İlk olarak Great White tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Ejderha Dövmeli Kız
Bu filmde kitaptan uyarlanmış. Kitabı okumadım. Filme göre yorum yaparsak eğer ben gayet başarılı buldum. Gizemli bir serinin başlangıcı. Lisbeth denen hatun tam bir intikam bombası. Allah eline düşürmesin.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
-
The Chaser, orihinal adiyla Chugyeogja. 2008 Kore yapimi film. Gercekten cok etkileyici bir film. Gerilim, cinayet tarzindan hoslanan herkesin hosuna gidecektir.
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelda 211
geçenlerde izledim beğendim tavsiye ederim.mümkünse orjinal izleyin elemanların konuşmaları çok fena.
Tavsiyene uydum ve dun gece izledim, gercekten harika bir film.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelda 211
geçenlerde izledim beğendim tavsiye ederim.mümkünse orjinal izleyin elemanların konuşmaları çok fena.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
Efsane yönetmen Sidney Lumet dün akşam vefat etmiş.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Blood Diamond
Afrika'da bir elmasın peşinde olan bir adamın hikayesini anlatıyor. Konu özünde bu kadar basit. Hatta özünde, belki de bir James Bond konusu kadar basit. Ama hikaye o kadar iyi anlatılmış ve Sierra Leone'de yaşananlar o kadar çıplak anlatılmış, filmin son sahnesinde siz de kalkıp alkışlıyorsunuz.
Başroldeki Djimoun Hounsou ve Leo DiCaprio harika bir iş çıkarmış. Jennifer Connelly de fena değildi. Ama sanırım DiCaprio'ya ayrı bir parantez açmak gerekiyor. O nasıl oyunculuktur öyle. O ne güzel aksandır öyle
Filmin senaristi Charles Leavitt de sıkı bir alkış hakediyor. Senaryo oldukça akıcı. Ve herhangi bir hata ya da çelişki falan da fark etmedim. Ayrıca karakterleri aceleye getirmediği, aksine senaryoyu yazmaya başlamadan karakterler üzerine ciddi hazırlıklar yaptığı belli oluyor. Oyuncuların hareketleri, konuşma tarzları ve hatta ufak tefek takıntıları bile çok iyi planlanmış.
The Last Samurai'dan tanıdığım yönetmen Edward Zwick de çok iyi bir iş çıkarmış. Film bir A-Team kadar akıcı ve heyecanlı ve aynı zamanda bir Hotel Rwanda kadar içi dolu ve hüzünlü. Bu özellikleri çok iyi harmanlamış ve aslında üzücü bir hikayeyi bol aksiyonlu bir şekilde çekmiş. Filmi izlerken ne "yeter lan bu kadar aksiyon" diyorsunuz, ne de "hiç mi iyi bir şey olmaz" diyorsunuz.
Puanım 8.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
Lock, Stock and Two Smoking Barrels filmini henüz izlememis olanlar kesinlikle izlesin. Bullettooth Tony abimizin (Vinnie Jones) bu efsane sahnesi belki biraz film hakkinda bilgi verir.
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
- Alıntı
Yorum
-
Amadeus çok hoş film bence. İzleyince Mozart değil de bir başkası dikkatini çekecek.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
The Chaser, orihinal adiyla Chugyeogja. 2008 Kore yapimi film. Gercekten cok etkileyici bir film. Gerilim, cinayet tarzindan hoslanan herkesin hosuna gidecektir.
http://www.imdb.com/title/tt1190539/
- Alıntı
Yorum
Yorum