Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yunus Emre, eyvallah dostum. Kayıtlı oyunların en eskisinden başladım. En azından İ.B.B maçında kayıt almışım.

@ Ömer,

Baba bu yazıları kopyaladın mı yoksa kendin mi yazdın? Ben kopyalayamıyordum.
    En son ilhan tarafından düzenlendi; 01.06.2009, 20:56.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yunus Emre, eyvallah dostum. Artık yeniden başladım

@ Ömer,

Baba bu yazıları kopyaladın mı yoksa kendin mi yazdın? Ben kopyalayamıyordum.
      Ben yazdım kanka...

Oyunda hiç böyle yazarmı

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Futbolculardan Alanzinho ise ''Oyun'un datası bizim yanımızdaydı'' dedi..
        Ahhaha ççç
        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Takımları küme düşürmekten sıkılmadın mı İlhan...

Bilgisayar kendini kapatmaya başlamış senden dolayı...
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• Ben küme düşürmek mi?

Hüseyin'i, Tayfun'u, Tolga'yı aynı anda satmak ne demek bilir misin Kaya abi? Hem de süresiz kadro dışı bıraktıktan sonra. Takım kendine geldi, gelenle gidenle berabere kalıyor. ççç ççç
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Kanka kaçıncı sezonunda Milan'ı eleyecek seviyeye geldin?

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lauran Blanc'e uyuz oldum. Her maç tribünde Yattara'yı izliyor. Satmıyorum dedikçe istiyor.
              Bende de izliyor, teklif gelsede satsam

Bu arada deplasmanda Bjk ile oynadığımız maç gibi fm'de maç oldu. Onlar oynadı, ben gol attım, galip geldim
              En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 01.06.2009, 21:56.
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Rakikal bir karar alıp oyunu 2d oynayacağım bundan sonra.

Yorum

• Bu arada bilmeyen yoktur ama belki yeni başlayanlar vardır söyleyeyim Kesinlikle internetten indirin veya kendiniz antreman sistemi olusturun. Yoksa hiç bir oyuncudan istenilen verim alınamaz ve Oyuncuların profil özellikleri geriler.

Yorum

• Takımımla ilk yarıyı bitirdim, West Ham United benle ilgilenmeye başladı =))

İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada bilmeyen yoktur ama belki yeni başlayanlar vardır söyleyeyim Kesinlikle internetten indirin veya kendiniz antreman sistemi olusturun. Yoksa hiç bir oyuncudan istenilen verim alınamaz ve Oyuncuların profil özellikleri geriler.
                    Ben genelde oyundaki en sağlam antrenötleri alıp onlara çalıştırırım
                    En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 02.06.2009, 01:12.
                    www.twitter.com/SDanismaz
                    Gugudali..
                    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Oyuncu önerilerini genel olarak toparlayalım : (İsteyen alıntılayarak listeyi güncellesin,böylece elimizin altında güncel bir liste olmuş olur)

1.Simon Vukcevic-AMC-FC (Oyunun bir hatası da diyebiliriz bu fevkalbeşer kişi için.Bir nevi hile sayılabilir,o derece yani)
                      2.Marquinhos-AMRLC-FC (Orta sahanın her yerinde oynayabiliyor ama asıl verimli olduğu yer forvet.Çok süratli,teknik ve bitirici.6-7 kişiyi tek başına geçip gol attığı çok oluyor.)
                      3.Keirrison-FC(Uzak,yakın farketmez,her yerden gol atabilir,kapalı defanslara karşı iyi bir ilaç.)
                      4.Selezynov-FC (Boy,pos,kuvvet,güç ne ararsan bu adamda.Target man.Kodu mu oturtuyor.Bir nevi Drogba.Mehmet Yılmaz+Mehmet Yıldız toplamı.Özellikle tek forvet oynamak isteyenler için ideal.Hiç bir kafa topunu kaçırmıyor ve hiç yıkılmıyor.)
                      5.Willians Santana-AMRLC-FC (Kanatlarda çok etkili,ortada ve forvette de çok iyi.)
                      6.Guilherme-AMC-FC (Keirrison ve Marquinhos tarzı olan ama onlar gibi kolay kolay keşfedilemeyen biri.Diğerlerinde geç kalırsanız hemen kapılıyorlar,ama aynı kalitedeki bu adamı bulamıyorlar nedense.)
                      7.Gerson-DC (Oyun başladığında 15 yaşında ama canavar gibi.En iyisi 2-3 yıl sonrası için sözleşme imzalamak,o zamana kadar iyice gelişip taş gibi olur zaten.)
                      8.Leo-DC (Gerson'un idollerinden biri,ikisini beraber stopere koyarsanız kaya gibi defansınız olur.)
                      9.Pogrebnyak-FC (Brezilyalı veya Afrikalı forvet istemeyenler için ilaç.Target man.)
                      10.Teixeira-AMRLC (Kanatlarda çok iyi,çok da genç)
                      11.Ignashevich-DRC (Tecrübeli defans arayanlar için.Hata yapma olasılığı çok az,çok soğukkanlı,büyük maçların adamı.İleri çıktığında da gol atmadan geri dönmez.)
                      12.Bilyaletdinov-AMLC (Rus ekolünü sevenler için.Sağlam,faydalı,kaprissiz,takım oyuncusu)
                      13.Ramires -DMC (Aha size Hüseyin'in yerine adam)
                      14.Hernanes -DMAMRLC (Orta sahada çok verimli bir oyuncu)
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• 2. sezon bitti.Yine şampiyonuz.

