Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Başlangıç
Oyuna girip ligi, takımı vs seçtikten sonra karşımıza ilk olarak kulüpten mesajlar geliyor.Bunların ilki başkanımız Sadri Şener'den:
Bir diğer mesajda ise kulübün geçmişi hakkında kısa bilgiler veriliyor.Takımın 70li-80li yıllarda fırtına gibi estiğinden, başarılarından, Avni Aker'den ve ezeli rakibimizin FB olduğundan bahsediliyor:
Transfer bütçesi ne kadar diye soracak olursanız ise transfer bütçesinin verilmediğini belirteyim..
Ertesi gün gazetecilerle size takım hakkındaki düşünceleriniz, hedefleriniz ve taktik anlayışınız ile ilgili sorular yöneltiyor.Bunları yanıtlamak için İngilizce'ye hakim olmanız gerekiyor.Ayrıca seçenekler dışında kendininizde yorum yazıp gönderebilirsiniz..
Takım Kadrosu:
Taktikteki oklar tekrar eski haline çevirilmiş.Geçen serideki gibi okları çapraza vs yönlendiremiyoruz.İleri, geri, sağa veya sola..
**Kısa süre içinde takımdaki futbolcular hakkındaki yorumlarımıda eklerim..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
- Alıntı
Yorum
-
güney(reklama giriyormu bilmiyorum??)de var fm 09 netten indirmesi sıkıntı.. 12 parça link indir indir bitmez iki günde
ben aldım oynuyorum ama hayal kırıklığı yaşadım.. oyuncuların özellikleri geçen senekilerle aynı.. hatta bizdekilerin bazılarının özellikleri düşmüş..
buna rağmen oyuna başlarken trabzonsporu seçtiğimde trabzonspor hakkında bilgi verirken 6 şampiyonluk 7 lig kupası ve diğer başarılarımızı özet geçerek hedeflerimi sorunca dumur oldumbu kadarını beklemiyordum
maçlarda zevki sarıyor yani.. denemenizi tavsiye ederim herkese iyi fmler :P
- Alıntı
Yorum
-
Az önce oynamaya başladım 3D olayı gerçekten harika öncekilerden çok daha iyi bence..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Celâl Emre Samancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüney(reklama giriyormu bilmiyorum??)de var fm 09 netten indirmesi sıkıntı.. 12 parça link indir indir bitmez iki günde
ben aldım oynuyorum ama hayal kırıklığı yaşadım.. oyuncuların özellikleri geçen senekilerle aynı.. hatta bizdekilerin bazılarının özellikleri düşmüş..
buna rağmen oyuna başlarken trabzonsporu seçtiğimde trabzonspor hakkında bilgi verirken 6 şampiyonluk 7 lig kupası ve diğer başarılarımızı özet geçerek hedeflerimi sorunca dumur oldumbu kadarını beklemiyordum
maçlarda zevki sarıyor yani.. denemenizi tavsiye ederim herkese iyi fmler :Pşu gol kaçırma sorunu 2008deki gibi mi dikkat ettin mi hiç
- Alıntı
Yorum
-
Hatta sezon öncesi takım hakkında soru cevap şeklinde basın toplantısı yapıyorsun.. Takım nasıl bir sistemle oynayacak, beklentiler vs.. Fena değil bu tip ayrıntılarBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatta sezon öncesi takım hakkında soru cevap şeklinde basın toplantısı yapıyorsun.. Takım nasıl bir sistemle oynayacak, beklentiler vs.. Fena değil bu tip ayrıntılartabi yardımcınız o ligi bilecek
ben kemal özdeşi kovdum ve yabancı birini yanıma aldım haliyle türkiye ligi hakkında hiç bi bilgisi olmadığı için sadece rakip takımın taktiği hakkında yorum yapıyor oyuncular hakkında bir bilgisi yok
ayrıca bir sezon içerisinde ne kadar çok oyuncu alırsanız o kadar çok kaynaşmaları sıkıntılı olur gerçek gibi yapmışlar bunudabirde son birşey yabancı futbolcular takıma ilk geldiklerinde konuşup anlaşma sıkıntısı çekiyolar mesela bende colman hala takıma bu yönde adapte olamamış
kasım ayındayım
ek olarakda taklingimi medium seviyesinde yapmama karşı çok fazla kart görüyorum.. kırmızılar havada uçuşuyo acaba sizdede öyle olacakmı merak ediyorum??
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağol renkdaş alalım yarınşu gol kaçırma sorunu 2008deki gibi mi dikkat ettin mi hiç
oyuncunun morali iyi ise atıyo
- Alıntı
Yorum
Yorum