Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ramires konusunda cruzeiro ile anlaşamadık
    onun yerine sao paulo'dan hernanes ile anlaştık

Yorum

• hernanes süper adamdır...progbneyank alın bu adamı zenitten 30 milyara geliyor...her sene minimum 30 ligde 10 da avrupada atar
      !

Yorum

• Yahu ben fm2008'de Trabzonsporla uefa kupasını aldım ligi 12.bitirdim niye nuri kovdu beni takımdan ya..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ramires konusunda cruzeiro ile anlaşamadık
          onun yerine sao paulo'dan hernanes ile anlaştık
          inan hernanes ramires den kat kat daha iyidir bi ara ikiside bendeydi...hernanesi biraz daha ofansif oynat...çok gol atıyo
          https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Bursaspor ile ilk sezon 4. ikinci sezon 8. olduktan sonra son 2 yılı şampiyon kapattık. Ş.ligi geliri takımın finansını çok rahatlattı yayın geliri 8 milyon euro katılma ve maç gelirleri de bir o kadar geldi 15 milyon euro geçen yıl sadece C.league geliri. Bu yılda katılma ücreti aldık 4.4 milyon euro ama 4.torba dezavanjı ile yine zor bir grupta yer alacağız büyük ihtimal.

5.sezona başladık artık. Ve iç ve dış sahada farklı diziliş kullanıyorum ama bu sene patlayabilir 2 sezondur değiştirmedim çünkü sanal zeka keşfedebilir artık bunu.
            Bu sezon kadrodan yaklaşık 10 kadar oyuncuyla yolları ayırdık.
            Sinan Bolat'a istediğim talip çıkmayınca satmadım ama seneye sözleşmesi bitiyor. 1 sene daha kalsın belki sezon sonu uzatır diyorum. Zaten Bosman ile gitmeyeceğim dedi.
            Şu anda C.League kuraları çekildi ve İnter-Villareal-PSG nin olduğu gruba düştük. Fena değil diyebilirim. Hedefim yine 2-3 arası bişey.
            Gelenler:Franco Cangele,Onür Kaya,Massamba Sambou,Gianni Zuiverloon(6.5m€),Adriano(4m€),Emre Belözoğlu
            Gidenler:Çağlar Birinci(2.7m€-fb),Christer Klevien(4.1m€-al ittayat),Mikhail Sivakov(750€-konya),Bobo(6+2=8m€-s.ettiene),hamed diomende(5m€-hoffeinheim),Hasan Ali Kaldirim(1m€-1860 Munchen),Koray Çölgecen(2.9m€-Le Mans),Emmanuel Sarki(500€-Konya),Rubens Sambueza(500€-Midtjylland),Ömer Özçelik(500€-H.Tepe)

İç Saha

Deplasman

İç sahada hucuma dayalı deplasmanda ise normal yapıyorum tüm maçlarda paslarım doğrudan, sadece küçük takımlara karşı ilk 50 dk maçı açamazsak kısa pasa dönüyoruz.Ve 2-0 olan maçlarda son 10 dk uzun pasa dönüyorum.

Unleshea, malesef bende Trabzonsporla başarılı olamadım 2 kez kariyer açtım ve ligi 3. ve 4. bitirdim. İstediğim kadroyu bir türlü yapamıyorum. Mesela ilk sezon Song,Colman takımda kalıyor ve genç yabancı getiremiyorum. Bu kadroyla da 25. haftadan sonra maç dahi kazanamıyorum. O yüzden Bursasporda ilk 2 sezon takım yetiştirmeye feda ettim öyle ilk 11 de 2-3 oyuncu değil 7-8 genç oyuncuyla oynadık. o yıl 4 ertesi yıl 8. olduk. Ama hepsi gelişti ve bazılarını yüksek ücrete sattık kalanlarla 2 sezondur şampiyonuz.

Ancak Trabzonspor'a burdan bile hizmete devam ediyoruz.Avni Aker'e yabancısız gidiyoruz iç saha maçlarında ise yedek kadroyla çıkıyoruz genelde Trabzonspor'a kaybediyoruz.Onun dışında transferlerde öncelik Trabzonspor'un herkese 2-3 e sattığımız oyuncuyu Trabzona 500-1 arası veriyoruz. Örneğin Emmanuel Sarkı için 1,5 istiyorduk herkes 500 verirken Trabzondan 0 istedik kabul ettiler Sarki konyaya gitti bu da başka ilginç durum.
            Son olarak 2016 ya kadar uzattım kontratımı ama, Trabzon gel dese giderim. Yanlız geçen sene Ersun Yanal ile ligin son 15 maçında 14 galibiyet 1 beraberlik aldılar ve 6. iken 2.bitirdiler. Bu sene başarısızlık olursa baş antrönör adnan örnek,nillson,ogün temizkanoğlu,forsblad'ı da alıp Trabzon'a geçebilirm. Ama Ersun Hoca başarılı gidiyor.Tek sorunları Avrupadan çok çabuk eleniyorlar.

