Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Saçlarım uzayınca David Lynch'e benziyor, seviyorum bu adamı . O nasıl hayalgücü-bilinçaltıdır.
    Lynch ve benzeri fark yaratmayı amaçlayan, yapılmamışı yapan adamları bende çok severimde.. Seninki nasıl bir yorum anlayamadım
    Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Umut Sarıkaya karikatür ve yazılarında bahsediyor bazen o saçtan. Diğer mizah dergilerinde de görmüştüm birkaç kez öyle şeyler. Bir de arkadaşlar arasında öyle bir muhabbet var Saçı çok meşhur benim için.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlgi çekmeyecek gibi değil zatende ben senin konuya buradan yaklaşmanı ve adamı saç kardeşi ilan etmeni ilginç buldum ve saçlarınıda cidden merak ettim

Hepsi bir yanada Lost Highway cidden doruk noktasıdır bu işin..
        En son Tunç Tosun tarafından düzenlendi; 09.02.2010, 22:15.
        Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Knowing
          Film çok güzel başlıyor.Çok etklileyici bir başlangıç ama saçma bir son.Beni tatmin etmedi sonu.Sonunu bağlayamamışlar.Anlamadımda zaten sonunu.
          Mükemmel oyunculukları.Nicolas, Nicolas, Nicolas...
          HellBoy II
          1. filmi izlemiştim.Beğendim.İzlerken zevk aldım.İyi zaman geçirdim.
          İhtiyarlara Yer Yok
          Babamla beraber izlediğim bir film.Sonunu anlamadığım bir film.Beğendim ama çok değil.
          Yasak Krallık
          Başrolündeki 2 oyuncu izlememe sebep oldu.Bazı yerlerde sıkıldım.Ama eğlendim.Tipik bir Jackie filmi.
          Jumper

Ben çok beğendim.Etkileyici bir konusu var.Eğlenerek izledim.Ama gerçekten eğlendim.Ben beğendim açıkcası.
          Lords Of Dogtown

Sabah 4'e doğru izlediğim bir film.Filmin başında konusu basit geldi biraz ama sonra gerçekten eğlendim ben.Zevk aldım bu filmden de.Gençlik filmi.Bu filmden sonra kaykaylara olan sevgim arttı.
          Sokağın Kralları
          Konu çok klişe gibi dursa da işlenişi, kurgusu ve gerçekçi aksiyon sahneleriyle türlerinden ayrılıyor.Sıkılmadan izleyeceğiniz sıkı bir film.Sonu güzel bitti.
          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu gece saat 2.30 civarıydı canım sıkıldı Dövüş Kulübü'nü 2.kez izledim ilk kez 5 yıl önce izlemiştim izleyemen kaldı mı ? diye sormak istemiyorum şizofren birinin yaşadığı bunalım ,filmi anlamak için belli bir felsefik değere sahip olmanız gerekiyor derin anlamlar çıkarabileceğiniz film. Hayatın mcdonald's, ikea gibi marka değerlerden ibaret olduğunu sananlara, büyük şirketlerin ihtişamlı yaşam tarzına sağlam bir eleştiri filmin son sahnesi ve müziği ayrı bir renk son sahnedeki Pixies grubuna ait müzik ve Dövüş Kulübü

Tarihin ortanca çocuklarıyız..
            Kalınlaştırdığım kısıma katılmıyorum. Çünkü belli felsefeye sahip olmasan bile filmi anlıyorsun. Hatta materyalistsen, film senin felsefeni yerle bir ediyor

Bu arada filmin başında çalan müziği ilk duyduğumdan beri bir şarkıya benzetiyorum. Sonunda buldum, melodi inanılmaz derecede Arapsaçı'nı andırıyor

İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sokağın Kralları
            Konu çok klişe gibi dursa da işlenişi, kurgusu ve gerçekçi aksiyon sahneleriyle türlerinden ayrılıyor.Sıkılmadan izleyeceğiniz sıkı bir film.Sonu güzel bitti.
            Harika bir filmdir. Hele sonu ağzımı açık bırakmıştı
            En son Mayls tarafından düzenlendi; 09.02.2010, 23:10.
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Nedense bugün film izleyemedim.

Hayırdır İnşallah!

Yorum

• Fayt Kılab, materyalizmi hangi anlamda yerle bir ediyor Selim

Zira ben filmde gönderme yapılan materyalizmi daha çok globalleşmiş kapitalist zihniyet olarak görüyorum..
                En son Great White tarafından düzenlendi; 09.02.2010, 23:36. Sebep: ekleme
                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Maradona By Kusturica

Emir Kusturica çekince filmi çok büyük beklentiler içine giriliyor haklı olarak. O yüzden biraz buruk bitirdim filmi.
                  Beklediğim gibi değildi ama Maradona için ayrıntıları bilmeden önyargı duvarları örenlerin özellikle izlemesi gerek.
                  "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                  Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fayt Kılab, materyalizmi hangi anlamda yerle bir ediyor Selim
                    Fena pot kırdım sanırım

Kapitalizmi kast etmiştim. Şahsen paraya ve maddi şeylere daha çok önem verirdim Fight Club'ı izlemeden önce. İzledikten ve daha sonra okuduktan sonra daha bir nihilist oldum
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Bu konuyu arkadaşlar ile aramızda çokça tartışmışızdır Selim

Aslında film o konuda her iki tarafa da biraz açık kapı bırakıyor gibi. Yani materyalist biri de, idealist biri de bu filmden kendisine pay çıkarabilir. Zira filmde her iki düşünceye de karşı bir tepki var sanki..

Evine yeni masa, sandalye, sehpa almaktan başka bir halta yaramayan insan profili materyalist olarak resmedilmişken, mesela idealist insan modeli de "Kendini geliştirmek masturbasyondur" şeklinde eleştirilmiş..

Yani kısacası arkadaş ortamında sohbet sıkıntısı çekiyorsanız ideal bir mevzuudur; tavsiye ederim

GW

Yorum

Bu konuyu arkadaşlar ile aramızda çokça tartışmışızdır Selim

Aslında film o konuda her iki tarafa da biraz açık kapı bırakıyor gibi. Yani materyalist biri de, idealist biri de bu filmden kendisine pay çıkarabilir. Zira filmde her iki düşünceye de karşı bir tepki var sanki..

Evine yeni masa, sandalye, sehpa almaktan başka bir halta yaramayan insan profili materyalist olarak resmedilmişken, mesela idealist insan modeli de "Kendini geliştirmek masturbasyondur" şeklinde eleştirilmiş..

Yani kısacası arkadaş ortamında sohbet sıkıntısı çekiyorsanız ideal bir mevzuudur; tavsiye ederim
                        Herkese inat, eleştiri olarak algılamadım o cümleyi hiç.

Masturbasyon = Zevk
                        Kendini geliştirmek = Zevk

Ben böyle yorumladım o cümleyi. Belki de kendimi geliştirmekten zevk aldığım içindir
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Vallahi dedim ya; tartışmak için ideal bir filmdir Fight Club..

Donnie Darko ve Prestige de çok keyifli sohbetlere malzeme edilen filmlerdendir bu arada

GW

Yorum

Vallahi dedim ya; tartışmak için ideal bir filmdir Fight Club..

Donnie Darko ve Prestige de çok keyifli sohbetlere malzeme edilen filmlerdendir bu arada
                            Donnie Darko'nun Smurfs - Şirinler - çözümlemesi mesela.

Değil mi?

Yorum

• Soner geçen gün tavsiye ettiğin Orphan ı bende çok beğendim.
                              Senden ikinci bir film tavsiyesi bekliyorum
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• O nasıl bir çözümlemeymiş öyle??
                                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X