Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar abartmayın. Trabzonsporla ilk sezon transfersiz Türkiye Kupası ve Şampiyonluk kupası alınabiliyor. Yani hiçte zor değil. Benim oyunda en çok sinirlendiğim nokta bendeki iyi oyuncuların gitmek istemesi ve mutsuzlaşması.
    Katılıyorum bence dek kolay sampiyon olunabiliyor ilk sezonda...
    Bu arada Karadenizsporun Super Ligde durumu pek iça açıcı degil 11 macta sadece 4 puan aldılar...
    En iyisi devre arasında Karadenizsporun başına geçmek...

Yorum

• Yahu abarttığımız falan yok, Trabzonda ilk sezon Transfersiz Türkiye+Şampiyonluk alınabilir ama ebilir.
      Her 5 oyunda 1 defa alırsın heralde almak için paso yeni menejerle başlarsınız baştan oyuna.
      Ya siz başka Türlü oynuyorsunuz oyunu yada başka Türlü oynuyoruz. Colman'ın o vasat haliyle mi orta sahada çoşuyorsunuz yoksa Selçuğun bir maç 8 bir maç 5.5 luk orta saha verimsizliği ile mi.
      Öyle ilk oyunda 3. oldun diye yeni sezona başlamak diye birşey yok benim mantığımda.
      Ancak 3-4 sezon içinde başarı yaparsın normal. Oyunda 2.sezonda Trabzona vagner love lar bilmem kimler gelmez. Gelse gelse Brezilyada yıldız ama brezilya liginde oynayan topçular gelir.
      Sizin oyunlarınız da bir anormallik yoksa 8000 binlik popularitesi olan adamı 6-7 bin lik Trabzona getirmek ya tesadüf yada şans olur. Ya da? Anladınız yani.
      Cale sana demiyorum bunları alınma. Senin Uefada güzel kuralar gelmiş kupayı almışsın.
      Ama Bana kimse Colmanlarla Serkanlarla ligi götürüyorum hemde Gökhan Gönül Emre lere karşı Fb yi dağıtıyorum demesin.

Ben Ahmet Pulusoğlu Arkadaşın dediklerine inanıyorum ve Fabregaslar mabregaslar Trabzona Ş.ligini 2-3 defa kaldırmadan gelmez, gelmiyorda normalde.

Bu tartışma boş kariyerime dönersek.
      Ş.Liginde interden içerdede dışarda puan alamadık kıl payı kaçtı 2-1 ve 0-1 mağlup olduk. 2 maç kaybedince liderlikten 3.lüğe düştük grupta son 2 maç kaldı villareal deplasmanı ve psg ile içerde.
      4 puan alsam bu iki maçtan tahminen 8 puanla 2.olabilirm.
      En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 10.07.2009, 18:11.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu abarttığımız falan yok, Trabzonda ilk sezon Transfersiz Türkiye+Şampiyonluk alınabilir ama ebilir.
        Her 5 oyunda 1 defa alırsın heralde almak için paso yeni menejerle başlarsınız baştan oyuna.
        Ya siz başka Türlü oynuyorsunuz oyunu yada başka Türlü oynuyoruz. Colman'ın o vasat haliyle mi orta sahada çoşuyorsunuz yoksa Selçuğun bir maç 8 bir maç 5.5 luk orta saha verimsizliği ile mi.
        Öyle ilk oyunda 3. oldun diye yeni sezona başlamak diye birşey yok benim mantığımda.
        Ancak 3-4 sezon içinde başarı yaparsın normal. Oyunda 2.sezonda Trabzona vagner love lar bilmem kimler gelmez. Gelse gelse Brezilyada yıldız ama brezilya liginde oynayan topçular gelir.
        Sizin oyunlarınız da bir anormallik yoksa 8000 binlik popularitesi olan adamı 6-7 bin lik Trabzona getirmek ya tesadüf yada şans olur. Ya da? Anladınız yani.
        Cale sana demiyorum bunları alınma. Senin Uefada güzel kuralar gelmiş kupayı almışsın.
        Ama Bana kimse Colmanlarla Serkanlarla ligi götürüyorum hemde Gökhan Gönül Emre lere karşı Fb yi dağıtıyorum demesin.

Ben Ahmet Pulusoğlu Arkadaşın dediklerine inanıyorum ve Fabregaslar mabregaslar Trabzona Ş.ligini 2-3 defa kaldırmadan gelmez, gelmiyorda normalde.

Bu tartışma boş kariyerime dönersek.
        Ş.Liginde interden içerdede dışarda puan alamadık kıl payı kaçtı 2-1 ve 0-1 mağlup olduk. 2 maç kaybedince liderlikten 3.lüğe düştük grupta son 2 maç kaldı villareal deplasmanı ve psg ile içerde.
        4 puan alsam bu iki maçtan tahminen 8 puanla 2.olabilirm.
        evet aynen öyle abi katılıyorum....
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Ya ne kadar uzadı bu mesele..

Trabzon'un bu kadrosuyla ilk seneden itibaren 6 sene üstüste şampiyon oldum..Hileyi bırakın,maç açıp kapatma bile yok..

Bunun yanında Selçuk ilk sene 28 milyon ytl verdi Arsenal..Colman 7,7 ortalama ile oynadı...Takımda ki herkesin talibi var hemde yüksek paralara..

