Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Sultan kusura bakma Pogrebnyak ı kadroma kattım...Özür dilerim...

Süper Cup ayı Galatasaray ı 2-0 dan 3-2 yenerek havaya kaldırdım..Yaser iki golüyle öne geçmişlerdi..Semih Mehmet Topuz ve Egemen in golüle 3-2 mağlup ettim..
    En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 17.06.2009, 13:48.
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Halit'im,

Dediğin şeyin gerçekleşmesi imkansız. Çünkü Bülent Uygun'u kovdular.

Bu arada Ajax'ı inanılmaz bir şekilde yendim. Kadro ; Sylva-Ferhat,Giray,Egemen,Fatih Altundağ-Ceyhun,Selçuk,Colman,Barış,Göksu-Vieri

Vieri sakat sakat oynadı ama 2 gol attı. Umut ve Gökhan'ın hiç oynayacak durumu yoktu. 1-0 dan 3-1 kazandım.

@ Gökhan,

3 kupa kazandırdım. Tabii ki isteyeceğim parayı.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ve ilk maçı Cabanas (2) ve Jem'in golleriyle 3-1 aldık , rövanş için avantaj yakaladığımız söylenebilir ama bu iş henüz bitmedi .

Bu arada ilginç bir hata var oyunda mesela Barış gol atıyor Manisa ile 1-1 berabere kalıyorum , maçtan sonra bir haber geliyor şöyle :

"Barış Trabzonspor galibiyetinde başrol oynadı" .

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ve ilk maçı Cabanas (2) ve Jem'in golleriyle 3-1 aldık , rövanş için avantaj yakaladığımız söylenebilir ama bu iş henüz bitmedi .

Bu arada ilginç bir hata var oyunda mesela Barış gol atıyor Manisa ile 1-1 berabere kalıyorum , maçtan sonra bir haber geliyor şöyle :

"Barış Trabzonspor galibiyetinde başrol oynadı" .

İlk önce Jem Karacan gerçekten yetenekli bir oyuncu.

Bunun dışında buna benzer hatalar,

Maçta yenildiğin zaman ... zorlanmadan yendi.

Halbuki yenilmişsin.

9.0.3 %90 Türkçe deniyor ama bence %40 Türkçe.

Çoğu uzun yazı Türkçe değil ne yazık ki.
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Bana birisi transferlerimi nasıl iptal edebilirim söyleyebilirmi?

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• 9.0.3 patchini kurmak için ondan önce 9.0.1 ve 9.0.2 yi yüklemem gerekir mi?

Yorum

• Hayır.Sadece 9.0.3'ü yükle.
                Més Que Un Club

Yorum

• cok fazla oyuncu sakatlanıyor aynı hafta içinde 6 tane ilk 11 oyuncum sakatlandı...
                  kadro kurmakta güçlük cekiyorum..

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cok fazla oyuncu sakatlanıyor aynı hafta içinde 6 tane ilk 11 oyuncum sakatlandı...
                    kadro kurmakta güçlük cekiyorum..
                    Anderlecht'in Fİtness Coach'unu al B harfi ile başlıyordu adını unuttum şimdi .

Ben aldım gerçekten çok etkiliyor , Özer dışında sakat vermiyorum pek .

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bana birisi transferlerimi nasıl iptal edebilirim söyleyebilirmi?
                      Cevap verebilecek olan varmı?

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Eğer imzayı attıysan , iptal etme yok benim bildiğim kadarıyla .

Yorum

Karşılıklı olarak sözleşmeyi fesh edeceksin
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Şok şok şok

Trabzonspor ile iki sezonda iyi şeyler yapan Selami Danışmaz takımdan ayrılma sinyalleri veriyor. Yaptığı açıklamada "Trabzonspor 2. sezonda çok iyi yerlere geldim, ilk sezonu 3. bitirdik bu sezon ise şampiyonluğa oynuyoruz. Ligin bitimine 5 hafta İnşallah şampiyonolacağız. Ama şamypiyon olsak da olmasak da Trabzonspordan ayrılacağım." dedi.

Bunun sebebinin nedir diye sorulduğunda ise: "Kankam Ömer Faruk İngiltereye 3. Lige gitmemi tavsiye etti. 2Oradan aldığım bir takımı Premier Ligine çıkarırsan ve şampiyonluk yaşarsan asıl kariyer bu olur" dedi. Bende bu fikri benimsedim ve gitme kararı aldım."

