Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bana bir kişi desinki 1-0 geriye düştümde gol maçı 2-1 aldım...

Arkadaş ne yap ne et..Olmuyor..30 şuttan 25'i kalede bir tanesi gol olmuyor..Kaleciler neden bu kadar iyi..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Biri bana nasıl tatile çıkılacağını söylesin yahu.. milli maç aralarında gidip bi çay demleyim falan diyorum ama go on holiday tuşuna basınca oyun ayarları falan çıkıyor. Tatile çıkmayı becerebilen biri bana da anlatsın hayrına
      #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biri bana nasıl tatile çıkılacağını söylesin yahu.. milli maç aralarında gidip bi çay demleyim falan diyorum ama go on holiday tuşuna basınca oyun ayarları falan çıkıyor. Tatile çıkmayı becerebilen biri bana da anlatsın hayrına
        Bende de aynı sorun var .

Korsan oyun olduğundan kaynaklanıyor .

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biri bana nasıl tatile çıkılacağını söylesin yahu.. milli maç aralarında gidip bi çay demleyim falan diyorum ama go on holiday tuşuna basınca oyun ayarları falan çıkıyor. Tatile çıkmayı becerebilen biri bana da anlatsın hayrına
          İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende de aynı sorun var .

Korsan oyun olduğundan kaynaklanıyor .
          Benimkide korsan...Aynı sorun

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Tatile çıkma sorunun korsan oyun olup olmaması ile alakası yok..

Google'a ''Football Manager 2009 Go on Holiday Çözüm [Tatile Gitme Sorunu Çözüm]'' yazarsanız gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz..
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bana bir kişi desinki 1-0 geriye düştümde gol maçı 2-1 aldım...

Arkadaş ne yap ne et..Olmuyor..30 şuttan 25'i kalede bir tanesi gol olmuyor..Kaleciler neden bu kadar iyi..
              fener maçıydı 3-0 geri düşmüştüm 2.yarı kerrison'la başladım adam 4 gol attı 4-3 yendim deplasmanda)
              "53"

Yorum

• İlk olarak Tanju Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fener maçıydı 3-0 geri düşmüştüm 2.yarı kerrison'la başladım adam 4 gol attı 4-3 yendim deplasmanda)
                Valla kopuk oyuncularla her maç döner

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ömer,

Senin kadroda Hüseyin var. İstediğin varyasyonu dene sonuç alamazsın.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Türkçe yaması çıktı mı , uzun zamandır takip edemiyorum da...
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ömer,

Senin kadroda Hüseyin var. İstediğin varyasyonu dene sonuç alamazsın.
                      Yok yok ''Sanal Hüseyin'' çok farklı

Uzaklardan goller,arapaslar...Bakma orda öle durduğuna

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bana bir kişi desinki 1-0 geriye düştümde gol maçı 2-1 aldım...

galatasaraya 1-0 yeniliyorken son yarım saat ne var ne yok ileri çıkardım
                        stoperleri ön liberoya,bekleri ml-mr bölgesine kanatları aml-amr bölgesine kadar çıkardım
                        1-1 yaptım sonra baktım iyi oynuyo takım bozmadım 1-2 yaptım
                        sonra defansa çekildim 2-2 oldu tekrar hücum taktiğine döndüm 2-3 kazandım maçı
                        sonraki hafta aynı dizilişle bursaya 3 attım
                        ama herzaman yemiyor bu taktik
                        deplasmanda denizliden 4 yedim bu taktikle

Yorum

• 3 boyut olayı oyuna yeni bir heyecan getirmiş olsa da,son zamanların en kötü FM i olduğunu düşünmeye başladım..Yahu arkadaş bu oyun piyasaya sürülmeden önce hiç kimse test etmiyor mu bunu?..Forvetler niye gol atamıyor kardeşim?..Her maç öncesi notlarda "Çemşit 567 dakikadır gol orucunda,Vahdet 887 dakikadır gol atamıyor,Mahmut 771 dakikadır rakip ağları havalandıramadı...",nedir bu ya?..Sonra,sadece kaleciyi 2'ye 1 yakalayınca niye bu eşşoğlusu forvetler boştaki adama vermezler de ısrarla her seferinde kalecilerin üzerine vururlar topu?..

Bir de gerçekten de geriye düştükten sonra maçı çevirmenin tek bir yolu var :"hiç bir şey yapmamak"...Maalesef böyle...Eskiden 4-2-4 komple hücum yapınca rakibin üzerine üzerine giden ataklarımızı izlerdik,ama rakibin de arada bizim ataklarımızdan çok daha tehlikeli kontraataklarını.Şimdi değiştirmişler,4-2-4 yapınca sadece rakip kontraatakları izliyoruz,ulan iyi de bizim takım komple ilerde piknik mi yapıyor ki,1 tane şut yok 20 dakikada?..