Adamı oynattığınız yer takım içindeki uyum önemli..

He bu arada ben 38 yaşındaki beckham'la 33 olam Drogba'dan başkasını takıma katamadım..
          En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 10.07.2009, 18:16.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya ne kadar uzadı bu mesele..

Trabzon'un bu kadrosuyla ilk seneden itibaren 6 sene üstüste şampiyon oldum..Hileyi bırakın,maç açıp kapatma bile yok..
            nasıl oldun peki?
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nasıl oldun peki?
              -----------------Slyva--------------------
              Ferhat-----Song-------Egemen--------Cale
              ------------------------------------------
              ------------Selçuk---Hüseyin--------------
              ---------------Colman--------------------
              Yattara--------------------------Alanzinho
              ----------------Gökhan-------------------

İkinci yarı sadece Abdurrahman eklendi bu kadroya..Arada sırada Barış girerdi sola..Hüseyin'le Colman'ın yeri değişir,alan forvet arkası olurdu..

Başkada bir şey yok..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                -----------------Slyva--------------------
                Ferhat-----Song-------Egemen--------Cale
                ------------------------------------------
                ------------Selçuk---Hüseyin--------------
                ---------------Colman--------------------
                Yattara--------------------------Alanzinho
                ----------------Gökhan-------------------

İkinci yarı sadece Abdurrahman eklendi bu kadroya..Arada sırada Barış girerdi sola..Hüseyin'le Colman'ın yeri değişir,alan forvet arkası olurdu..

Başkada bir şey yok..

hım helal olsun rantaş o zaman...
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• -------------sylva-------------
                  ferhat---song-----egemen------cale
                  hüseyin
                  --------selçuk------colman------
                  yattara--------------------alan--
                  ------------gökhan-------------
                  song'u ve isaac'i devre arası satıp yerine edmilson ve sercan'ı aldım sadece
                  hem kupayı,hem şamp. aldım
                  hile falanda yapmadım
                  bir kere sigortalar atmıştı sonra son save'i açıp 4 maç yaptım
                  orda da 2 puan olan fark 3'e çıkmıştı bundan başka bir şeyde yok

Yorum

• Ya kadromuz yeterli zaten klasik 4-4-2 Orta sahanın kanatları ilerde. İdeal kadromuz ile şampiyon oluyoruz. Kanatlarda Alan Yattara ortada Colman Selcuk Forvette Umut Gökhan Defans 4 lümüzde belli. Çok kötü bir taktiğiniz yoksa çok da sakatlık yaşamazsanız çok rahat maç kazanıyorsunuz.

Yorum

• Oyunda şöyle bir saçmalık yok mu beyler çok sinir oluyorum buna, 2d izlerken maçı aut oluyor topu sahaya atıyorlar arkadan. Rakip kaleci tabi onlar öndeyken saçma sapan yerlere doğru çıkıo sonra geri gelip topu alıo başlıo oyuna her maçta 10 autta 10 dk çalıo maçtan resmen
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bende oyunu ilk oynadıgımda herhangi hile kullanmadan,aç kapa yapmadan şampiyon oldum..
                        Transfer de yapmadım...

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oyunda şöyle bir saçmalık yok mu beyler çok sinir oluyorum buna, 2d izlerken maçı aut oluyor topu sahaya atıyorlar arkadan. Rakip kaleci tabi onlar öndeyken saçma sapan yerlere doğru çıkıo sonra geri gelip topu alıo başlıo oyuna her maçta 10 autta 10 dk çalıo maçtan resmen
                          Aynen..Reklam panolarının baya arkasına gidiyor

Bi ara kontrol paneline kadar gitcek diye korkuyorum..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İnter İnter yaktı bizi sahasında Villareal'i yenemedi yazıklar olsun sana! Yolumuza Uefada devam edeceğiz geçen senenin aynısı oldu.

Dediğim gibi bu sene ligde biraz düşüş yaşadık takımı oldukça sık fırçalıyorum bu ara 100 gol kaçırdığımız rakibin tek pozisyon bulup 1-1 kaldığımız paşa maçı sonrası ilk yarı bitti. Oyunculara ceza kapıda af yok bundan sonra. Zaten sezon sonu İstifa edip Trabzonspor'a geçebilirm. Ersun'un kontratı bitiyor uzatmazsalar talibim.

En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 10.07.2009, 21:48.
                            Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Oyuncularınızın takımdan gitmek isteyince ne yapıyorsunuz? Takımda tutmaya mı çalışıyorsunuz? Satıyormusunuz?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oyunu ilk açtığın gibi Vagner loveyi Man. City İstiyor Ts ile TSL de şampiyon olmak klüp karizmasını pek arttırmıyor öle ahım şahım.. 3 senede de 3 avrupa şampiyonlupu da olmayacağı için imkansız... Zaten İlk sene Man.city bekliyor sen teklif yaparsan oda yapıo...
                                vagner love'yi 2.1 milyon euroya aldığımı söylemiştim.ayrıca oyunda sadece turkiye ligi kayıtlı.yani gelipte csk moskovanın başına falan geçemem.resimli olarak kanıtını gösteriyorum.burda gelipte yalan söyleyecek halimiz yok.ayrıca 9.1 versiyonunu onuyorum oyunun onuda söyliyim.başka kanıt istiyosan gösteriyim toprağım

''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                                #Ziya Doğan

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X