Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sürekli çıkan crash dumps hatası yüzünden adam gibi oynıyamıyorum şu oyunu.ben böyle işin ..!

Yorum

• Cumayı bekliyorum yeni oyuna başlicam..Ersun hocanın yardımcısı olucam,yanında pişicem

Yorum

• İlk olarak aimar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3.sezon sonundaki kadrom:

--------------Sinan Bolat-----------------
        Eduardo Ratinho-Gökhan Zan-P.Araujo-I.Obradoviç

mauricio----thiago

Sezer---Kerlon----------Caner

tevfik köse
        Vay E.Ratinho'yu iyi almışsın o FM 2007'de de mükemmel oynuyor çok iyi de gelişiyor özellikleri.. Bayern'in sağ backine almıştım onu..
        En son Erkin tarafından düzenlendi; 18.11.2007, 00:42.
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• yaa bu fm 2008 i nasıl yükleyeceğim bi açıklayan yok mu yüklenmiyor bi türlü
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Arkadaşlar.. Oyun eğer hiç yüklenmiyorsa elinizdeki dvd arızalıdır..

Yüklenip de crash dumps hatası veriyorsa o ayrı..

Ben o sorunu başka bir sürümünü yükleyerek çözdüm..

Ayrıca nette bir yaması ve türkçe eklentisi de mevcut..

Son olarak.. Eğer oyunu hiç bir şekilde yükleyemiyorsanız oyunu yüklemiş bir arkadaşınızın Prog. Files klasörünün içindeki oyun klasörünü olduğu gibi kopyalayıp kendi pc nizin herhangi bir yerine yapıştırmak suretiyle de oyunu oynayabilirsiniz. Hem de beleş

Bol şans
            En son Great White tarafından düzenlendi; 18.11.2007, 01:50.
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• arkadaslar size bi oyuncu söleyim belki biliyosunuzdur advaldo ya bi bakın nasıl yapmışlar iimi.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak aimar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dor Malul; 100 K'ya aldım 17 m$'a benficaya sattım
                Bende şuan Malulu almaya çalışıyorum peşinde Porto falan var inşallah alırım.

Yorum

• bu oyunu nerden download edebilirim

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu oyunu nerden download edebilirim
                    aynen.bende sordum ama cvp gelmedi...
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aynen.bende sordum ama cvp gelmedi...
                      daha cok bekleriz

Yorum

• Arkadaşlar, "Google" diye bir şey var değil mi?
                        En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 18.11.2007, 20:36.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar, "Google" diye bir şey var değil mi?
                          biliyoruz var

madem belki sen biliyorsun direk linki versen zor mu yada bir baskasi

Yorum

• Link vermek yasak diye biliyorum. Değilse bile arama motoruna iki kelime yazmak çok zor olmasa gerek.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Link vermek yasak diye biliyorum. Değilse bile arama motoruna iki kelime yazmak çok zor olmasa gerek.

özelden yazabilirsin heralde, hem aradik bulamadik

neyse cok bilmise benziyorsun zaten yardim isteyenlerdede suc

Yorum

• ben yazdım geçen sayfada yasakmış özelden isteyen arkadaşa veririm..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X