Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özellikle 2001-2003 arası fmlerde finishing:20 ve pace:20 olan bir genç forvet buldunuz mu işlem tamamdı
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Temur da iyiydi de bir sezonda 60 gol, 70 golü ben bir tek Tsigalkoda gördüm abi. Temurum üst limiti 30-40'dı. O golü Billy Sharp da atıyor 2008'de

Tsigalko'nun 2001-2002'de yaptığını bir daha hiç kimse yapamadı. Benim merak ettiğim acaba bu adam bu kadar ünlü olduğunu kendisi biliyor mudur acaba
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Özellikle 2001-2003 arası fmlerde finishing:20 ve pace:20 olan bir genç forvet buldunuz mu işlem tamamdı
        Tamam işte abiTemur bunların atası

Ama birşey daha var..Ben Gökhan Ünal'ı alıcaktım zamanında..Yanlışlıkla Gökhan ÜNLÜ'yü aldım...Özellikler kötüydü..

Mecbur kaldığım için forvette oynatmak zorunda kaldım...Her sezon 23 golün altına düşmedi...Gökhan Ünal'dan bile böyle verim alamazdım..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• MAXİM TSİGALKO

Maksim Tsigalko (d. 27 Mayıs 1983) Beyaz Rus futbolcu.Kendisi futbol hayatına Dinamo Minsk takımında başlamıştır.Burada oynarken Championship Manager adlı oyunun Scout ekibinden biri bu oyuncunun son vuruş yeteneğini abartarak anlatır.Ve oyunda Maxim Tsigalko en iyi oyuncu olur.Tüm dünya çapında bir ün kazanan Maxim Tsigalko defalarca takım taraftarları tarafından en çok istenen oyuncu olmuştur.Ama gerçekte işler hiç de öyle değildir. Dinamo Minsk için oynadığı 53 lig maçında 24 gol atmıştır.Fakat kendisi 2006 yılında Naftan Novopolotsk takımına transfer olmuştur.Şu anda futbol hayatını Naftan'da sürdüren 1983 doğumlu oyuncu artık gerçekten bir Championship Manager Hayali Kahramanı olduğunu ispatlamıştır.Tek örneği kendisi değildir. De la cuesta , Evandro Roncatto , Toledo sadece sayabildiklerimiz...

Vikipedia

Buda Temur Altunhan..
          En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 25.10.2008, 11:41.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ula Ömer Taribo West' in keşefedilmesi mi kaldı bee..

Herif neredeyse yeniden reenkarne olacak

Bir futbolcunun Trabzonspor' dan Newcastle' a gitmeyi istemesinin nesi saçma yahu?

Ahanda Aurelio.. CL' de oynaması kesin FB' yi bırakıp İspanya' nın sıra takımına gitti

Ben de futbolcu olsam Premier Lig' de oynamayı kendime hedef seçerim. Burada kıtalararası şampiyonu olsam ne yazar. Heriflerin ligini tüm Dünya izlerken biz burada kendi ligimizi takip edemiyoruz

Alın o zaman Fifa Manager' ı ya da yeni CM' yi oynayın o zaman

Size Hüseyin başlığının klişesi ile cevap vereyim de kudurun

"FM' den daha iyisi gelene kadar en iyisi bu"

İşiniz gelirse
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Tamam da Soner abi UEFA kupası kazanmışım, Şampiyonlar ligi kazanmışım, Avrupa süper kupası kazanmışım. Ligde 6 sezonda 3 kez şampiyon olmuşum. Newcastle ne yapmış? Trabzonspor 10 kez şampiyonlar ligini de kazansa Newcastle'dan büyük kulüp olamıyor yahu

En iyisi bu zaten ona sözümüz yok. Yoksa günlerimi harcamazdık bu oyuna. 56 saat
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• FM e iyi değil diyen yok ki zaten bağımlısıyız,ne yapsa başımız üstüne...

Yorum

• Ömerim illa da saçmalık arıyorsak, o kadar kısa sürede onca fantastik başarıyı elde etmen zaten başlıbaşına saçma değil mi

Büyük ihtimal senden gitmek isteyen oyuncu da öyle düşünüyordur; emin ol

Trabzonspor Newcastle' dan büyük bir kulüp haline gelebilir ama sen ne yaparsan yap Türkcell Süper Lig, Premier Ligi' nin yanına dahi yaklaşamaz

Yahu Ersen Martin Huelva' ya sevincinden evliya gibi uçarcasına gitti..

Şimdi 10 tane Huelva bir tane Trabzonspor eder mi

GW

Yorum

• Bu arada şimdi aklıma geldi..

Oyunda Lebohang Mokoena diye bir eleman vardı, 17 yaşında

Hangi ligde olursan ol çağırdığın anda 3 kuruşa tıpış tıpış gelir, leblebi misali gol atar, fiyatı en fazla üç senede 10 milyon avrolara kadar ulaşırdı

Ama FM 2008' de database i ne yaptıysam o oyuncuyu bulamadım bir daha

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada şimdi aklıma geldi..

Oyunda Lebohang Mokoena diye bir eleman vardı, 17 yaşında

Hangi ligde olursan ol çağırdığın anda 3 kuruşa tıpış tıpış gelir, leblebi misali gol atar, fiyatı en fazla üç senede 10 milyon avrolara kadar ulaşırdı

Ama FM 2008' de database i ne yaptıysam o oyuncuyu bulamadım bir daha

Mokoena'yı da ben keşfetmiştim. Yani bizim arkadaş çevresinde Her gittiğim takıma alırdım. Hakkaten süper verimliydi hem futbolu hem parasıyla.

Kompany , van den borre denen adamları da önceden bulmuştuk harika oynarlardı. Şimdi sanırım kompany almanyada oynuyor, van den borre'de en son anderlecthteydi.

Ama son yıllardaki en önemli oyuncum Lucas'tı benim. Gremio muydu Vasco muydu bi takımdan alırdım. Zaten yığınla Lucas isimli topçu var oralarda. Takımından mevkisinden tanırdım alırken. Elemana geçen sene bi baktım liverpool ile şampiyonlar liginde oynuyor Gözlerim doldu...
                      Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                      Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Gençlerde Oskitz Estefania'nın üstüne tanımam

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Oyunda Kolombiya'lı Sherman Cardenas'ın üzerine adam tanımam.17 yaşındaydı ve hemen hemen bütün özellikleri 15 'in üzerindeydi.İlk ben keşfettim onu

Yorum

• Fm 2009 alacağım alacağım diyorum bir türlü gidip alamadım
                            .

Yorum

• Arkadaşlar Fallout-III çıkmış!!! Fm'den daha önemli tek oyun benim için...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar Fallout-III çıkmış!!! Fm'den daha önemli tek oyun benim için...
                                Baba sen onda da bulursun 40 çeşit hata

GW

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim