Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şuanda oyunu indiriyorum.

4,2 GB İso gözüküyor.
    Boşuna indiriyorsun bence abi.

2 haftaya kalmaz RIP yani sıkıştırılmışları çıkar.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Boşuna indiriyorsun bence abi.

2 haftaya kalmaz RIP yani sıkıştırılmışları çıkar.
      Rip'lileri zaten çıkmış. 47 part.

Ben direk tek linkten indiriyorum
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rip'lileri zaten çıkmış. 47 part.

Ben direk tek linkten indiriyorum
        Daha aza indirilir.
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• ya tek linkten indiren arkadaslar bana özelden linkini atabilirmi acaba

Yorum

• Tek linki banada atın yahu.Özelden atarsanız sevinirim.
            Més Que Un Club

Yorum

• Oyun bugün satışa sunuldu.Fm 2009'da Trabzonspor'u mümkün olduğunca gerçeğe yakın yapmaya çalıştım umarım hepiniz beğenirsiniz.

Yorum

• Football Manager serilerinde Sports Interactive tarafından gelenek haline gelmiş olan oyunun resmi çıkış tarihindeki yamalara bir yenisi eklendi ve Football Manager 2009 yaması 9.1 yayında.

Football Manager 2009 resmi çıkış tarihinde Sports Interactive tarafından 165mb boyutundaki ilk FM2009 yaması 9.1 oyun kodunun baskıya girmesi nedeniyle kitlenmesi sonrası ve demoda karşılaşılan problemlerin yamanması için mutlaka kurulması gereken bir dosyadır.
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şimdi gidip orjinal oyunu alacağız ama,içimden bir ses 40 yerinden yama gerekecek diyor...Neyse ki Steam var...
                  İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Football Manager serilerinde Sports Interactive tarafından gelenek haline gelmiş olan oyunun resmi çıkış tarihindeki yamalara bir yenisi eklendi ve Football Manager 2009 yaması 9.1 yayında.

Football Manager 2009 resmi çıkış tarihinde Sports Interactive tarafından 165mb boyutundaki ilk FM2009 yaması 9.1 oyun kodunun baskıya girmesi nedeniyle kitlenmesi sonrası ve demoda karşılaşılan problemlerin yamanması için mutlaka kurulması gereken bir dosyadır.
                  Buyur burdan yak...
                  Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Abi burdan çıkaracağımız sonuç senin çok ileri görüşlü olduğun
                    oyunun demosunu büyük bi hevesle aldım 3D yi denemek için ..ancak bilgisayarım 3D yi çalıştırmadı ..ama yinede çok hoşuma gitti.
                    BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• Tek link varsa ozelden banada yollayabilirmisiniz
                      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Football Manager 2009'da Trabzonspor(Resimli) (FM 2009)

Trabzonspor Bilgi Ekranı 1

Trabzonspor Bilgi Ekranı 2

Trabzonspor'un Pilot Takımları

Trabzonspor Personel Bilgileri (Teknik Direktör oyunu oynayan ben olduğum için Sabri Kurban yazıyor)

Bilgilerinde kadronun yedek oyuncusu olarak geçen ve bir sürü Avrupa Takımı'nın istediği Kaleci Tolga Zengin
                        61>34 Trabzonspor
                        En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                        Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• eline sağlık. tolgayı hemen satabilme olayı çok güzel olmuş .
                          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Hocam en önemli olayı, futblcuların özelliklerini koymayı unutmuşsun
                            Onları da alabilir miyiz bir zahmet?
                            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam en önemli olayı, futblcuların özelliklerini koymayı unutmuşsun
                              Onları da alabilir miyiz bir zahmet?
                              bencede
                              hepsinin profilini tek tek koyman zor olur ama en azından oyuncunun değerlerini görseydik
                              7n bitirdin bizi

Yorum

• Rigobert Song - Hüseyin Çimşir - Tony Sylva - Egemen Korkmaz - Gökhan Ünal

61>34 Trabzonspor
                                En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                                Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X