Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi şöyle... Online muhabbetlerden emin değilim. O kısımlar şehir efsanesi şeklinde ilerliyor.

5 pc olayına gelirsek bu şekilde arkadaşlarıyla ortak alıp kullandığını söyleyen 5-10 kişiye rast geldim. He risk mi? Risk.

Yani değil 5 kişi 1 kişiyle bile sana ait olan key'i paylaştığını tespit edip silmek istese yapar yapımcı firma. Onu engelleyen bir şey.

Hocam iş korsana giriyor gibi olacak ama.

Şimdi siz key aldınız ve işyerinize oyununuzu kurdunuz.Steam'ı offline moda alıyorsunuz.Sonra gidip evdeki bilgisayara kurup online olarak oynayabilirsiniz ve sıkıntı olmaz geçen yıl böyle kullanan arkadaşlarım oldu hatta online oyun oynayabilirsinizde ofline modda olan oyunla.Sadece Steam'da ofline oluyorsunuz.Tabi isterseniz işyerindeki online durumda olup evdeki ofline olabilir.

Ofline mod internet olmadığında da oyunu oynama imkanı sunduğu için bende sürekli ofline mod seçili.

Umarım anlatabilmişimdir.

Yorum

• ne kadar kötü bir Ts kadrosu bu ?

Yorum

• İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam iş korsana giriyor gibi olacak ama.

Şimdi siz key aldınız ve işyerinize oyununuzu kurdunuz.Steam'ı offline moda alıyorsunuz.Sonra gidip evdeki bilgisayara kurup online olarak oynayabilirsiniz ve sıkıntı olmaz geçen yıl böyle kullanan arkadaşlarım oldu hatta online oyun oynayabilirsinizde ofline modda olan oyunla.Sadece Steam'da ofline oluyorsunuz.Tabi isterseniz işyerindeki online durumda olup evdeki ofline olabilir.

Ofline mod internet olmadığında da oyunu oynama imkanı sunduğu için bende sürekli ofline mod seçili.

Umarım anlatabilmişimdir.
        Teşekkürler
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Ne kadar bu oyun biri onuda yazsa yazıldıysada görmedim ben kusura bakmayın ama bu oyunu almam gerek
          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• 60 ile 80 tl arası olur "raf" fiyatı. İnternetten sayın almak en fazla 70 tl.

En son TürkTelekom'un internet mağazası PlayStore'da indirimdeydi. 52 tl gibi bir fiyatı vardı.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

60 ile 80 tl arası olur "raf" fiyatı. İnternetten sayın almak en fazla 70 tl.

En son TürkTelekom'un internet mağazası PlayStore'da indirimdeydi. 52 tl gibi bir fiyatı vardı.
              Şu internetten nerden alıyoruz Yiğit link falan varsa bi bana yollasanız.Ama anladığım kadarıyla henüz çıkmadı diyorlar piyasaya sırf adam gibi TÜRKÇE versiyonu olacak diye alıcağım bu oyunu yoksa 2012 yi baya sevdim
              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu internetten nerden alıyoruz Yiğit link falan varsa bi bana yollasanız.Ama anladığım kadarıyla henüz çıkmadı diyorlar piyasaya sırf adam gibi TÜRKÇE versiyonu olacak diye alıcağım bu oyunu yoksa 2012 yi baya sevdim
                Murat abi, bir çok yerde var. İstersen D&R'dan sipariş ver. En ucuz orası gibi gözüküyor

Binlerce kitap, teknoloji ürünü, hediye, müzik ve daha fazlası indirim kampanyalarıyla kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R’da!
                Ayağa KALK!

Yorum

• Onur ve Volkan Şen çok kötü olmuş.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Derbeder-53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Windows XP SP2 kullanıcısıyım. Benim gibi bir işletim sistemine sahip olupta, FM indirip kurabilen renkdaşlar var mı acaba?
                    Yok mu ?

Yorum

• İlk olarak Derbeder-53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok mu ?
                      Ayağa KALK!

Yorum

Teşekkürler...

Yorum

• artık türkçe olmuş galiba, işte bu güzel oldu rahat rahat oynayabiliriz

00111101
                          BordoMavi.Net
                          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

Murat abi, bir çok yerde var. İstersen D&R'dan sipariş ver. En ucuz orası gibi gözüküyor

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Foo...=0000000412388
                            Yiğit çok teşekkürler inşallah en kısa zamanda siparişi verip alacağım kurulumunda bir sorun yaşamayız umarım..

Yorum

• Uefa Kupası çeyrek finalindeyim 1461 ile (Oyuncularımın çoğunu benden izinsiz Trabzonspor alıyor reddetme şıkkı yok . Yoksa CL'ye çıkacam. Ligde şike yapıyorum Trabzonspor'a yatıyorum, Fb Bjk Gs'ye direniyorum Trabzonspor 5 kere falan şampiyon oldu )

Çeyrek finalde 4 Türk takımı olması da ilginç
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ayrica oyunu yuz ve logo eklentileri ile oynayin
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim