sürekli çıkan crash dumps hatası yüzünden adam gibi oynıyamıyorum şu oyunu.ben böyle işin ..!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak aimar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3.sezon sonundaki kadrom:
--------------Sinan Bolat-----------------
Eduardo Ratinho-Gökhan Zan-P.Araujo-I.Obradoviç
mauricio----thiago
Sezer---Kerlon----------Caner
tevfik köseEn son Erkin tarafından düzenlendi; 18.11.2007, 00:42.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaşlar.. Oyun eğer hiç yüklenmiyorsa elinizdeki dvd arızalıdır..
Yüklenip de crash dumps hatası veriyorsa o ayrı..
Ben o sorunu başka bir sürümünü yükleyerek çözdüm..
Ayrıca nette bir yaması ve türkçe eklentisi de mevcut..
Son olarak.. Eğer oyunu hiç bir şekilde yükleyemiyorsanız oyunu yüklemiş bir arkadaşınızın Prog. Files klasörünün içindeki oyun klasörünü olduğu gibi kopyalayıp kendi pc nizin herhangi bir yerine yapıştırmak suretiyle de oyunu oynayabilirsiniz. Hem de beleş
Bol şansEn son Great White tarafından düzenlendi; 18.11.2007, 01:50."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
- Alıntı
Yorum
-
arkadaslar size bi oyuncu söleyim belki biliyosunuzdur advaldo ya bi bakın nasıl yapmışlar iimi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak aimar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDor Malul; 100 K'ya aldım 17 m$'a benficaya sattım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu oyunu nerden download edebilirim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen.bende sordum ama cvp gelmedi...
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaşlar, "Google" diye bir şey var değil mi?En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 18.11.2007, 20:36.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, "Google" diye bir şey var değil mi?
madem belki sen biliyorsun direk linki versen zor mu yada bir baskasi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLink vermek yasak diye biliyorum. Değilse bile arama motoruna iki kelime yazmak çok zor olmasa gerek.
özelden yazabilirsin heralde, hem aradik bulamadik
neyse cok bilmise benziyorsun zaten yardim isteyenlerdede suc
- Alıntı
Yorum
Yorum