Oyuncu satışları ve başkanın verdiği 6 Milyon Dolar ile toplamda 37 Milyon Dolar civari transfer bütçem oldu.16 Milyon Doları harcadım.14 Milyon Doları bir forvete verdim zaten.Artık avrupada başarı istiyoruz.

Yukardakş oyunculara bakayım.

Not:Fatih Tekke'yi 350 Bin Dolara aldım Bjk'den.
                        En son Atakan tarafından düzenlendi; 02.06.2009, 12:05.
                        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eski Kariyer'den İstifa Etmiştim , Yazdım Önceki Sayfalarda .
                          Şimdi Yeni Sezon Açtım . İlk Sene'm . İyi Gidiyorum
                          Hedef Avrupa Kupaları Olarak Belirledim Ama Biz Şampiyonlar Ligine Gideceğiz Gibi
                          Süper Form Tuttuk . Karadeniz BankAsya'ya Çıkar İnşanlah .
                          Bazı Transferleride O İhtimali Göz Önüne Alarak Yapıyorum .
                          Eğer Çıkamazlarsa 2-3 Tecrübeli Adam Göndereceğim .
                          Geleceğin Takımını Oluşturuyoruz . Ali Helvacı Çok İyi Bir Oyuncu Denizlispor Paf Takımından Aldım . Manisaspor'da Ferhat'ı Aldım , Sezer'ide Alabilirim .
                          Dün Pek Oynamadım . Bu Akşam Maçtan Sonra Oynarım Artık
                          Dün Aslında Yeni Kariyer'e Başladım .
                          Tam Sezon'un Başlamasına 6 Gün Kala Crash Dump Hatası Alınca Yıkldım
                          Yukarıdaki Kariyerime Devam Etmeye Başladım .
                          Lig'de 10 Maçlık Namağlup Serimiz Gs Maçı İle Son Buldu (4-1)
                          Ligde 4.'yüm . Fortis Kupasında Final'de Rakip Bjk .
                          Karadenizspor BankAsya'ya Çıkma Şansı Bulunmadığı İçin , Yatırımı Orduspor'a Yapacağım . Süper Lig'e Yükseldiler . Volkan Babacan'ı Bedava'ya Aldım .
                          Mucize Adam'ım Ki Sung Yueng'in Profili'ni Koydum
                          Bide Fransız Asistan Aldım Kendime Onunda Profili Aşağıda .
                          Menajer Ve Ki Sung Yuegn Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum .

Bu Asistan'ım ;

Buda Ki Sung Yueng ;

Yorum

• Ben de yeni oyuna başladım. Milli takımla. En az 2 sene orada görev yaparım. Yanında başka klüplerine menejerliğini de yaparım teklif gelirse. Sonra kariyerimde yeni ufuklar yeni heyecanlar ararım.

Geçen yazın böyle bir kariyer yapmıştım. Çok sarmıştı. Sonunda Madrid'e gitmiş, hezimetler yaşamış, emekli olmuştum. Real Madrid gerçekte de oyunda da mentalite fakiri..

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kanka kaçıncı sezonunda Milan'ı eleyecek seviyeye geldin?
                              Kanka daha 3. sezonum bitti bitecek..Ben bir seviyeye gelmedim..Beni data bir seviyeye getirdi..Hala şokundayım
                              İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rakikal bir karar alıp oyunu 2d oynayacağım bundan sonra.
                              Muhammet bende hala noktalarla oynuyorum...En güzeli onlar,Alıştık bir kere..Rövaşata çekseler anlarım
                              İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              11.Ignashevich-DRC (Tecrübeli defans arayanlar için.Hata yapma olasılığı çok az,çok soğukkanlı,büyük maçların adamı.İleri çıktığında da gol atmadan geri dönmez.)
                              İşte harbi defans..Bende şiddetle öneriyorum..Bedavaya almıştım..Song'un yerini doldurmakla kalmadı,taştı..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Tolga'yi sezon basi fiyatini 0 € veya cok düsük bir rakama 24 ay vade 10 milyon € 'ya diger takimlara önerin.
                                Man City atliyor hemen.
                                Diger oyuncularda da deneyebilirsiniz.
                                Teklif gelmedi diye hemen yilmayin.
                                Bir hafta kadar bekleyin.
                                Teklif gelmesi muhtemeldir.
                                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X