Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bütün takımı satmama ragmen takımda uyumu yakalayamadım..

Ve istifa ettim en sonunda..Ama o Engin varya o Selçuk Alan Yattara alacağınız olsun lan..

Uyum uyum diye kafamı yediler..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Oyuncu namına yardımcı olabilirim : p
      "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
      Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Yahu ben oyunu kurdum, crakledim, oynamaya başladım, bayağı bir oynadım, yaklaşık 2-3 saat, çıkarken kaydetmeye çalıştım, ne yazık ki uyarı mesajı aldım. Ne kadar uğraşsamda kaydedemedim. Mecburen kapadık oyunu, ertesi gün az oynayıp denememe rağmen yine olmadı.

En sonunda sinirlendim, oyunu kaldırdım, CM 'ye dönüş yaptım.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu ben oyunu kurdum, crakledim, oynamaya başladım, bayağı bir oynadım, yaklaşık 2-3 saat, çıkarken kaydetmeye çalıştım, ne yazık ki uyarı mesajı aldım. Ne kadar uğraşsamda kaydedemedim. Mecburen kapadık oyunu, ertesi gün az oynayıp denememe rağmen yine olmadı.

En sonunda sinirlendim, oyunu kaldırdım, CM 'ye dönüş yaptım.
          Nedir uyarı mesajı Recep abi ?
          Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
          Kazım Koyuncu

Yorum

• 10 numara mantık sorusu, unuttum

daha doğrusu işteyim, evdekinde oldu sorun. Bir ara yeniden kurar, hatayı yazarım olursa..

Yorum

• Ben de arada bir oynarım belki diye evdeki emektar laptopa kurayım dedim ama öyle bir kastı ki oyundaki günler neredeyse gerçek gün süresiyle geçmeye başlayınca dayanamayıp siliverdim..

Muhasebe programı gibi bir oyun neden bu kadar kasar anlamadım gitti..
              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                10 numara mantık sorusu, unuttum

daha doğrusu işteyim, evdekinde oldu sorun. Bir ara yeniden kurar, hatayı yazarım olursa..
                Peki

İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben de arada bir oynarım belki diye evdeki emektar laptopa kurayım dedim ama öyle bir kastı ki oyundaki günler neredeyse gerçek gün süresiyle geçmeye başlayınca dayanamayıp siliverdim..

Muhasebe programı gibi bir oyun neden bu kadar kasar anlamadım gitti..
                3D'yi kapatsaydın abi. ?
                Database boyutu ve seçilen lig sayısı da epey bir etkiliyor.
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Sadece İngiltere' nin bütün liglerini açmıştım..

3D derken? Ona hiç dokunmadım valla. Onu kapadığım zaman o eski izometrik maç ekranı mı geliyor?

GW

Yorum

• Arkadaşlar bu oyunu indireceğimiz bir link varmı?
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadece İngiltere' nin bütün liglerini açmıştım..

3D derken? Ona hiç dokunmadım valla. Onu kapadığım zaman o eski izometrik maç ekranı mı geliyor?
                      Şöyle söyleyeyim abi.
                      Ben 2 GB Ram ve 512 Ekran Kartı ile oynuyorum.
                      Sadece Turkcell Süper Lig açık. Database boyutu Geniş.
                      Bu şekilde oyun performansı 5 üzerinden 5.

En büyük etki burada oluyor. Lig sayısının çoğalmasıyla oyuncu sayısı da artıyor. Arttıkça performans düşüyor.

Evet abi o geliyor

İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar bu oyunu indireceğimiz bir link varmı?
                      Torrent kullanıyorsan yardımcı olabilirim.
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• link kırık çıktı
                        En son Ali Tunahan Güllü tarafından düzenlendi; 02.02.2010, 18:24.
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Fatih, sadece Süper lig açıksa alttan gelen ya da alta düşen takımlar nasıl belirleniyor ki?

Hiç zevkli olmaz o yahu

Mesela ben önceden oynarken hep alt liglerden bir takım alarak üst lige çıkarmaya çalışırdım. Büyük takımlar zaten bıraksan da şampiyon oluyorlar bir şekilde

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fatih, sadece Süper lig açıksa alttan gelen ya da alta düşen takımlar nasıl belirleniyor ki?

Hiç zevkli olmaz o yahu

Mesela ben önceden oynarken hep alt liglerden bir takım alarak üst lige çıkarmaya çalışırdım. Büyük takımlar zaten bıraksan da şampiyon oluyorlar bir şekilde
                            Pardon Bank Asya da açıkmış
                            Abi, baştan aşağı olasılığın ağır bastığı bir oyun zaten.

Örneğin; Trabzonspor'u alıp oynadığında Avrupa takımlarıyla yapılan maçlarda etkili olan tek şey "büyük takımlara karşı korkup baskı altında kalma" durumu söz konusu oluyor. Ya da rehavet olayı. Eğer takım 1-2 sezon başarılı olursa bu olay hafif hafif düzeliyor.

He zevkli oluyor mu orası ayrı tabii ki olmuyor.
                            Benim de öyle Izlanda 2.Lig takımını Şampiyonlar Ligi gruplarına çıkarttığım oldu.

Ama zaten hangi takım alınırsa alınsın minimum 5-6 sene sonra regen oyuncular (gerçekle alakası olmayan alt yapıdan çıkan oyuncular) yüzünden oyunun zevki kalmıyor.
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• 5 üzerinden beş mi , bnm de 2 gb ram 512 ekran kartı var, TSL,Tur1 ,PremierL.,SerieA,LaLiga,BundesLiga ligleri açık database geniş 1 yıldız mı ne.Ama oyun çok yavaş da değil.

Bu ara 2.sezondayım ve yine 3.yüz Türkiye Kupasında Yarı finalde Gsye elendik uefada gruptan çıktık fiorentinaya elendik, Fb ligde 16.sırada ve son 3 hafta büyük ihtimalle düşecek
                              Fenerbahçe dağıldı son sırada 2 hafta

Şansın böylesi olmaz son 2 maçını kazandı Fener. Son maç benleydi Ligde 3.lüğü garantilemiştik ne 4. ne 2.olabiliyorduk oyuncuları as kadro yapmama rağmen maça asılmadılar. Fener son anda ligde kaldı.
                              En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 02.02.2010, 21:15.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Uzun uğraşlarım sonucu Gökhan Ünali 14.5 Milyon liraya shaktara sattım.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X