Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunu nereden indirebilirim...
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2. sezon bitti.Yine şampiyonuz.

Oyuncu satışları ve başkanın verdiği 6 Milyon Dolar ile toplamda 37 Milyon Dolar civari transfer bütçem oldu.16 Milyon Doları harcadım.14 Milyon Doları bir forvete verdim zaten.Artık avrupada başarı istiyoruz.

Yukardakş oyunculara bakayım.

Not:Fatih Tekke'yi 350 Bin Dolara aldım Bjk'den.

Bir de IGNASHEVİC geliyor bedava.ALANZİNHO da 6.25 Milyon Dolara CSK'ya gidiyor.
      Şuan ki transferlerim bunlar.10 Milyon Dolarım daha var.Eksik bölgere alabilirim.
      Més Que Un Club

Yorum

• Atiba Hutchinson'u Alacağım . Ligde 20 Asist İle Oynuyor

Yorum

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Atiba Hutchinson'u Alacağım . Ligde 20 Asist İle Oynuyor
          Bende Fenerbahçe'nin en etkili oyuncusu..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Sizin yüzünüzden oyuna para verecem şimdi

Yorum

• Milli takımı Fatih Terim'in işgalinden kurtaracağım

Yorum

• ben su adamlar bakıyım bı benım 2.sezonumdu 2.yim ligde işte 11 maç fln oldu 9gal 1ber 1mağlu. stad istedim yönetimden her maç 25000 kişi stad daha çok adam gelmesini istedim abim ultimatom verdi kovuldum ama kaydetmeden çık 5-6 saat oynamışdım ama bakalım hangi aydan başlıcaz
                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Ben ısrarla 4-3-3 atak oynatıyorum. Sizce nasıl oynatmalıyım? Çok berabere kalıyor takım
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Gerçi 2009'u hiç oynamadım ama önceki serilerde kazanmak için en etkili çözüm full defans oynamaktı.

Üstelik galibiyetler de 2-3 farkla oluyordu genellikle.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben ısrarla 4-3-3 atak oynatıyorum. Sizce nasıl oynatmalıyım? Çok berabere kalıyor takım

üc bej ki oynat derim Atak olsun ama
                      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Abi 3-5-2 sarmaz beni Çok hücum etmem lazım. Henrik Larson'un peşine düştüm. Ahdım var, giydireceğim ona Trabzonspor formasını

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        Eduardo Galeano

Yorum

• Hutchinson Süper , Hep İzletiyorum . Raporlar Olumlu .
                          Alacağım Kesin .

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben ısrarla 4-3-3 atak oynatıyorum. Sizce nasıl oynatmalıyım? Çok berabere kalıyor takım
                            4-5-1

Orta saha ikili kanatlar ofansif şekilde birde oyun kurucu

Bak hücum nasıl yapılıyorAma forvetlerin çok iyi olsun..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• 2 tane alabileceğimiz genç ve kaliteli forvet önersene Ömer Gökhan ve Umut var forvette.

“Ben basit bir '
                              Eduardo Galeano

Yorum

• İlhan Abi Forvet'in Kralı Herşeyi ; Eugene Seleznyov .
                                10 Gol Altında Kalırsa Beni Forumdan Uzaklaştır
                                En son Birtan Karaman tarafından düzenlendi; 02.06.2009, 20:53.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X