

Yorum

• Shakhtar'ın devrini sonlandırmak istiyorum takımlara bir bakıcam uygun bir takım obulabilirsem bitiricem işi Jaja ile birlikte.

Yorum

• Trabzonsporla yeni kariyer açtım,netten adını bilmediğim wonderkidleri topladım.En büyük transferim 2 milyona le mansdan corchia oldu.

Yorum

• Eyvallah Canberk.

Şu Selçuk ve Egemen itlerinin olayından sonra Trabzonspor'la kariyere başlayıp, Giray-Yumlu-Onur-Tolga-Alanzinho ve Burak harici tüm oyuncuları kovup, yeniden takım kurmayı planlıyorum.. Bakalım yapacak mıyım..

Yorum

• arkadaşlar ben internetten oyun indirme, yükleme vs. meselelerinden anlamıyorum. biriniz bana nerden indirmem gerektiğini ve nasıl yapacağımı özelden açıklayabilir mi?

Yorum

• Arka sayfalarda yazmıştım.

Forum üyelerinin kültür, sanat ve eğlence dünyasına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdiği forum bölümüdür...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X