Klübümüzün değeri de 100 milyon euro yu aştı. Finans da 50 milyonu buldu nerdeyse.
            En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 09.07.2009, 19:15.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Manager oynamama gerek kalmadi

Transfer söylentilerim atilmis ortaya
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Şampiyonlar ligine beklemediğimiz bir galibiyetle başladık. Adeta tüm kamuoyu İspanya lig 2.sini devirmemiz karşısında şok oldu.
                Cangele Cangele Bize yeni bir stad lazım, 18 bin kişilik stadımız var. Bu sene 15 bin kombine sattık.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• tebrikler kaka6191 iyi gidiyosun.
                  bu arada arkadaşlar ilk defa marquinhosu aldım.hangi mevkide başarılı.sağda yattarayı kesmek istemiyorum.forvette de selezynov ile vagner love var.bir turlü seçim yapamadım
                  ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                  #Ziya Doğan

Yorum

• Ben işsiz başladım ama neden dünyaca ünlü kulüplerden teklif geliyor???
                    .

Yorum

• İlk olarak -çağrı- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben işsiz başladım ama neden dünyaca ünlü kulüplerden teklif geliyor???
                      Oyuncu geçmişini nasıl yaptın?

Yorum

• İlk olarak 3cale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tebrikler kaka6191 iyi gidiyosun.
                        bu arada arkadaşlar ilk defa marquinhosu aldım.hangi mevkide başarılı.sağda yattarayı kesmek istemiyorum.forvette de selezynov ile vagner love var.bir turlü seçim yapamadım
                        keşke almasaydın bu takıma pek lazım değil

Yorum

• selçuk'un 3 tane füzesiyle(2si uzatmada) galip gelip süper kupayı da müzemize götürdük

hernanes müthiş başladı
                          hazırlık kampında mükemmel oynadı
                          6maç 6 gol 5 asist ile
                          herkese öneririm pahalı ama sağlam oyuncu ileride iyi paraya satılır

Yorum

• Yahu bu oyun beni kanser edecek Villareal'i 2-0 yenen takım Kocaeline nasıl 2-0 yenilir ligde 10 maç sonra puan kaybettik. Bu sezon 5.hafta 4-0-1 oldu moralimiz bozuldu. Trabzon umarım kötü gider artık Trabzonspor'a geçmenin zamanı geldi Ama Ersun Bırakmıyor. Bugunde Kadıkoyde Fb yi yenmişler böyle giderse kazık çakacak Trabzona.
                            C.League de Bursa çok iyi gidiyor ligde beklediğimiz gibi değiliz bu sene ama PSG deplasmanında 1 puan aldık ve grup liderliğini sürdürdük. 2 Hafta sonra içerde inter maçı var.
                            En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 09.07.2009, 21:41.
                            Ey Türk Gençliği!

Yorum

• ''' Editt !!! .... ?? ___
                              En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 10.07.2009, 22:04.

Yorum

• Arkadaşlar valla konuyu ne zamandır takip ediyorum ama dayanamıcam artık. Hile yapmayın şu oyunda hiç zevki kalmıyor.. Liverpoolu yenmeler uefa kupaları , Vagner Love , Oscar Cardozo Felan Bunlar hikaye geçin olacak iş değil .. Zamanında bende yapıyordum ama hilesiz oynamak kadar güzeli yok. Ts ile hilesiz 4 sezonda 1 şampiyonluk aldım birde Gruplardan çıkıp elendim uefa da ama oyundan aldığım zevki değişmem.. Çünkü hala daha ideallerim var 4 yılda 4 şampiyonluk sayısız kupa almasını bende bilirdim ama ee alsan ne olcakki oyun bitti... Maçtan önce save alıp yenene kadar girip çıkmak sonrada buraya resim koymak iş değil.. Hilenin kralını biliyorum Eğer isterseniz Barcelonaya 25 tane golü bir maçta atabilirim.. AMa hani zevk....
                                Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                                Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim