Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hatta yiyorsa paranormal aktivitiyi izleyin!
    çok komik filmdi sinemada izledim : ) gerçekten izlemelisiniz birşeyler oluyor ama sen hiç birşeyi göremiyorsun amatör olarak o kdr yapılır tabiki
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Ejderha Dövmeli Kız

Bu filmde kitaptan uyarlanmış. Kitabı okumadım. Filme göre yorum yaparsak eğer ben gayet başarılı buldum. Gizemli bir serinin başlangıcı. Lisbeth denen hatun tam bir intikam bombası. Allah eline düşürmesin.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Deli Dumrul 2 Yarın Vizyona giriyor.. Bakalım ilki kadar güzelmi
        FIRTINA

Yorum

• The Chaser, orihinal adiyla Chugyeogja. 2008 Kore yapimi film. Gercekten cok etkileyici bir film. Gerilim, cinayet tarzindan hoslanan herkesin hosuna gidecektir.
          "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
          "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
          Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Celda 211

geçenlerde izledim beğendim tavsiye ederim.mümkünse orjinal izleyin elemanların konuşmaları çok fena.

Tavsiyene uydum ve dun gece izledim, gercekten harika bir film.
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Celda 211

geçenlerde izledim beğendim tavsiye ederim.mümkünse orjinal izleyin elemanların konuşmaları çok fena.
              Malamadre adlı karakteri çok başarılı bulmuştum bende. Gerçekten de etkileyici bir filmdi.
              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• Celda 211 ve Shutter Island filmlerini ben de şiddetle tavsiye ederim hala izlemeyen varsa hemen izlesin.

İkisinin de kurgusu son derece başarılı, çok film izlemeyen biriydim fakat bu filmler bana sinemadan tat aldırmayı başardı
                Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Efsane yönetmen Sidney Lumet dün akşam vefat etmiş.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Blood Diamond

Afrika'da bir elmasın peşinde olan bir adamın hikayesini anlatıyor. Konu özünde bu kadar basit. Hatta özünde, belki de bir James Bond konusu kadar basit. Ama hikaye o kadar iyi anlatılmış ve Sierra Leone'de yaşananlar o kadar çıplak anlatılmış, filmin son sahnesinde siz de kalkıp alkışlıyorsunuz.

Başroldeki Djimoun Hounsou ve Leo DiCaprio harika bir iş çıkarmış. Jennifer Connelly de fena değildi. Ama sanırım DiCaprio'ya ayrı bir parantez açmak gerekiyor. O nasıl oyunculuktur öyle. O ne güzel aksandır öyle

Filmin senaristi Charles Leavitt de sıkı bir alkış hakediyor. Senaryo oldukça akıcı. Ve herhangi bir hata ya da çelişki falan da fark etmedim. Ayrıca karakterleri aceleye getirmediği, aksine senaryoyu yazmaya başlamadan karakterler üzerine ciddi hazırlıklar yaptığı belli oluyor. Oyuncuların hareketleri, konuşma tarzları ve hatta ufak tefek takıntıları bile çok iyi planlanmış.

The Last Samurai'dan tanıdığım yönetmen Edward Zwick de çok iyi bir iş çıkarmış. Film bir A-Team kadar akıcı ve heyecanlı ve aynı zamanda bir Hotel Rwanda kadar içi dolu ve hüzünlü. Bu özellikleri çok iyi harmanlamış ve aslında üzücü bir hikayeyi bol aksiyonlu bir şekilde çekmiş. Filmi izlerken ne "yeter lan bu kadar aksiyon" diyorsunuz, ne de "hiç mi iyi bir şey olmaz" diyorsunuz.

Puanım 8.
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Lock, Stock and Two Smoking Barrels filmini henüz izlememis olanlar kesinlikle izlesin. Bullettooth Tony abimizin (Vinnie Jones) bu efsane sahnesi belki biraz film hakkinda bilgi verir.

"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Son mesajlarda adı geçen Celda 211, Shutter Island, The Blood Diamond filmlerini izlemeyen var izlesin derim

Malamadre çok fena.. =)
                        33# DRAGO GABRIC
                        61# IBRAHIMA YATTARA #11
                        13# Steve Nash
                        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Müzik hocamın tavsiyesi üzerine birazdan izleyeceğim. Biraz uzun bir film. İzledikten sonra yorum yazacağım.
                          Més Que Un Club

Yorum

• Amadeus çok hoş film bence. İzleyince Mozart değil de bir başkası dikkatini çekecek.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

The Chaser, orihinal adiyla Chugyeogja. 2008 Kore yapimi film. Gercekten cok etkileyici bir film. Gerilim, cinayet tarzindan hoslanan herkesin hosuna gidecektir.
                              http://www.imdb.com/title/tt1190539/
                              Muhteşem bir film. Yalnız birisine önereceğiniz zaman Korece adı ile söylemeyin. Yanlış anlaşılabiliyor

Yorum

• Birazda Türk filmi izleyin arkadaşlar.. Bunu izleyin, kesinlikle hoşunuza gidecektir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X