Bunu nereden indirebilirim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. sezon bitti.Yine şampiyonuz.
Oyuncu satışları ve başkanın verdiği 6 Milyon Dolar ile toplamda 37 Milyon Dolar civari transfer bütçem oldu.16 Milyon Doları harcadım.14 Milyon Doları bir forvete verdim zaten.Artık avrupada başarı istiyoruz.
Yukardakş oyunculara bakayım.
Not:Fatih Tekke'yi 350 Bin Dolara aldım Bjk'den.
Bir de IGNASHEVİC geliyor bedava.ALANZİNHO da 6.25 Milyon Dolara CSK'ya gidiyor.
Şuan ki transferlerim bunlar.10 Milyon Dolarım daha var.Eksik bölgere alabilirim.Més Que Un Club
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtiba Hutchinson'u Alacağım . Ligde 20 Asist İle Oynuyor
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
ben su adamlar bakıyım bı benım 2.sezonumdu 2.yim ligde işte 11 maç fln oldu 9gal 1ber 1mağlu. stad istedim yönetimden her maç 25000 kişi stad daha çok adam gelmesini istedim abim ultimatom verdi kovuldumama kaydetmeden çık 5-6 saat oynamışdım ama
bakalım hangi aydan başlıcaz
uff msglsn glba .s.s.s
- Alıntı
Yorum
-
Ben ısrarla 4-3-3 atak oynatıyorum. Sizce nasıl oynatmalıyım? Çok berabere kalıyor takımTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ısrarla 4-3-3 atak oynatıyorum. Sizce nasıl oynatmalıyım? Çok berabere kalıyor takım
üc bej ki oynat derimAtak olsun ama
Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
- Alıntı
Yorum
-
Abi 3-5-2 sarmaz beniÇok hücum etmem lazım. Henrik Larson'un peşine düştüm. Ahdım var, giydireceğim ona Trabzonspor formasını
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ısrarla 4-3-3 atak oynatıyorum. Sizce nasıl oynatmalıyım? Çok berabere kalıyor takım
Orta saha ikili kanatlar ofansif şekilde birde oyun kurucu
Bak hücum nasıl yapılıyorAma forvetlerin çok iyi olsun..
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
2 tane alabileceğimiz genç ve kaliteli forvet önersene ÖmerGökhan ve Umut var forvette.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
- Alıntı
Yorum
-
İlhan Abi Forvet'in Kralı Herşeyi ; Eugene Seleznyov .
10 Gol Altında Kalırsa Beni Forumdan UzaklaştırEn son Birtan Karaman tarafından düzenlendi; 02.06.2009, 20:53.
- Alıntı
Yorum
Yorum