Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serkan Balcı - Umut Bulut - Selçuk İnan - Tayfun Cora - Ergin Keleş

61>34 Trabzonspor
    En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
    Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• Tolgan Zengin - İbrahima Yattara - Hrvoje Cale - Gustavo Colman - Ferhat Çökmüş

61>34 Trabzonspor

Yorum

• Onur Kıvrak - Giray Kaçar - Isaac Promise - Ceyhun Gülselam - Barış Memiş

61>34 Trabzonspor

Yorum

• Oyunu az önce yükledim ve resmi yamayı kurdum.Birazdan ilk izlenimlerimi bende aktarırım..
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Umut yine süper olmuş.Gol kralı olması içten bile değil.Selçuk da güzel olmuş.
            Més Que Un Club

Yorum

• Futbolcuların özellikleri çok yetersiz bence...
              Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
              **Latocan**

Yorum

• Başlangıç

Oyuna girip ligi, takımı vs seçtikten sonra karşımıza ilk olarak kulüpten mesajlar geliyor.Bunların ilki başkanımız Sadri Şener'den:

Bir diğer mesajda ise kulübün geçmişi hakkında kısa bilgiler veriliyor.Takımın 70li-80li yıllarda fırtına gibi estiğinden, başarılarından, Avni Aker'den ve ezeli rakibimizin FB olduğundan bahsediliyor:

Transfer bütçesi ne kadar diye soracak olursanız ise transfer bütçesinin verilmediğini belirteyim..

Ertesi gün gazetecilerle size takım hakkındaki düşünceleriniz, hedefleriniz ve taktik anlayışınız ile ilgili sorular yöneltiyor.Bunları yanıtlamak için İngilizce'ye hakim olmanız gerekiyor.Ayrıca seçenekler dışında kendininizde yorum yazıp gönderebilirsiniz..

Takım Kadrosu:

Taktikteki oklar tekrar eski haline çevirilmiş.Geçen serideki gibi okları çapraza vs yönlendiremiyoruz.İleri, geri, sağa veya sola..

**Kısa süre içinde takımdaki futbolcular hakkındaki yorumlarımıda eklerim..
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Ceyhun,Colman baya kötü Isaac bitiricilik 11 çok az.Selçuk,Cale,Song,Umut,Gökhan,Tony in özellikleri iyi olmuş. Serkan Balcı yı bu sefer kötü yapmışlar...
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• güney(reklama giriyormu bilmiyorum??)de var fm 09 netten indirmesi sıkıntı.. 12 parça link indir indir bitmez iki günde

ben aldım oynuyorum ama hayal kırıklığı yaşadım.. oyuncuların özellikleri geçen senekilerle aynı.. hatta bizdekilerin bazılarının özellikleri düşmüş..

buna rağmen oyuna başlarken trabzonsporu seçtiğimde trabzonspor hakkında bilgi verirken 6 şampiyonluk 7 lig kupası ve diğer başarılarımızı özet geçerek hedeflerimi sorunca dumur oldum bu kadarını beklemiyordum

maçlarda zevki sarıyor yani.. denemenizi tavsiye ederim herkese iyi fmler :P

Yorum

• Az önce oynamaya başladım 3D olayı gerçekten harika öncekilerden çok daha iyi bence..
                      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Celâl Emre Samancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        güney(reklama giriyormu bilmiyorum??)de var fm 09 netten indirmesi sıkıntı.. 12 parça link indir indir bitmez iki günde

ben aldım oynuyorum ama hayal kırıklığı yaşadım.. oyuncuların özellikleri geçen senekilerle aynı.. hatta bizdekilerin bazılarının özellikleri düşmüş..

buna rağmen oyuna başlarken trabzonsporu seçtiğimde trabzonspor hakkında bilgi verirken 6 şampiyonluk 7 lig kupası ve diğer başarılarımızı özet geçerek hedeflerimi sorunca dumur oldum bu kadarını beklemiyordum

maçlarda zevki sarıyor yani.. denemenizi tavsiye ederim herkese iyi fmler :P
                        Sağol renkdaş alalım yarın şu gol kaçırma sorunu 2008deki gibi mi dikkat ettin mi hiç

Yorum

• Hatta sezon öncesi takım hakkında soru cevap şeklinde basın toplantısı yapıyorsun.. Takım nasıl bir sistemle oynayacak, beklentiler vs.. Fena değil bu tip ayrıntılar
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hatta sezon öncesi takım hakkında soru cevap şeklinde basın toplantısı yapıyorsun.. Takım nasıl bir sistemle oynayacak, beklentiler vs.. Fena değil bu tip ayrıntılar
                            maç esnasında yardımcı teknikdirektörünüz size bazı ipuçları veriyor.. mesela maçta rakip takımdan etkili olabilecek oyuncuya baskı kur yada sert çelmeler yapın diyor tabi yardımcınız o ligi bilecek ben kemal özdeşi kovdum ve yabancı birini yanıma aldım haliyle türkiye ligi hakkında hiç bi bilgisi olmadığı için sadece rakip takımın taktiği hakkında yorum yapıyor oyuncular hakkında bir bilgisi yok

ayrıca bir sezon içerisinde ne kadar çok oyuncu alırsanız o kadar çok kaynaşmaları sıkıntılı olur gerçek gibi yapmışlar bunuda birde son birşey yabancı futbolcular takıma ilk geldiklerinde konuşup anlaşma sıkıntısı çekiyolar mesela bende colman hala takıma bu yönde adapte olamamış kasım ayındayım

ek olarakda taklingimi medium seviyesinde yapmama karşı çok fazla kart görüyorum.. kırmızılar havada uçuşuyo acaba sizdede öyle olacakmı merak ediyorum??

Yorum

• Merak ettim, kurup bakacağım şimdi.

Ama hemen kaldıracağım, geçen sene derslerime baya bir etkisi olmuştu FM 2008'in .
                              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sağol renkdaş alalım yarın şu gol kaçırma sorunu 2008deki gibi mi dikkat ettin mi hiç
                                gol kaçırma normal düzeyde oyuncunun morali iyi ise atıyo

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X