Konu uzamış. Herkes bildiğini yapsın. bi dahada girip bu konuyu okumuycam zaten. bırakın o yıldızları henri saivet bile gelmiyor ts ye..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu uzamış. Herkes bildiğini yapsın. bi dahada girip bu konuyu okumuycam zaten. bırakın o yıldızları henri saivet bile gelmiyor ts ye..
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
Bu seneyi saldım, lonescu'yu steau ya 5 milyon euro ya, M.Gadiri 8 milyon+%30 sonraki satışa da Feyenoord'a sattım kalan gençlerle devam edeceğim. İlk 2 de bitirirsem yeterli. 3.lük bile olabilir.Zaten Ersun gitmezse bursada kalacağım.
Bu arada Emre Güngör ile anlaştık. Sezon sonu bizde. Yaser,Selçuk İnan ve Serdar Kurtuluş ile görüşmeler sürüyor.
Takım top oyamıyor Villareali yenen takım sahasında Arsinsporla 1-1 berabere kaldı. Milyonlarca pozisyonu harcayarak hemde.
Yaser ve Hrvoje Cale ile anlaştık ancak 2 yabancı sol kanat oyuncum var Cale den vazgeçtik.
Ve son olarak Rafael Sobis ve Nikola Drincic ile imzaladık sezon sonu bizdeler.
Transfer görüşmelerinde ise Barış Özbek ve Arda Turan için Gs ile temaslarımız sürüyor.
8 milyon euro ya Barış Özbek için anlaştık. Arda için diretiyorlar bu iki oyuncuyu alırsam zaten Emre Güngör ve Yaserle anlaştım onları saf dışı bırakcam Şampiyonluktan.
Vee Barış Özbek 8 milyon euro karşılığı Bursaspor'da.
SON DK SON DK FLAŞ FLAŞ
GALATASARAY ARDA İÇİN YAPTIĞIM TİKO PARA 21 milyon euro yu kabul etti. Bütçem 0 olacak arda kabul ederse yıllık 2 milyon euro yu.
çok takmıyorum sezon sonu gideceğim diye düşünüyorum para saçıyım baritrabzon bu yıl uefada herkesten fark yedi ve ligde ii değil ersun kovulursa ordayım.
Yeni Transfer hafif sakat geldi.Ligdeki ilk maçı kaçırır sonra hazır olur tahminim.
İşte bu oyunu oynamıcaksın da neyse, deplasmanda 1-1 kaldığım fenerbahçe ile içerde oynuyorum bir pozisyon var keşke gösterebilsem kaleye 1 metreden 2 defa vuruyor benim adam kalciye çarpıyor buna geliyor bidaha vuruyor yine kaleciye çarpıyor kalenin dibi.
Onu geçtim maç tek kale oynanıyor. Ve 2-1 öndeyken 85 de gol yiyoruz gidiyor 2-2 olup gol avarejıyla eleniyoruz.
Bursaspor Türkiye Kupasından elenmesi ligdeki bocalamasına son verdi ve Sivasspor'a adeta patladı.
En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 11.07.2009, 01:13.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncularınızın takımdan gitmek isteyince ne yapıyorsunuz? Takımda tutmaya mı çalışıyorsunuz? Satıyormusunuz?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen direkt yedek paf takıma yolluyorum. Sözleşmesi bitince nereye giderse gitsin.
Evet, nerede kalmıştık. Bir-iki günlük aranın ardından Trabzonspor maceramız devam ediyor...Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
- Alıntı
Yorum
-
Uefa'ya elendik ve ilk Turda Rakibimiz CSKA Moskow.
2.maç çok sıkıntılı geçti Cangele kanser etti kaçırdıklarıyla
Yeni rakibimiz İspanyol Racing ve bu sezon ligde 2.gidiyor.
Ligde işler istediğim gibi gitmiyor Gs nin 2 puan gerisinde 2.yiz. Ve lanet fikstürdü bjk fb gs ile peş peşe oynuyoruz.
RACİNG ile sahamızda 1-0 öndeyken 88 de 1-1 oldu ve moral bozulduk. Deplasmanda 1-0 kaybettik çeyrek finalden döndük. Moraller 0 evimizde son anda yediğimiz en az 10. gol bu. Ligde Gs Trabzona kaybedince liderliğe yükseldik ama önümüzdeki maçlar çok zor.En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 11.07.2009, 13:59.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
bende alanzinho 5 senesini doldurdu ve türk vatandasi olma hakki kazandi ama profiline baktigimda hala brezilyali ve formaliteleri bekliyor yaziyor ama aradan 2 ay gecti bisey degismedi
yardimci olabilecek biri varmi?
- Alıntı
Yorum
-
Palmeiras'dan Willians, A.Madrid'den Buonanotte ve Flamengo'dan E.Flores Bordo-Mavi'li formayı giymeye çok yakın. Kulübe yakın kaynaklar Karadeniz Fırtınası'nın bu üç transferin yanına gelmesi kesinleşen Seleznyov'la birlikte yaklaşık 60 milyon Dolar'a yakın bir bedel ödemesinin beklendiğini vurguluyorlar. Bilindiği gibi Trabzonspor yaklaşık 40 milyon Dolar'a Nuri Şahin'i kadrosuna katmış ve bu bir rekor olmuştu.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlamıyorsan senin sorunun..Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
Ahmet arkadaş biraz fazla kasmış..3 yıldır Fm 'nin Türkiye'deki Resmi web sitesine üyeyim bmn ile beraber takıldıgım tek sitedir, 10 yıldır oyunu oynuyorum az çok bilgili oldugumu düşüüyorum..İlk olarak İlk sezon paran olursa gelebilecek oyuncular arasında Love vardır..Hatta Palacio bile geliyor ama parayı bulmak çok zor..Ayrıca UEFA kupasının Reputation'u oyunda 18 , Türkiye Ligi'nin 14..Uefa kupası alan bir takımın Rep'i neredeyse 300-400 arası artıyorki..6.500 olan Ts için bu rakam hiç fena değil..Belki dünyanın bir numaraları yıldızlarını takıma getirmez ama 7000 rep puanını aşmış her takım Avrupa'daki çogu topçuya takıma geirir..Hele CSKA'da oynayan bir topçuyu hele hele getirir..İstediği kadar ünlü olsun..
Neyse Bende dün İngiltere Coca Cola Ligue Two'dan Notts County ile oyuna başladım..Takımın renkleri Siyah-Beyaz ama alternatif forma bordo-mavi..Takımın başına geçmemdeki en büyük etken ise dünya futbol tarihinin 'en eski profesyonel futbol takımı' olması..Genç Sırp takviyelerle çok iyi bir takım kurduk..paylaşırım yakında ssleri burada da..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyuncumun 5 senesi doldu türk vatandasligina nasil gecirebiliyorum
Benim bildiğim, beklemekten başka çare yok.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZamanla.
Benim bildiğim, beklemekten başka çare yok.
- Alıntı
Yorum
Yorum