Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar valla konuyu ne zamandır takip ediyorum ama dayanamıcam artık. Hile yapmayın şu oyunda hiç zevki kalmıyor.. Liverpoolu yenmeler uefa kupaları , Vagner Love , Oscar Cardozo Felan Bunlar hikaye geçin olacak iş değil .. Zamanında bende yapıyordum ama hilesiz oynamak kadar güzeli yok. Ts ile hilesiz 4 sezonda 1 şampiyonluk aldım birde Gruplardan çıkıp elendim uefa da ama oyundan aldığım zevki değişmem.. Çünkü hala daha ideallerim var 4 yılda 4 şampiyonluk sayısız kupa almasını bende bilirdim ama ee alsan ne olcakki oyun bitti... Maçtan önce save alıp yenene kadar girip çıkmak sonrada buraya resim koymak iş değil.. Hilenin kralını biliyorum Eğer isterseniz Barcelonaya 25 tane golü bir maçta atabilirim.. AMa hani zevk....
    Ne yani hilesiz kupa alınmıyormu..

Al sana göndereyim kayıtlı oyunumu bak bakalım,Bir tane gayri bişe bulacakmısın...

Sen oynayamıyorsan biz ne yapalım..

Hile yapsaydım,Uefa finalinde kaybettiğimde kapatır tekrar açardım maçı..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne yani hilesiz kupa alınmıyormu..

Al sana göndereyim kayıtlı oyunumu bak bakalım,Bir tane gayri bişe bulacakmısın...

Sen oynayamıyorsan biz ne yapalım..

Hile yapsaydım,Uefa finalinde kaybettiğimde kapatır tekrar açardım maçı..
      Laf dalaşına girmeyi hiç sevmiyorum heleki karşımdakiyle ortak bir yönümüz varsa.. Tamam ben oynamayı bilmiyorum farzet birazdan bende bi kariyer açıp savesini koyucam foruma..
      Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
      Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• İlk olarak -çağrı- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben işsiz başladım ama neden dünyaca ünlü kulüplerden teklif geliyor???
        Aynı menajer profilini seçtiysen eski başarıların yüzünden olabilir.

Burada hile yapan arkadaşımız pek yok. İlk sezonda Trabzonspor ile hile yapmadan şampiyon olunabiliyor zaten, başka takımla kariyere başlayıp Trabzonspor'un şampiyon olduğunu görmek de zaten bunun kanıtı. PC yapabiliyorsa biz de yapabiliriz yani.

Burda belki de hile olarak nitelendirebileceğiniz tek şey, ona da hile diyebilirseniz, bulduğumuz iyi oyuncuları birbirimizle paylaşmamızdır. Ama onları da sağdan soldan sitelerden değil, kendimiz buluyoruz. Ondan sonra, oyun bir yerden sonra kopuyor zaten.
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Laf dalaşına girmeyi hiç sevmiyorum heleki karşımdakiyle ortak bir yönümüz varsa.. Tamam ben oynamayı bilmiyorum farzet birazdan bende bi kariyer açıp savesini koyucam foruma..
          Madem laf dalaşına girmeyi sevmiyorsun,Konuya niye öyle giriyorsun...Burda ki herkeside zan altında bırakıyorsun..

Ben 7 yıllık oyunu akşam evden buraya koyucam..Açar bakarsın..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Benim demek istediğim vagner love ile oscar cardozo yu ts ye getirmek hayal.. Adamlarının Dünyadaki Karizması oyun içinde 10000 üzerinden 8000-9000 arası TS nin 6500-7000 arası.. Yani imkanı yok gelmez.. Demek istediğim bu.. Cm 01-02 den beri bu oyunla haşır neşirim.. Bu oyun 3 yılda bir tek dünya kupası kaldı almadığım şeklinde diyenlerin dediği kadar kolay değil. Kendinizi Kandırmayın...

Yorum

Benim demek istediğim vagner love ile oscar cardozo yu ts ye getirmek hayal.. Adamlarının Dünyadaki Karizması oyun içinde 10000 üzerinden 8000-9000 arası TS nin 6500-7000 arası.. Yani imkanı yok gelmez.. Demek istediğim bu.. Cm 01-02 den beri bu oyunla haşır neşirim.. Bu oyun 3 yılda bir tek dünya kupası kaldı almadığım şeklinde diyenlerin dediği kadar kolay değil. Kendinizi Kandırmayın...
              Yahu o oyunun hatası, geliyor işte.Ben Drogba'yı Karadenizspor'da oynattım, resmini de buraya koydum, bulacağım biraz sonra.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yahu o oyunun hatası, geliyor işte.Ben Drogba'yı Karadenizspor'da oynattım, resmini de buraya koydum, bulacağım biraz sonra.
                Ya Drogba Gelir 33-34-35 te ona bişi demiyorum.. ilk 3 sene içinde alanlara diyorum ben.. Ben Ts ile Oynarkende Kayseri Louis Saha yı almıştı 34 yaşında bunlar olağan şeyler..