Öne geçince öyle değil ama,adamlar nefes aldırmıyor,defansa da çekilsen,atağa da çıkarsan nafile,zaman bitmek bilmiyor,yok rakip öndeyse o zaman başka,ne yaparsan yap,daha taktik ekranına girmeye zaman bulamadan maç ışık hızıyla bitiyor,çünkü rakip 4-1-4-1 oynamaya başladı ve rakip öyle oynarsa sen gol atamazsın!..

Başka bir olay,maç esnasında taktiği değiştirdik ve maç devam ediyor,ceza yayı üzerinde çok tehlikeli bir yerde frikik kazandınız,frikikleri 20 olan,vurduğunu atan adamınız da topun başına geçti...Zrt diye ekranda "making tactical changes" yazısı ve sonra maç alakasız bir yerden devam ediyor,ulan tamam gol olmadı da,barajdan mı döndü,kaleci kornere mi attı,işte orası meçhul,pozisyon gitti...

Şubat'ın ortasında Trabzon'da hava sıcaklığının 30 C olması da ayrı bir komedi,neyse ki o kadar fazla etkilemiyor oyunu.
                          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Ben pek beğenmediğim için 2008 i oynuyorum....
                            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3 boyut olayı oyuna yeni bir heyecan getirmiş olsa da,son zamanların en kötü FM i olduğunu düşünmeye başladım..Yahu arkadaş bu oyun piyasaya sürülmeden önce hiç kimse test etmiyor mu bunu?..Forvetler niye gol atamıyor kardeşim?..Her maç öncesi notlarda "Çemşit 567 dakikadır gol orucunda,Vahdet 887 dakikadır gol atamıyor,Mahmut 771 dakikadır rakip ağları havalandıramadı...",nedir bu ya?..Sonra,sadece kaleciyi 2'ye 1 yakalayınca niye bu eşşoğlusu forvetler boştaki adama vermezler de ısrarla her seferinde kalecilerin üzerine vururlar topu?..

Bir de gerçekten de geriye düştükten sonra maçı çevirmenin tek bir yolu var :"hiç bir şey yapmamak"...Maalesef böyle...Eskiden 4-2-4 komple hücum yapınca rakibin üzerine üzerine giden ataklarımızı izlerdik,ama rakibin de arada bizim ataklarımızdan çok daha tehlikeli kontraataklarını.Şimdi değiştirmişler,4-2-4 yapınca sadece rakip kontraatakları izliyoruz,ulan iyi de bizim takım komple ilerde piknik mi yapıyor ki,1 tane şut yok 20 dakikada?..

Öne geçince öyle değil ama,adamlar nefes aldırmıyor,defansa da çekilsen,atağa da çıkarsan nafile,zaman bitmek bilmiyor,yok rakip öndeyse o zaman başka,ne yaparsan yap,daha taktik ekranına girmeye zaman bulamadan maç ışık hızıyla bitiyor,çünkü rakip 4-1-4-1 oynamaya başladı ve rakip öyle oynarsa sen gol atamazsın!..

Başka bir olay,maç esnasında taktiği değiştirdik ve maç devam ediyor,ceza yayı üzerinde çok tehlikeli bir yerde frikik kazandınız,frikikleri 20 olan,vurduğunu atan adamınız da topun başına geçti...Zrt diye ekranda "making tactical changes" yazısı ve sonra maç alakasız bir yerden devam ediyor,ulan tamam gol olmadı da,barajdan mı döndü,kaleci kornere mi attı,işte orası meçhul,pozisyon gitti...

Şubat'ın ortasında Trabzon'da hava sıcaklığının 30 C olması da ayrı bir komedi,neyse ki o kadar fazla etkilemiyor oyunu.
                              Bu yazdıklarınızın 9.1.0 versiyonunda olduğunu biliyorum. Son çıkan versiyonda da bu tip sorunlar var mıdır?
                              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• 2012-2013 sezonunu da lider tamamladım.

Şampiyonlar liginde çeyrek finalde Chelsea'yi eledim yarı finalde Manu'ya talihsiz bi şekilde elendim.

Genel olarak başarılı bir sezon oldu.

Yeni yıl Avrupa'da kupa ligde şampiyonluk hedefiyle başladı ne varki geçen sezon 5 yıllığına imzaladığım yıllık 500 bin Euroluk sözleşme sezon başında Juventus'un dudak uçuklatıcı teklifiyle son buldu.

Yıllık 3.1 milyon Euroluk teklifi düşünmeden kabul ettim

Avrupa kariyerim başlamış oldu.
                                En son Fatih tarafından düzenlendi; 05.01.2009, 19:19.
                                Bordomavi.net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X