arkadaslar fm nin yapmıs oldugu uygulama oyun artık orjinal degilse inanılmaz hatalar var! Bilerek yapılmıs orjinale yönelsin herkes diye. Tatile gitme olayı olmaması, oyunun makinayı en az call of duty degerinde bir oyun kadar kasması, çeşitli milli takımların olmaması fake oyuncular ve takımların olması, bazen bir macta 4 penaltı olması bazen 1 macta 5 oyuncunun sakatlanıp cıkmak zorunda kalması...vs Diger büyük sorunlar ise yeni ortaya cıkan birsürü hatalar, dumps hataları, xmls hataları...vs Birsürü hatalar var anlasılan bu oyunu rahat adam gibi oynamak isteyen gidip orjinal alacak yada internete yayınlanan ilaç larla çözüm bulmaya ugrasıcak ama bu ilaçların ne kadar guvenilir oldugu belli degil! Bu yuzden aşırı sinirlendim fm ye hayatımı adamıştım bu oyuna planladıgım kadar oynayamadım bu sene. Ara tatilde orjinal alıcam bende.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinirlenecek ne var ki,adamların orjinal oyun satmak istemesi kadar doğal ne olabilir ?
Korsanını aldım yükledim bilgisayara çok çok tatile gidemiyordum
Yaşasın korsan
10 gündür oyun oynayamıyorum sınavlarım var yaklaşık 1 ay daha oynayamam sonra acısını çıkartacam
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinirlenecek ne var ki,adamların orjinal oyun satmak istemesi kadar doğal ne olabilir ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen anlamam orjinal filan
Korsanını aldım yükledim bilgisayara çok çok tatile gidemiyordum
Yaşasın korsan
10 gündür oyun oynayamıyorum sınavlarım var yaklaşık 1 ay daha oynayamam sonra acısını çıkartacamkafamda transferler yardımcı antrenörler hersey hazır 23ünde büyük bir giriş yapıcam!
- Alıntı
Yorum
-
Tek bir orjinal cd ile 4 bilgisayara kurulum yapılabiliyor diye duymuştum,yani aynı cd key ile 4 kişi oynayabiliyor...4 arkadaş tek bir orjinal oyun alıp oynayabilirsiniz,böylece fazla tuzlu olmaz hem de orjinal oyunun zevkine varırsınız.Korsanın güncellemesi filan hep sıkıntı.
Engin,bir ara vereyim sana dvdyi de bir dene bakalım kurabilecek misin.Oyun oynarken dvd istemiyor,internet üzerinden yapıyor doğrulama işini...En son TheCrow tarafından düzenlendi; 15.01.2009, 09:44.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek bir orjinal cd ile 4 bilgisayara kurulum yapılabiliyor diye duymuştum,yani aynı cd key ile 4 kişi oynayabiliyor...4 arkadaş tek bir orjinal oyun alıp oynayabilirsiniz,böylece fazla tuzlu olmaz hem de orjinal oyunun zevkine varırsınız.Korsanın güncellemesi filan hep sıkıntı.
Engin,bir ara vereyim sana dvdyi de bir dene bakalım kurabilecek misin.Oyun oynarken dvd istemiyor,internet üzerinden yapıyor doğrulama işini...
Kaan abi sınavların ardından görüşelim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesizdemi benim gibi cm yüzünden sınavlardan kalanlardansınız....
özellikle cm 01-02 halen daha oynarım çok defa sınavlardan kalmama sebep olmuştur ama pişman değilimTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözellikle cm 01-02 halen daha oynarım çok defa sınavlardan kalmama sebep olmuştur ama pişman değilimMario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar olur daha oynamıyorum...
Top kaleye girerken,Çizgiye az buçuk bişe kalırken maç nasıl biter....
Aklı eren varmı...
Ulan oyunda bile şike var.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar olur daha oynamıyorum...
Top kaleye girerken,Çizgiye az buçuk bişe kalırken maç nasıl biter....
Aklı eren varmı...
Maç başladı atak oynuyorum , Rakip Yarı alanıma giremedi vuruyorum Ya kaleci ya direk . . .
Hadi 1-0 Öne geçiyorum Hala tek kale oynuyorum Dk.89 Adamlar ilk defa geliyor gol Oluyor , Çıldırıyorum
- Alıntı
Yorum
Yorum