Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fifa maneger dediğim total maneger 2005 ea sports firmasının oyunu oldugu için şaşırdım. özellkile su gelinen nokta cok iyi birer özelikler zaman gectikce daha gercekçi oluyor bu oyunlar

LMA Manager 2007 menejerin tükçe yaması varmı yoksa tamamen ingilizcemi
    En son TURHAN tarafından düzenlendi; 14.01.2008, 20:04.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
    Lazanat' lı

Yorum

• ya onu bunu bırakın bu berat bulut antremandan kaçıyor.iki haftada bir yok piyasada Kovacam bak gören olursa solesin
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fifa maneger dediğim total maneger 2005 ea sports firmasının oyunu oldugu için şaşırdım. özellkile su gelinen nokta cok iyi birer özelikler zaman gectikce daha gercekçi oluyor bu oyunlar
        aynen öyle..

fifa 98i oynarken ağzımız açık kalıyordu. yok artık bundan daha gercekçi olamaz diyorduk..

şimdi ise peeee

İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi
        LMA Manager 2007 menejerin tükçe yaması varmı yoksa tamamen ingilizcemi
        yaması oldugunu sanmıyorum..

zaten 8 tane lig var onda..

ingiltere, iskoçya, ispanya, italya, almanya, fransa, portekiz ve hollanda.. yanlış hatırlamıyorsam..
        tamamen avrupa piyasası için hazırlanmış bir oyun..
        En son TURHAN tarafından düzenlendi; 14.01.2008, 20:04.
        Hadi eyvallah..

Yorum

• egemen oyunu beşiktaşta bulamadım sen göndersene bana
          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            egemen oyunu beşiktaşta bulamadım sen göndersene bana
            cdyi bulursam neden olmasın fatih

bi araştırayım.. editlerim yazıyı

edit: cıx bulamadım.. internette bakayım hele.. bulursam indireyim.. öyle yollayayım

edit: üye oldugum torrent sitelerinde de yok.. cdyi kimin çaldığını bulmam lazım..
            En son Egemen tarafından düzenlendi; 15.01.2008, 01:46.
            Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cdyi bulursam neden olmasın fatih

bi araştırayım.. editlerim yazıyı

edit: cıx bulamadım.. internette bakayım hele.. bulursam indireyim.. öyle yollayayım

egemen ben dayanamayıp netten demosunu indirdim ama pek hoşuma gitmedi zahmet etme
              Bordomavi.net

Yorum

egemen ben dayanamayıp netten demosunu indirdim ama pek hoşuma gitmedi zahmet etme
                orjinali de bi işe yaramıyo zaten fatih

play stationdaki zevki alamassın..
                Hadi eyvallah..

Yorum

orjinali de bi işe yaramıyo zaten fatih

play stationdaki zevki alamassın..

çok karışık bi kere iki kere iki dört etmiyo neden mi stad yapacam bir türlü ayarlıyamıyorum madem stad yok bende yokum dedim çarptım kapıyı çıktım
                  Bordomavi.net

Yorum

çok karışık bi kere iki kere iki dört etmiyo neden mi stad yapacam bir türlü ayarlıyamıyorum madem stad yok bende yokum dedim çarptım kapıyı çıktım
                    fifa manager oyna stad için fatih..
                    Hadi eyvallah..

Yorum

fifa manager oyna stad için fatih..

yeni oyuna başlamak zor geliyo ben şimdi fmde 2016 dayım alıştım da kerataya

bide fifa nın arayüzleri falan kim uraşacak sen oyna ben arkandayım
                      Bordomavi.net

Yorum

• selamun aleykum ii geceler
                        bende torentten indiriyordum ama cok zaman alacak gibi fazla kullanıcıda olmadıgından yavas iniyor

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                        Lazanat' lı

Yorum

• bu arada 2. oyunum football maneger da yine kovuldum sorun nerede acaba taktik ne yapayım ne işe yarar

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                          Lazanat' lı

Yorum

bu arada 2. oyunum football maneger da yine kovuldum sorun nerede acaba taktik ne yapayım ne işe yarar
                            kovulma konusunda alanında uzman bir kişi olarak şunu söyliim medya predikşın die bişi var informeyşında

yani medyanın tahmini sıralamasının baya altına düşersen kovulursun
                            Bordomavi.net

Yorum

yeni oyuna başlamak zor geliyo ben şimdi fmde 2016 dayım alıştım da kerataya

bide fifa nın arayüzleri falan kim uraşacak sen oyna ben arkandayım
                              haklısın arayüz konusunda.. bende fmde arkandayım..

herkesin tarzı kendine
                              Hadi eyvallah..

Yorum

bu arada 2. oyunum football maneger da yine kovuldum sorun nerede acaba taktik ne yapayım ne işe yarar
                                Garanticiysen 4-5-1 oynat biraz Ziya işi ama ortada üretken bir oyun kurucun varsa sağlam taktik. Zaten defansif ortasaha olarak Ayman'ın özelliklerini nerdeyse Gattuso gibi yapmışlar sağolsunlar. Bir de özellikle büyük maçlarda işe yarıyor. Onun dışında her türlü 4-4-2 Bu arada Kasımpaşa'dan Erhan Küçük'ü aldım hakkaten iyi oynuyor fazla şans bulamamasına rağmen ama 9 maçta 7 gol 2 asist 2 maçın adamı istatistiği var, frikikten de golleri var..
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X