Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Görüntüler nasıl diye soran arkadaşlara..
    Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Türk oyuncuları için peşin karar vermeyin,çünkü demoda Türkiye ligi yok,Türkiye ligi açınca daha farklı olur oyuncu bilgileri.

3-D olayı beklediğimden daha başarılı,animasyonlar biraz az gibi,ama mesela Martins''e top attınız mı motor gibi koşup rakipten önce topu alabiliyor,veya uzun boylu defans adamları çok iyi zıplayıp kafa vurabiliyorlar.Ama kalecilerin animasyonları çok başarılı değil,hatta penaltılarda hiç kıpırdamadan duruyorlar.Bir de topun hızı hep sabit gibi geldi bana,bütün paslar ve şutlar aynı hızda gidiyor,şöyle çok sert bir şut,veya aşırtma yavaş bir plaseye rastlamadım hiç,bu çok kötü bir özellik.Maçlar çok uzun sürüyor,bu avantaj mı dezavantaj mı kişiye göre değişir tabi.Hızlı oyun ve direk pas dediğiniz zaman bile bazen oyuncunuz top ayağındayken ellerini beline koyup bekleyebiliyor.Maç esnasında extra bir pencere açıp,ratingler,son dakika skorları,dizilişler,radar (2d görünüm) ,vs. takip edebiliyorsunuz.

Basın toplantıları çok geliştirilmiş,maç öncesi ve sonrası size bir sürü soru soruyorlar,isteyenler toplantıya yardımcılarını gönderebilirler.Ara yükleme süreleri yine uzun ve çok bekletiyor.

Daha fazla oynayınca daha fazla yazarım,şimdilik gördüklerim bu kadar.Velhasıl kelam,uykusuz geceler başladı yine...
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Turksportal 2006-2007 Güncellemesi elinde olan var mı arkadaşlar turksportadaki linkler kırık
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• 3D modu güzele benziyor...Benim hoşuma gitti...

Yorum

• Çok Hoşuma gitti super olmus bence

Yorum

• 3d modu diğer futbol oyunlarındaki gibi görsel açıdan üst düzey değil tabi.. Ama ilk izlenimim sanki çok zevk katacak gibi duruyor.. Bi çok kameradan izleme seçeneği var hoşuma giden. Bir de eski 2D sisteminden ayrı yeni bir 2D izleme seçeneği var.

İlk dikkat çeken olay basın toplantısı olmuştur çünkü ilk onla karşılaşıyorsunuz. Toplantıyı terketme seçeneği var

Milanı aldım Trabzonsporda sadece Song ve Yattara görünüyor. Yattara'yı transfer edeyim dediM Sadri Şener vermedi Ben de yeni arayışlara gittim şu an bazı sağ kanatlarla görüşüyorum. Gerçi basın toplantısında takımımızın her bölgesi kuvvetli demiştim ama olsun
              Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
              Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim uşakları çokta kötü yapmamışlar hani..

Burda en yüksek puan kac oluyor??

Bu arada bu hangi Manager?? EA degil galiba.
                onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

20 oluyor
                  ea değil
                  sports ınteractive
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• 3-D'ye geçmek zorunda kaldılar. Geliştirilmesi vakit alacak gibi
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaş vermiş cevapları zaten ama şunu hatırlatmakta fayda var ki, her ne kadar bu oyun CM değil FM de olsa efsane CM 00/01 i yapan kadro tamamen SI games e geçti ve 2005 ten beri FM yi yapıyorlar..
                      Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        20 oluyor
                        ea değil
                        sports ınteractive

+wasudoku

Sagolun arkadaslar.
                        onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                        NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• 3D maç olyaı harika olmuş arkadaşlar,ve eksiklerine rağmen çok gerçekçi.Sanki, televizyonda gerçek maç izliyormuş gibi zevkli,bir an önce sonraki maç gelse de izlesem diye sabırsızlanıyor insan.Animasyonlardaki bazı ufak tefek eksiklikler giderilip biraz daha geliştirilince,bir kaç sene sonra inanılmaz bir oyun olacağı kesin...

Yorum

• Bu Manageri Küçükken hiç anlamaz vede sevmezdim ama şimdi Özellikle 2006 ve 2008 süperdi...2009 merakla bekliyorum ve ne kaldı şunun şurasında.
                            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Demo bitti...Saveleyip orjinal oyunu yükleyince devam edebiliyorsunuz...

Inter-Reggina maçı,maç başlamadan önce bilgiler veriliyor: "Beşiktaş Boss Ertuğrul Sağlam was spotted among the supporters".. Maçtan sonra da haberlerde veriyor,işte bilmemkimi izlemek için gelmiş olabilir,diye...

Basın olayı çok geliştirilmiş,her maçtan önce ve sonra basın toplantısında soruları yanıtlıyorsunuz,ya da yardımcıyı toplantıya gönderebiliyorsunuz.

Taraftarın her maça,her transfere olan tepkisi belirtiliyor.Transferlere olan tepki zamanla oyuncunun performansına göre değişiyor.

Yorum

• Şuanda oyunu indiriyorum.

4,2 GB İso gözüküyor.
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim