Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Çılgın Hırsız - Despicable Me - 2010

Renk renk çiçeklerle çevrili, güleryüzlü komşuluk ilişkilerinin sürdüğü banliyöde, bu yaşantıyı bozacak bir sır saklıdır. Banliyönün en bakımsız ve çirkin evinde yaşayan Gru, küçük köleleri ile birlikte dünyanın kaderini değiştirecek bir plan yapmaktadır. Gru, dünyanın uydusu Ay'ı çalmaya karar vermiştir.

Üç küçük yetim olan Margo, Edith ve Agnes, bu kötü kalpli adamla karşılaştıklarında ise, hiç kimsenin göremediği bir ayrıntıyı fark ederler: Gru onlar için potansiyel bir baba adayıdır.
      --
      Şahane bir animasyon arkadaşlar (:
      Hamiş

Yorum

• ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• HOME..şiddetle tavsiye ederim..belgesel izlemek hiç bu kadar zevkli olmamıştı.
          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            HOME..şiddetle tavsiye ederim..belgesel izlemek hiç bu kadar zevkli olmamıştı.
            Görsel olarak mükemmel kareler var...

Yorum

• Nefes: Vatan Sağolsun
              Geç oldu ama sonunda izledim. Yanlış hatırlamıyorsam filmin en çok eleştirilen yönü finali olmuştu. Eleştirilere aldanmıştım zaten ve izlemem bu kadar uzun sürdü.

Konu olarak pek bana hitap etmeyen bir konu. Asker, terörist, silah, savaş falan. Sevmediğim şeyler. Ama yönetmenin hakkını vermek gerekiyor. Olaya propaganda sokmadan çıplak bir anlatımı var filmin. Sahne geçişlerini çok başarılı buldum. Ama en çok beğenimi görsel manzaralar ve kamera kullanımı kazandı. O ne güzel doğallıktır öyle Filme puanım 7.
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İncendies (2010)

izlemeyenlere tavsiye ederim...baştan uyarayım film ağır ilerliyor ama mükemmel bir senaryo ve anlatımı var...son zamanlarda bu kadar etkilendiğim bir film olmamıştı...
                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Freedom Forever!

7

Yorum

• 127 Hours - 127 Saat

BluRay kalitesiyle izleyince bir başka güzel oluyor arkadaş.

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Harbi iyi filmdi.
                      Bordomavi.net

Yorum

• Karayip Korsanları 4'e gittim dün akşam arkadaşlarla..diğer serilerini izlemememe rağmen beğendim filmi
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• The Prestige
                          Oblomov'un Hırkası

Yorum

• Kaybedenler Kulübü'nün o kadar abartılmış yorumlarını arkadaşlarımdan duyunca heyecanla izledim ama ı-ıhh olmadı Rıza Kocaoğlu olmasa hiç beğenmeyecektim de adam toplasan 3 dk gözüküyor ama yetiyor valla bir sahnede fena güldürdü. Radyo yayınlarını çok fazla göstermişler. Karakterlerin radyo yayını dışındaki hayatları yeterli derecede işlenmemiş bence. İşlendiği yerler de son derece klişe olmuş. Tabii zamanında bu radyo programını dinleyenler için çok daha farklı olmuştur filmi izlemek. Yiğit Özşener'i Ezel'de çok dikkatli izliyorum, dizide gösterdiği performansın çeyreğini göstermemiş bu filmde.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Haluk Bilginer'in Allah'ına kurban be, büyük usta.

Yorum

• New York'ta Beş Minare'den sonra Kurtlar Vadisi Filistin'i izleme şansım oldu. Dizi ile karakterler dışında uzaktan yakından ilgisi olmayan bir sinema filmi izledim. New York'ta Beş Minare'de oyunculuklar ne kadar iyi ise burada da o kadar kötü. Gürkan Uygun dışında oyunculukla uzaktan yakından ilgisi yok bunların. Afedersiniz Necati Şaşmaz'ın yüz ifadesi s.çarken de aynı adam öldürürken de aynı.

Senaryo zaten baştan sona kadar fiyasko. Neymiş efendim, Polat, Abdülhey ve Memati almış ellerine iki silah İsrail'de ne kadar asker varsa teker teker vuruyorlar. Arkadaş bir kere de attığı kurşunlar hedefi tutmasın ağzımızı açmayacağız ama adamın 100 metreden sıktığı kurşun da ya adamın kalbine isabet ediyor ya da kafasına. Allah'tan Memati'nin bacağına sıktılar bir tane de adamların insan olduğunu hatırlamış olduk.
                                En son Kereşenli tarafından düzenlendi; 15.06.2011, 22:28.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X