Sizce bu zor hatta imkansız değil mi diye soran gazetecilere ise cezabı "Hiç birşey imkansız değil" dedi.

Bakalım Selami Hoca bu dediklerini yapabilcek mi?
                            En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 17.06.2009, 15:27.
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eğer imzayı attıysan , iptal etme yok benim bildiğim kadarıyla .
                              Bende bunu anlamadım..Sanki evleniyoruz...Orda bile boşanabiliyorsun yahu
                              İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şok şok şok

Trabzonspor ile iki sezonda iyi şeyler yapan Selami Danışmaz takımdan ayrılma sinyalleri veriyor. Yaptığı açıklamada "Trabzonspor 2. sezonda çok iyi yerlere geldim, ilk sezonu 3. bitirdik bu sezon ise şampiyonluğa oynuyoruz. Ligin bitimine 5 hafta İnşallah şampiyonolacağız. Ama şamypiyon olsak da olmasak da Trabzonspordan ayrılacağım." dedi.

Bunun sebebinin nedir diye sorulduğunda ise: "Kankam Ömer Faruk İngiltereye 3. Lige gitmemi tavsiye etti. 2Oradan aldığım bir takımı Premier Ligine çıkarırsan ve şampiyonluk yaşarsan asıl kariyer bu olur" dedi. Bende bu fikri benimsedim ve gitme kararı aldım."

Sizce bu zor hatta imkansız değil mi diye soran gazetecilere ise cezabı "Hiç birşey imkansız değil" dedi.

Bakalım Selami Hoca bu dediklerini yapabilcek mi?
                              ''Selami en iyisini yapar,Benim lafımı dinlerse''

Bugün nişanlısı ile Karadenizde tekne turuna çıkan Yılmaz parmağını halata sıkıştırıp koparınca soluğu Numune hastanesinde alan muhabirlerimiz,Geçmiş olsundan ziyade Selami hoca ile ilgili sorular sorunca Yılmaz çıldırdı..

''Ben orda parmağımı koparmışım,sen ordan Selami diyorsun,o burdan ne olcak diyor,ben parmağımamı bakayım sizemi cevap vereyim lan!! Tamam anladık merak ediyorsunuzda insan bir geçmiş olsun der..Ama sizde ne arar görgü gelenek..İtalyanların bir lafı var..Antonio Cassano,Cannavaro Montolivoooooo,Montede kanfory slyva..Bildinmi?Bilmezsin tabi..''

''DERS ALMAM VERİRİM''
                              Sinirli hali gözlerden kaçmayan Yılmaz kendisine yöneltilen''Selami hoca neden size danıştı sorusuna çok şok bir cevap verdi..''Ders almam ders veririm,Selami'de ders alacağı kişiyi biliyor''

''TEK SORUN PALA BIYIKLARI''

Bunların yanında Yılmaz Selami hocanın tek sorununun pala bıyıkları olduğunu söyledi.Osman tanburacıya alttan alttan giydiren Yılmaz,Dava'nın hatırlatılması üzerine ''Ben o Osman'ın........................................................................'' dedi..Rtük'ün biiip sesi bile kendinden utandı..Bir daha bu görevi yapmayacağını dile getirdi..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Gokhan Kaba(110k dolar)
                                ferhat oztorun
                                arjantinli bi genc(50k)
                                transferleri ile basladım..(transferlerden hiç yararlanamadım)
                                isaaci ankaraspora kiraladım..
                                ilk yarıyı sakatlıklar içinde ancak 4. bitirebildim ama ligi buyuk ihtimal 2. bitiririm...
                                taktik olarak 4 4 2 diamond defansı kullanıyorum ama şimdiye kadar sakatlıklar yuzunden ancak 7 8 mac bu taktigi kullanabildim ve bu taktikle sadece 3 gol yedim,ligin ust sıralarındaki takımların neredeyse hepsine bu taktikle oynadım,hiç yenilmedim....ancak sakatlıklar yuzunden tuhaf taktikler denemek zorunda kaldıgım maclarda cok puan kaybettim..
                                Yattara ve Gokhan hep sakatlar ikisinden de faydalanamadım iyi bi teklifte satmayı dusunuyorum..
                                Umut cok iyi 13 mac 9 gol 4 asist tek golcu oyuncum Umut..
                                Şimdi transfer donemini bekliyorum baya bi degişiklik yapmayı dusunuyorum...

En son Bekir tarafından düzenlendi; 17.06.2009, 16:10.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim