Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karayip Korsanları geliyor.....

20 mayısta sinemelarda....

Özlemiştim Jack Sparrow emicemi
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• The Experiment

Alman yapımı aynı adlı filmden uyarlanan bu filmde 26 kişi, psikolojik bir deney için gardiyan ve mahkum rolünü oynamaya başlarlar... Deneyin devamında olaylar karmaşık bir boyuta ulaşacak ve kontrolden çıkacaktır.

-
      İzlenebilecek türden bir film...
      Hamiş

Yorum

• Şike - Quiz Show - 1994

Oyuncular

John Turturro (Herbie Stempel) , Rob Morrow (Dick Goodwin) , Ralph Fiennes (Charles Van Doren) , Paul Scofield (Mark Van Doren) , David Paymer (Dan Enright) , Hank Azaria (Albert Freedman) , Christopher McDonald (Jack Barry) , Mira Sorvino (Sandra Goodwin) , Johann Carlo (Toby Stempel) , Elizabeth Wilson (Dorothy Van Doren) , Allan Rich (Robert Kintner)

İdealist avukat Dick Goodwin yaptığı araştırma sonucu 1958 yılında "21" isimli en çok izlenen bilgi yarışmasına şike karıştırıldığını öğrenir. NBC'nin yayınladığı popüler bilgi yarışmasında işçi sınıfından gelen ve haftalarca birinciliği kimseye kaptırmayan çirkin görünüşlü bir Yahudi olan Harbie Stempel, rakip tanımamakta ve ekran başındaki seyircinin de sempatisini kazanmaktadır.

Fakat karşısına Amerika'nın en saygıdeğer ailelerinden birinin oğlu olan Charles Van Doren gelince, NBC onun ekrana Stempel'dan daha fazla yakışacağını düşünür. Bunun üzerine NBC, Stempel'ı yarışmadan diskalifiye olmaya zorlarken Van Doren'ı tepeye taşımak için türlü yolsuzluklara imza atmaktan çekinmeyecektir.

Robert Redford'un yönettiği "Şike", aynı yıllarda Amerika'da yaşanan gerçek bir olaydan uyarlanmış. Filmin, en iyi yönetmen ve film dahil 4 dalda Oscar'a aday olduğunu da ekleyelim.

---

Güzel bir film. Oyunculuklar çok sağlam. Gerçek hayattan uyarlanmış olması da filmi izletiyor...
        Hamiş

Yorum

• Adams Aebler - Adem'in Elmaları
          Zevkle izlenen, zaman zaman gülmeken koltuktan düşüren absürd film. Boş karakter yok, hepsi çok iyi düşünülmüş.Film bittiğinde suratınızda anlamsız tebessümle kalacaksınız.Kesinlikle izlenmesi ve izletilmesi gereken film.

Tramvay
          İlk başlarda biraz sıksada, ilerledikçe sizi içine çekiyor.Tek mekanda ve karakterleri incelediğinizde filmin amacı daha iyi anlaşılıyor.Fırat Tanış'da rolünün hakkını fazlasıyla veriyor.

Yorum

• Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu

Ben çok beğendim filmi. Rio'nun harika doğal ortamında çok güzel bir film ortaya çıkmış. Filmin sonuna çok şaşırdım açıkcası. Ama Eva Mendes'in 6. filme dahil olması beni çok sevindirdi. İple çekiyorum yeni filmi.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu

Ben çok beğendim filmi. Rio'nun harika doğal ortamında çok güzel bir film ortaya çıkmış. Filmin sonuna çok şaşırdım açıkcası. Ama Eva Mendes'in 6. filme dahil olması beni çok sevindirdi. İple çekiyorum yeni filmi.
              Ben de dün izledim arkadaşların gazına gelerek. Bu seriden beklemeyeceğim kadar iyi bir film çıkmış Dediğin gibi Rio şehrinin üzerinden yapılan helikopter çekimleri harika.

Rio'nun da İstanbul'dan bir farkı olmadığını anladım. Evler birbirinin içinde

Konunun sonu bana pek şaşırtıcı gelmedi. Parayı bırakmayacakları kesindi çünkü Ama filmin en son sahnesine ben de sevindim. Eva Mendez'e değil, Michelle Rodriguez'e
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Zaten benim şaşırdığım nokta Eva Mendes idi. Toretto baba parayı bırakmazdı tabi.

Bir de Dwayne Johnson'a deyinmeden geçemeyeceğim. O nasıl bir fiziktir arkadaş ya. Adam bildiğin hayvan ya.

En son Dursun Kaplan tarafından düzenlendi; 15.05.2011, 18:53.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Eva yi kacirdim , O 'gaz' cekti muhabbeti de cok komikti . Adamlar izlenilesi eglenceli bir film yaptilar, mantik hatasi ve arada bir fazla abarti olsada guzeldi..
                  Saldırın Seferoğulları
                  Bordo Mavi . Net

Yorum

• İncir Reçeli...

Çok beğendiğim, sıkça etkilendiğim ender Türk filmlerinden biri. Klasikleşmiş başrol oyuncularını aşarak, arada kalan, değeri kimilerince bilinen bi kadro ile çıkarılmış, mükemmel diyaloglara sahip bir film. Tavsiye edilir...

"Bana canlı hiçbir şeyi sevme hakkı vermediler. Ben de incir reçelini sevdim. İncir reçeli sendin sevgilim..."

"Asıl basit olan ne biliyor musun? Beş kuruş vermeden savurduğunuz yargılarınız..."
                    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İncir Reçeli...
                      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Dayanamadımm ve Baba 1-2-3 ü izledim..yok böyle bir film..ağzım açık izledim.
                        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Paranormal activity i izleyeyim dedim ama ne yalan söyleyeyim..yemedii 10 dakka bile dayanamadan kapadım..
                          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Karayip Korsanlarına gitmeyin hiç tavsiye etmem. Boşuna çekmişler filmi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Limit Yok - 2011

Ya bir hap sizi daha zengin ve daha güçlü kılabilseydi? Eddie (Bradley Cooper) perişan halde yaşayan New York lu bir yazardır. Ancak günün birinde beyninin tüm kapasitesini kullanabileceği bir ilaçla tanışır. Bu sayede paraya, akla, çekiciliğe sahip olur. Fakat Eddie kısa bir süre sonra sonsuz güce bedelsiz sahip olunamayacağını anlar.

---

Farklı bir film arkadaşlar...
                              Sıkmadan izletiyor kendini...
                              Hamiş

Yorum

• Çalgı Çengi , şiddetle tavsiye edilir http://www.gunlukyasam.net/calgi-cengi.html
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X