teşekkürler dostum, indiriyorum. umarım sorun çıkmaz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Sevilla'dayım Ligde 3.yüm Madrid ve Barça'nın ardından onlar farkı açtılar gerçekte olduğu gibi Güzel bir takım kurdum iyide oynuyoruz Bakalım Şuan Mart ayındayım UEFA çeyrek Finalde Liverpool'la oynucam kadromu paylaşıcam eve gidince. İlk yılım onuda belirteyim. Çalışmaktan çok oynamağa fırsat bulamıyorum tabi
Şöyle Sağlam defan orta oyuncuları söylerseniz güzel olur. Genç Ucuz ve süper oyunculardan bahsetyorum"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
- Alıntı
Yorum
-
Crash dumps hatasını giderdim artık çok şükür adam gibi bir oyuna başladım Trabzonspor ile...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevilla'dayım Ligde 3.yüm Madrid ve Barça'nın ardından onlar farkı açtılar gerçekte olduğu gibi Güzel bir takım kurdum iyide oynuyoruz Bakalım Şuan Mart ayındayım UEFA çeyrek Finalde Liverpool'la oynucam kadromu paylaşıcam eve gidince. İlk yılım onuda belirteyim. Çalışmaktan çok oynamağa fırsat bulamıyorum tabi
Şöyle Sağlam defan orta oyuncuları söylerseniz güzel olur. Genç Ucuz ve süper oyunculardan bahsetyorum
900 bin €'ya standard liege den alabilirsin, mangala..
- Alıntı
Yorum
-
Bu yoklukta fm de bari transferin tadını çıkaralım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu yoklukta fm de bari transferin tadını çıkaralım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületoplam 27 miyon € diyor. özak mi destek cikti yoksaColman ile Alanzinho'yu sattım, Gutierrez'i Arabistan'a gönderiyorum, Pawel'e takım arıyorum, Yattara'yı da gönderip iyi bir sağ açık alacam : )
- Alıntı
Yorum
-
Sporting Lizbon ile giriş yaptık.
2,5 Milyon Euro transfer bütçemiz var. Kiralık Listesinde ki ve Staılık listesinde ki oyuncular ile ilgileniyoruz. Gago, Tymoschuk gibi isimleri kiralamak istiyoruz ama maaşını %20 verebiliyoruz en fazla. Klübü ise full istediği için gerçekleştiremiyoruz transferi. Mevcut kadromuz fena değil ama. Hele bi lig başlasın, bakalım nasıl gidecek durumumuz. Ona göre sözleşme isteğinde bulunacağım.
- Alıntı
Yorum
-
1461 Trabzonu aldım.İlk seneki hedefim küme düşmemekti düşmedik.İkinci seneki hedefim playofflardı kıl payı kaçırdım.Şimdi üçüncü senemde şampiyonluk için karssporla ve çorumsporla çekişiyorum :d
Varmı beleş,genç önerebileceğiniz isimler ?Mustafa Yumlu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSporting Lizbon ile giriş yaptık.
2,5 Milyon Euro transfer bütçemiz var. Kiralık Listesinde ki ve Staılık listesinde ki oyuncular ile ilgileniyoruz. Gago, Tymoschuk gibi isimleri kiralamak istiyoruz ama maaşını %20 verebiliyoruz en fazla. Klübü ise full istediği için gerçekleştiremiyoruz transferi. Mevcut kadromuz fena değil ama. Hele bi lig başlasın, bakalım nasıl gidecek durumumuz. Ona göre sözleşme isteğinde bulunacağım.
Sürekli aklımda olan bir takım ile yola çıkacağım. Tekrar Bundesliga'ya yükselen Hertha BSC ile kariyerimize başlayacağız. Maddi sıkıntılar şuanlık çok büyük. İlk sezon beleş ve kiralık olarak oyuncular alabiliriz uygun oyuncu bulabilirsek.
- Alıntı
Yorum
-
Spartak Moskova'dan istifa edince net bir klübümüz olmadı malesef.
Sevilla, Sporting Lizbon, Hertha BSC gibi takımlar ile oynamayı denedim. Ukrayna Ligine de baktım biraz. Şimdi Hertha ile oynuyorum ama takım Finansal olarak bitik. Allahtan yeni transferlerin olduğu editörle oynuyorum Bayern'den Kraft ve Ottl, Hamburg'dan ise Tunay Torun var. Artık ne kadar katkıları olacaksa. Boşta olan Serbest bir adamı alacağım ama maaş bütçemiz bile yok malesef teklif edemyoruz.
Bu şartlar altında devam edemiyeceğimizi söyledik. Almanya'da devam edebiliriz kariyerimize. Tek devre oynadığım TSG Hoffenheim ile tekrar anlaşabilirim. Hem çok genç ve potansiyelli kadrosu var, Finansal olarak da çok iyiler. Klüp itibarı düşük olsada elde ki kadro bu durumu yükseltemek için yeterli. Hoffenheim'in dışında Wolfsburg'da olabilir. Finansal olarak onlarda çok iyiler. Bekleyip göreceğiz ne olacak.
- Alıntı
Yorum
Yorum