Yorum

Ya Drogba Gelir 33-34-35 te ona bişi demiyorum.. ilk 3 sene içinde alanlara diyorum ben.. Ben Ts ile Oynarkende Kayseri Louis Saha yı almıştı 34 yaşında bunlar olağan şeyler..
                  Yani gerçek hayatta Drogba 35 yaşında Karadenizspor'a gelip 2. ligde oynar mı diyorsun?..Ben 2. sezonumda Arouna Kone'yi aldım mesela, gerçek hayatta gelmez ama.

Yorum

Benim demek istediğim vagner love ile oscar cardozo yu ts ye getirmek hayal.. Adamlarının Dünyadaki Karizması oyun içinde 10000 üzerinden 8000-9000 arası TS nin 6500-7000 arası.. Yani imkanı yok gelmez.. Demek istediğim bu.. Cm 01-02 den beri bu oyunla haşır neşirim.. Bu oyun 3 yılda bir tek dünya kupası kaldı almadığım şeklinde diyenlerin dediği kadar kolay değil. Kendinizi Kandırmayın...
                    Aynen 01-01'den beri bu oyunla haşır neşir'im..Gerard'ı sebat'a sattığım günleri bilirim..

Onu geç 2-3cü senemde her sene bir yıldız politikası ike yıldız adamlar aldığımıda hatırlarım..

Bence sen kendini kandırıyorsun..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ey gidi millet Wagner Love'larla , Fabregas'larla oynuyor , biz 3. ligde Milwall'la 15 bin euronun hesabını yaparak oynuyoruz

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ey gidi millet Wagner Love'larla , Fabregas'larla oynuyor , biz 3. ligde Milwall'la 15 bin euronun hesabını yaparak oynuyoruz
                        İstersen sende C.Ronaldoyu Getirebilirsin

Yorum

• Şöyle bir olay var ama: Son bir kaç yıldır FM'de Türkiye'ye yıldız oyuncuları getirmek çok zordu. FM 2009'da kolaylaştırılmış. Daha ilk sezonda Ljungberg Kayseri'ye geliyor mesela, daha 32 yaşındayken! Gerçek hayatta gelir mi? Gelmez...Ben Amiga'dan beri FM oynarım, bir maç başlasın diye 10 dk. beklediğim olurdu.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şöyle bir olay var ama: Son bir kaç yıldır FM'de Türkiye'ye yıldız oyuncuları getirmek çok zordu. FM 2009'da kolaylaştırılmış. Daha ilk sezonda Ljungberg Kayseri'ye geliyor mesela, daha 32 yaşındayken! Gerçek hayatta gelir mi? Gelmez...Ben Amiga'dan beri FM oynarım, bir maç başlasın diye 10 dk. beklediğim olurdu.
                            Ya abi sen beni anlamıyorsun.. Sen bana 32 lik ljunberg diyorsun ben sana 20 lik vagner love 25 lik cardozo diyorum.. Bir denesen transfer etmeyi anlıcaksın maaşının 3 katını verdim 24 bin alıodu benficada 6.5 m £ ya anlaştım benfica ile ama adam gelmiyor kariyerim için yanlış bir hareket olur dio.. Denesen Anlıcan..

Yorum

İstersen sende C.Ronaldoyu Getirebilirsin
                              Kiralık oyuncu arıyorum , genelde çok akıllı transfer politikaları yürütürüm (övünmek gibi olmasın).Fowler'ı bedavaya kadroma kattım , 1 tane daha kiralık oyuncuyla transferi kapatacam.Bu sezonki hedef , lige adapte olmak ve kadronun kaynaşmasını sağlamak.Ama bütçeler çok komik.5 bin eurolarla cebelleşiyorum

Yorum

Ya abi sen beni anlamıyorsun.. Sen bana 32 lik ljunberg diyorsun ben sana 20 lik vagner love 25 lik cardozo diyorum.. Bir denesen transfer etmeyi anlıcaksın maaşının 3 katını verdim 24 bin alıodu benficada 6.5 m £ ya anlaştım benfica ile ama adam gelmiyor kariyerim için yanlış bir hareket olur dio.. Denesen Anlıcan..
                                Denemek lazım. İlk sezonda değilse bile, 2-3 sene üst üste şampiyon olduktan sonra, eğer o anda bulunduğu takım UEFA'ya katılamıyorsa veya hocayla arası bozuksa, takımında mutlu değilse, başka talibi yoksa Vagner Love alınabilir gibime geliyor. Hem takımın popülaritesi hep aynı kalmıyor oyunda, başarılarla birlikte yükseliyor. Ben Drogba'ya servet önerdim, kesinlikle Türkiye'ye gelmem dedi. Kaç defa teklif ettiysem hemen geri çevirdi. Sonra kulübü buna yeni sözleşme teklif etmedi, başka talibi de çıkmayınca öncekilerden çok daha düşük bir para teklif etmeme rağmen 33 yaşındayken Trabzonspor'a gelmeyi kabul etti.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X