Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar, netbook kullaniyorum yani, cd takamiyorum sistemime...

acaba cm in eski versiyonlarini bir yerlerden indirebilecgim bir adres biliyormusunuz, legal olarak?

ya da birinizde setupu varmi, sayet oyun freeware olduysa?
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak almanyaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaslar, netbook kullaniyorum yani, cd takamiyorum sistemime...

acaba cm in eski versiyonlarini bir yerlerden indirebilecgim bir adres biliyormusunuz, legal olarak?

ya da birinizde setupu varmi, sayet oyun freeware olduysa?
      Legal olmaz
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Trabzonspor dayim. Hangi oyunculari transfer edim?
        1

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor dayim. Hangi oyunculari transfer edim?
          Paran var ise ofansif ortasahaya Alex Raphael'i oneririm 5'e alırsın...
          Defansın ortasına Miranda,Sakho,Leo,Gerson...
          On Liberoya Zuculiniyi kesinlikle al 1 sezon sonra geliyor ama harika oyuncu...
          Forvet Keirrison,Guilherme,Seleznyov,Artem Mileyvski...

Marquinhos,Alex Teixira,Willians,Douglas Costa,Bernardo,Celso Borges
          bunlarda harika oyuncular...

Ama bana ucuz lazım diyorsan şuanlık sadece Celson Borgesi alabilirsin...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Paran var ise ofansif ortasahaya Alex Raphael'i oneririm 5'e alırsın...
            Defansın ortasına Miranda,Sakho,Leo,Gerson...
            On Liberoya Zuculiniyi kesinlikle al 1 sezon sonra geliyor ama harika oyuncu...
            Forvet Keirrison,Guilherme,Seleznyov,Artem Mileyvski...

Marquinhos,Alex Teixira,Willians,Douglas Costa,Bernardo,Celso Borges
            bunlarda harika oyuncular...

Ama bana ucuz lazım diyorsan şuanlık sadece Celson Borgesi alabilirsin...
            Sagol abi.
            1

Yorum

İBB'den Cem Demirtaş (MR), Ahmet Yüce (LB, takımını hatırlamıyorum, GB olabilir.) , Miranda (DC) , Rafael Carioca (DMC , 4-5 mio $ gerekebilir), Antti Heiskanen, Thomas Bernard (AMC)...

Cem ve Ahmet'i iki çuval pirinç fiyatına alabilirsin...

Yorum

• Arkadaslar online satin alabilecegim FM07 var

netbookumda(eeepc 1008ha) oynama imkanim olabilir mi sizce?

1,66 ghz
                1 gb ram
                ?

Satin almayi düsünüyorum
                Trabzonspor
                FC Barcelona MSV Duisburg
                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

Colman'ı Hemen Sat . En Az 3 Milyon Alırsın . Hırvatistan Liginde Çıkış Yapabilecek Çok Sayıda Yıldız Adayı Var .

Oraya Yolla Özkan Sümer'i

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Colman'ı Hemen Sat . En Az 3 Milyon Alırsın . Hırvatistan Liginde Çıkış Yapabilecek Çok Sayıda Yıldız Adayı Var .

Colmanı hemen satmamalı. İki sene oynat en az 10 milyona satarsın hem de fıstık gibi oyuncu, gelişmesini ne bekleyeceksin.

Yorum

• Şu oyuncu önerisinde fiyat yazarken para birimlerini de yazarsak iyi olur.5 milyon, 7 milyon ama ne?Pound mu, avro mu, dolar mı, Türk lirası mı..
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tövbe de Colmanla Selcuk satılır mı??
                        Ne zaman oynasam ikisi de cok verimli oluyor...
                        Colmanı 2-3 sezon sonra cok iyi paralara satabilirsiniz..
                        Ama Selcugu asla...

Yorum

• Araklıspor kariyerimi noktalamak zorunda kaldım

Nedeni takımdaki 30 küsür oyuncudan sadece 13 tanesinin lige kaydolması.Diğerlerinden faydalanamayacağım için mecburen Tff 2. Lig macerasını noktaladım.

Şimdi Liverpool'la yeni bir kariyer açıyorum.Araklspor'daki gibi bir aksilik çıkmazsa sezonu tamamlamak istiyorum .

Almamı önerdiğiniz isimler var mı ? Yada takımdan gönder dediğiniz ..

|- Not : FM 2008 oynuyorum -|

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Araklıspor kariyerimi noktalamak zorunda kaldım

Nedeni takımdaki 30 küsür oyuncudan sadece 13 tanesinin lige kaydolması.Diğerlerinden faydalanamayacağım için mecburen Tff 2. Lig macerasını noktaladım.

Şimdi Liverpool'la yeni bir kariyer açıyorum.Araklspor'daki gibi bir aksilik çıkmazsa sezonu tamamlamak istiyorum .

Almamı önerdiğiniz isimler var mı ? Yada takımdan gönder dediğiniz ..

|- Not : FM 2008 oynuyorum -|
                            Alihan bende FM 2008 ' i oynamaya başladım ama çok karışık yav. Trabzonspor'u aldım Vllaznia'yla 1-1 berabere kaldım .

FM2008'de transfer nasıl yapılıyor

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İBB'den Cem Demirtaş (MR), Ahmet Yüce (LB, takımını hatırlamıyorum, GB olabilir.) , Miranda (DC) , Rafael Carioca (DMC , 4-5 mio $ gerekebilir), Antti Heiskanen, Thomas Bernard (AMC)...

Cem ve Ahmet'i iki çuval pirinç fiyatına alabilirsin...
                              Sagol abi .
                              1

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu oyuncu önerisinde fiyat yazarken para birimlerini de yazarsak iyi olur.5 milyon, 7 milyon ama ne?Pound mu, avro mu, dolar mı, Türk lirası mı..
                                Avro abi .
                                1

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X