Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• al pacino da secicilige giderim....70 ler....

clintte haklısın....

steve atlamıssın....bence....onu da yazda herkes tanısın olmuyor clinti yazıp bir ''getaway'' ı atlamak....
    ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      al pacino da secicilige giderim....70 ler....

clintte haklısın....

steve atlamıssın....bence....onu da yazda herkes tanısın olmuyor clinti yazıp bir ''getaway'' ı atlamak....
      Evet,özellikle Alpacino ayrıntısı önemli.70'ler mükemmel.
      80'lerde zaten 4-5 tane filmi var.En dikkat çeken Scarface ve Sea of love.
      90lar da es geçilmemeli.
      Charlito'nun yolu,Heat,The insider,City Hall vb gayet güzel filmler var.En cılız dönem 80ler gibi duruyor.
      Clint baba her dönem mükemmel.Yönetmenliğini yaptığı filmler daha dikkat çekici kanımca.

Steve Mcqueen'e gelince,tanınmışlık olarak Clint ve Alpacino kadar namlı değil genel izleyici gözünde.Sadece iyi ve detaylı film severler tarafından bilinir.Esasında fazla bir filmi de yoktur.Ama sağlam arşivlik filmleri var.
      The Getaway,Bullitt ve bence en önemlisi de Papillion.Dustin Hoffman'la çevirdiği efsane film.Çok trajedik bir filmdi.Sonunda çok üzülmüştüm hallerine.
      En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 03.12.2012, 16:22.
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• papillion hayatımda üc kere okudugum tek kitap....ancak film yetersiz gelmişti bana....oyunculuk acısından yine kusursuza yakındı....

bullitt takip sahnesi,''cincinatti kid'' in cool tavırları(film akıcılıgı üst düzey degil ama filmin kendisinden birsey var defalarca izleyebilirim)....

''great escape''i paul newmanla kapısmaları,cocuklugu vs vs ile cok daha fazlasını hakettigi acık....
        ıslak imza....

Yorum

• Papillion'un kitabını okuyayım ben.O konuyu atlamışım.Hatırlattığın iyi oldu.
          Arafilboylu

Yorum

• Lawless-Kanunsuzlar çok iyi film.Sanırım Ocak da vizyona girecek ülkemizde ama nette var amerikada 29 Ağustos da girmiş vizyona.Şiddetle öneriyorum.
            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lawless-Kanunsuzlar çok iyi film.Sanırım Ocak da vizyona girecek ülkemizde ama nette var amerikada 29 Ağustos da girmiş vizyona.Şiddetle öneriyorum.
              Şimdi sen yazınca imdb'den baktım filme.İlginç bir filme benziyor.Takibime aldım,sağolasın.Yalnız Guy Pearce oynuyormuş filmde.Hiç sevmem bu adamı
              Arafilboylu

Yorum

• hava soguktu ve sabah 7 ıtıbarıyle hıtchcook-rebecca sını izledim....ne diyeyim ki....onun tarzı bambaska....her fılmı sanat eseri....
                ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet,özellikle Alpacino ayrıntısı önemli.70'ler mükemmel.
                  80'lerde zaten 4-5 tane filmi var.En dikkat çeken Scarface ve Sea of love.
                  90lar da es geçilmemeli.
                  Charlito'nun yolu,Heat,The insider,City Hall vb gayet güzel filmler var.En cılız dönem 80ler gibi duruyor.
                  Clint baba her dönem mükemmel.Yönetmenliğini yaptığı filmler daha dikkat çekici kanımca.

Steve Mcqueen'e gelince,tanınmışlık olarak Clint ve Alpacino kadar namlı değil genel izleyici gözünde.Sadece iyi ve detaylı film severler tarafından bilinir.Esasında fazla bir filmi de yoktur.Ama sağlam arşivlik filmleri var.
                  The Getaway,Bullitt ve bence en önemlisi de Papillion.Dustin Hoffman'la çevirdiği efsane film.Çok trajedik bir filmdi.Sonunda çok üzülmüştüm hallerine.

Al Pacino denilince Dog Day Afternoon'u ayrı bir kenara koyuyorum hep.Muhteşem bir oyunculuk çıkarmış o filmde Al Pacino.Tam bir hain.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Al Pacino denilince Dog Day Afternoon'u ayrı bir kenara koyuyorum hep.Muhteşem bir oyunculuk çıkarmış o filmde Al Pacino.Tam bir hain.
                    Şu bankada geçen film değil mi?
                    Al pacino'nun en iyi filmlerinden biri olarak lanse edilir o film..
                    Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu bankada geçen film değil mi?
                      Al pacino'nun en iyi filmlerinden biri olarak lanse edilir o film..

Evet bankada geçen film, bir banka soygununu anlatıyor.Bir de banka soymaya o kadar saçma sapan bir şey için kalkışıyordu ki, şimdi burada söylemeyeyim, spoiler olmasın.
                      En son Murat' tarafından düzenlendi; 04.12.2012, 21:05.

Yorum

papillion hayatımda üc kere okudugum tek kitap....ancak film yetersiz gelmişti bana....oyunculuk acısından yine kusursuza yakındı....

bullitt takip sahnesi,''cincinatti kid'' in cool tavırları(film akıcılıgı üst düzey degil ama filmin kendisinden birsey var defalarca izleyebilirim)....

''great escape''i paul newmanla kapısmaları,cocuklugu vs vs ile cok daha fazlasını hakettigi acık....
                        Bullitt, bence sırf takip sahnesi için bile izlenir. Önce Lalo Schifrin'in müziği ardından San Fransisco sokaklarında Mustang Bullitt ve Dodge Charger'in birbirine karışan motor sesleri...

Yorum

• tesekkürler tangerine dream öncelikle....

bir diger izledigim filmi bugun sizinle paylasmak isterim sevgili izleyicler....

von ryan's express....frank sinatra....

steve mcqueenin great escape i tarzında ve konusunda....güzel güzel....iyi iyi iyi....

birde kişisel cıkarımım:içerisinde tren olan her film iyidir güzeldir izlenesidir....bugunlerde fazla izledigimi için mi acaba....
                          ıslak imza....

Yorum

• moskovanın şifresi temel
                            bugün izledim ve harcadığım zamana baya üzüldüm.

Yorum

tesekkürler tangerine dream öncelikle....

bir diger izledigim filmi bugun sizinle paylasmak isterim sevgili izleyicler....

von ryan's express....frank sinatra....

steve mcqueenin great escape i tarzında ve konusunda....güzel güzel....iyi iyi iyi....

birde kişisel cıkarımım:içerisinde tren olan her film iyidir güzeldir izlenesidir....bugunlerde fazla izledigimi için mi acaba....
                              Rica ederim. Von Ryan's Express arşivimde var, fakat henüz izleme fırsatım olmadı. Trenli filmlerden aklıma gelen Burt Lancaster'in oynadığı "The Train" var.

Yorum

• Sen Kimsin? izleyeyim dedim pişman olup yarıda kapattım.
                                #7 Óscar René Cardozo Marin
                                #28 Abdul Majeed Waris
                                #8 Mehmet Ekici
                                #11 Kévin Constant

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X